Sorry seems to be the hardest word

Tillbaka till jobbet idag då, känns ganska konstigt men samtidigt känns det bra! Då har jag ju någonting att sysselsätta mig med:)
Borde egentligen börja fixa i ordning mig nu, kommer ju typ ta ett tag innan jag blir klar med allt. Sen skall jag ju gå till jobbet oxå, lyckades få punka på min cykel för några dagar sen... Jag fascineras faktiskt utav mig själv ibland...  Lyckas med allt vissa dagar;) hahah


så såg min cykel ut INNAN den small! hahahah

today...


DAGENS VILL HA
: en systemkamera!!!! 
DAGENS KLÄDSEL: Shorts, underkläder & tröja
DAGENS SMINK: Mascara, eyeliner & foundation
DAGENS FRISYR: Hästsvans
DAGENS HÄNDELSE: Eeeh...?
DAGENS LÅT: What are words- Chris Medina
DAGENS PLANER
: Film, film, film & en massa ätande. MUMS
DAGENS SAKNAD: Mr C
DAGENS DUMMASTE: min mosters & mina dumma kommentarer...
DAGENS SJUKA: Min tjocka hals som liknar en padda.
DAGENS DROG: musik, dricka & halstabletter
DAGENS ROLIGASTE: "sover du med glasögonen på??"
DAGENS FAVORIT: halstabletter
DAGENS KÖP: kofta
DAGENS GODIS: nothing
DAGENS HUMÖR: upp & ner
DAGENS ORD: HAHAHAH HAHAHHA HAHAHHA



Eftersom jag inte har nånting att skriva om så får det bli en lista igen. Vill även inte skriva alldeles för mycket här, då har jag ingenting att berätta för min moster;)

time after time

Kul att man gått & blivit sjuk nu, svullen hals & väldigt svårt att äta/dricka. Har inte tid att vara sjuk just nu! Har alldeles för mycket saker som är på gång i mitt liv. Hinner inte med.
Så denna dag har spenderats framför datorn med att se film! Hann även med att dra till doktorn...
Naj, skall se om jag kan hitta någon bra film att ladda ner. I know, jag bryter mot lagen. ihihihihih

saknar!!

I won't give up

Om saker & ting inte kommer gå som jag vill så lär jag gömma mig i mitt jobb. Jag gör redan det, det har skitit sig tre gånger redan under denna sommar & jag har jobbat, jobbat & jobbat- allt för att tänka på annat. När jag väl är hemma så kretsar mina tankar på dig, att jag vill ha dig, att jag verkligen skall göra allt för att du skall inse det. Vill du inte inse det, så är det din egen förlust, jag orkar inte hur mycket som helst... Jag kan inte ta emot hur mycket skit som helst liksom, jag är en vanlig människa med känslor! Vissa av mina vänner tycker att jag skall släppa dig & gå vidare, medan jag själv inte vill. För mig är du perfekt. Och jag bryr mig inte om åldersskillnaden mellan oss, gillar man någon & känner att man vill satsa på den personen så go for it, ni har inget att förlora på det...
Imorgon... Imorgon skall jag göra detta som jag skjutit fram på i två-tre dagar...


And I know that only time will tell us how to carry on without each other

Jag funderar, funderar & funderar på om jag verkligen skall göra den saken. Jag kan liksom inte sluta tänka på dig, I'm crazy about you, du har gjort mig helgalen i dig!! Skriver jag inte till dig och förklarar vad jag känner så lär jag ångra mig & gå runt & tänka på det hela tiden. Svarar du inte då så är det din förlust, för då har jag försökt för sista gången! Som tur är har jag en helt fantastisk vän som betyder otroligt mycket för mig. Är glad att jag har dig! Kan inte förklara hur glad jag är!! Det var du som fick mig att inse att jag kanske skulle skriva till honom & åtminstone försöka! ♥


Smile even if it's a sad smile because sadder than a sad smile is the sadness of not knowing how to smile

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now

Är helt slut i både kroppen & själen. Har jobbat sen i måndags, har haft en ledig dag sedan dess. Så just nu vill jag bara ha onsdag & torsdag, då är jag äntligen ledig igen!!:)
Har även ont i min muskel, vill inte veta vad jag gjort. haha, antagligen lyft något tungt enligt mamma... I can't remember actually!

Skall nu återgå till att sminka mig för att sedan fixa mat & sedan cykla iväg till jobbet. Låååång dag idag. 12-21

Never say never

Mår som jag förtjänar idag, blev ganska mycket för min del igår. Träffade dock en massa nya & roliga människor! Var på strandpromenaden tillsammans med Katrin, Robin & Erik, grabbarna tyckte dock att en kille som satt på en bänk såg så ensam ut så dom bjöd över honom till oss. Så han umgicks även med oss hela kvällen. Träffade även en riktigt härlig stockholmare! Inte alla som är trevliga;)
Men kul hade jag! Fy fan säger jag bara, det som hände på strandpromenaden stannar där!

I know you want to hear me catch my breath

Jag saknar dig något så otroligt pappa...!



Behind every successful person lies a pack of haters!!

Denna dag har varit så otroligt jobbig! Dödsfall på jobbet & jag höll på att börja grina då jag hörde om det, så jävla hemskt!! Sen du som kan höra av dig bara ang det, du sket i alla mina mess som jag skickat till dig igår ang vår "träff". Du är en skitstövel! Du har faktiskt förstört min sommar måste jag erkänna! Helt sick att jag föll för SAMMA jävla skit igen... Hoppas du har det bra med H iaf...
Nej hu, känner ett behov utav att träffa någon & bara vara. Vill komma ur min lilla bubbla!

One tree hill

Börjar jobbet om 1.5tim, känner inte alls för att jobba idag. Är inte på humör för det om man säger så...
Anyway, har funderat på att ha ett One Tree Hill-maraton snart igen, bara se om allting från början. But I don't know, jag avskyr verkligen första säsongen utav den serien, den är så otroligt hemsk... Så får se! Hinner dock fundera på det hela kvällen, slutar ju inte förrän 21.00 ikväll!

Let me feel I don't care if I break down. Let me fall even if I hit the ground

Sometimes it's wrong to walk away,

though you think it's over

Knowing there's so much more to say...


Sommaren är kort, det mesta regnar bort...

Dom senaste gångerna jag orkat blogga så har det nästan bara blivit en massa "klago-inlägg" men känner faktiskt att jag måste få klaga någon gång ibland. Man kan inte alltid låtsas som om ingenting är dåligt! So here we go again...

Nu när det ÄNTLIGEN är sommar så jobbar man bara en massa. Känns som om man inte hinner uppleva allt det fina med sommaren såsom tältning, ta en eller flera drinkar utomhus, grilla, festa, resor hit & dit, kärleken & en massa annat. Innan då man var yngre så hann man med allt detta utan några som helst bekymmer, men för varje år blir man ett år äldre & då börjar man leva på ett helt annat vis. Nu måste man börja planera in för varje minsta sak som kommer ske i veckan eller en månad framåt- allt för att hinna med. Fattar inte hur allt bara kan förändras på bara några år, jag hinner inte med. Jag vill liksom leva livet nu medan jag kan & inte vänta tills jag blir en gammal tant...
Imorgon är första dagen på Stockholmsveckan & jag är faktiskt riktigt jävla glad att jag jobbar hela denna vecka fram till tisdag nästa vecka. Är dock ledig på torsdag. Skönt! Då slipper jag se/träffa alla 08:or som skämmer ut sig. "Pappa betalar" , jo absolut! Det har man ju märkt. Ni spenderar pengar fortare än vad jag gör på flera månader! Nej usch, vad jag skäms när det är dags för stockholsmveckan, man vågar sig inte ut ju...

Öga för öga och världen skulle bli blind

Jag undrar hur många gånger jag tänkt samma tanke om och om igen utan att jag gjort något åt det. Jag antar att jag är uppe i flera tusen gånger nu faktiskt, jag menar; det har snart gått fyra år & för varje dag som gått så har jag tänkt samma tanke flera gånger om dagen. Börjar bli rätt irriterad på mig själv eftersom jag inte lyft på mitt arsle... På ett sätt vet jag att jag inte gör nåt åt det eftersom jag är så jävla rädd för att göra detta, vill att det skall gå smärtfritt but it wont I know it!
hu, känner att detta inlägg blev ett riktigt deppigt inlägg...

patron tequila

Gud vad jag saknar allt! Saknar BF08, saknar mitt underbara, vackra & bästa hallon, saknar money(ehehhe!??), saknar min P, saknar en massa som jag inte vill skriva ner. Skall lägga mig i sängen nu för att se Criminal Minds(GUD VAD JAG SAKNAR DIG ALEX!!! KOM IN TILL STAN NU!!) för att sedan sova:)
Bowling imorn med Katrin & Alice, bara tjejdag, übermysigt! Long time ago

Sometimes pain becomes such a huge part of your life that you expect it to always be there, because you can't remember a time in your life when it wasn't.

Jag var ärlig för dig då jag sade det jag sade till dig. Det är så jag vill ha det & vill inte du det så fine, kan inte tvinga dig till något annat... Men trodde att du ville samma sak.

I'm not a girl, not yet a woman. All I need is time, a moment that is mine, while I'm in between

Chefen ringde & väckte mig för en kvart ungefär, hon frågade om jag hade lust att jobba idag för en tjej på min avdelning som blivit sjuk. Det första jag frågar henne är: vad är det för dag idag? Var helt inställd på att det var helg när jag vaknade, jag blev lite ledsen eftersom jag har en massa planer i helgen, men sen sade hon att det var onsdag & att hon hade ställt samma fråga till personalen som jobbar nu på morgonen. Hahah, nej hu, hon måste tycka att jag är riktigt virrig! Men kul var det i alla fall:)
Så ikväll jobbar jag 15-21, fast jag är ledig idag... Känns rätt jobbigt, men känns även skönt.
såhär får mina polare ALLTID se mig. Kan inte hjälpa det...
Huuu, måste duscha & städa i ordning mitt rum! Men först skall jag faktiskt läsa lite...

I love you till the end

Såg P.S I love you igår & fan vad jag grät! Jag grät mig igenom hela filmen! Har aldrig sett någon sorgligare film än denna. Jag fastnade även för denna låt: I love you till the end, en sån otroligt vacker låt! Gerard Butler( Gerry) sjunger denna låt så underbart bra! I fell in love with him!♥
Jag skulle kunna se om denna film om & om igen, så himla bra. Ni som inte sett denna, SE DEN!

laughin' with your broken heart

Är helt slut efter att ha jobbat igår & idag. Imorn väntar ett 14 timmars långt pass på jobbet! Jag kommer vara ganska så lagom död efter imorn. Tur att jag är ledig ganska mycket nästa vecka + helgen som kommer, det lär jag verkligen behöva!
Känner nu att jag är sjukt jävla trött & funderar på att koppla av till P.S I love you med lite jordgubbar & glass:)
Slänger nu in en BRA låt från One Tree Hill. Man kan dock inte göra något annat än att älska denna låt! Så underbart bra!

Ain't no sunshine when he's gone

Jobb hela helgen, på söndag är det ett lååångt dubbelpass som väntar på mig; 07.00-21.00. Usch, det är fan det jobbigaste som finns! Börjar om 1.5tim & jag vill verkligen inte påbörja någonting nu som jag INTE kommer hinna göra klart innan jag ska cykla till jobbet. På tal om att cykla, jag HATAR att cykla nu när alla turister är nere. Dom vet inte att man skall släppa förbi cyklister eller gående personer över övergångsställ eller vid rödljusen. Tack vare dom idiotiska turisterna så var jag fem cm ifrån att bli påkörd i onsdags eftermiddag. TVÅ GÅNGER TILL OCH MED!!
Hur fan lyckades ni få körkort?:s


vill inte jobba idag, vill inte jobba idag. Är inte på humör för att jobba...

dressed for success

Ibland älskar jag Juli månad men ibland hatar jag denna månad. Det känns som om jag inte har nåt annat att göra än att jobba, jobba & jobba. Jobbar sjukt jävla mycket nu, men det är det fan värt! Man tjänar mucho mucho!
Det är inget intressant som hänt mig alls... Eller jo, kanske lite smått. Har varit ganska nära på att få massa smällar av en äldre gubbe på mitt jobb, han har blivit sjukt irriterad på mig. Se, inte bara personer i min ålder som blir irriterad på mig;) ehehe, ena dagen är denna gubbe sur på mig medan han är glad på mig nästa dag. Går upp & ner för honom.
Längtar dock till måndag! Hoppas det blir lika lyckat som sist:))
I know, detta inlägg blev riktigt weird, har liksom bloggtorka, vet inte vad jag skall skriva så jag ba skriver på liksom. eheheheh puss på er!

Grab somebody sexy tell'em; hey, give me everything tonight.

Fixar i ordning mig justn nu innan jag skall ner på stan & möta upp resterande utav folket! Funderar starkt på att gå naken, är alldeles för varmt att ha kläder på sig. Blev varm bara av att byta tröja ju...
Nej, nu får jag gå & fortsätta så att jag blir klar någongång. hahaha
Ha en bra lördag everyone!!

fuck this

Jag är arg! VÄLDIGT ARG!!
Min mobil lever sitt eget jävla liv, så jag kan inte få några sms- fast det visar att jag har full mottagning! Vad är det här!?!
Naj, skall lägga mig i sängen & se teve/film nu & se framemot morgondagen!

RSS 2.0