Iwill miss you guys a lot!

Studentmiddag om bara någon timma, helt sjukt! Det var bara tre-fyra veckor sedan vi planerade det. Kan inte fatta att tiden bara sprungit iväg. Varför springer tiden bara iväg när man väntar på något roligt?
Skall börja fixa mig lite smått nu, sen skall vi bege oss till Joda. Jag & Julia skall tydligen hälsa alla välkomna, sen skall vi även läsa vårt "lilla" tal; handlar om alla dessa tre år vi haft tillsammans. Skall även nämna Sthlm-resan & Tärnaby-resan lite i förbi farten, har dock inte skrivit ner något. Vi vill ha med då Erik höll fast sig i liftstolpen för livet, då jag & Erik föll i snön på varsin sida, då Julia tappade sin skidpinne i liften & då nån slängde in Amy i duschen på Sthlm-resan.
Det är nu man börjar tänka på tiden man haft ihop. Vart har tiden tagit vägen? Det var inte alls länge sen vi var i Tärnaby & snackade lite smått om studenten. Från februari har allt bara S P R U N G I T iväg. Helt sjukt!

Men tack BF08 för dessa tre fina år vi haft ihop!♥Sådan mor, sådan dotter

Gick på stan en snabbis med mamma innan jag skulle till skoaln för att möta upp Julia. Då mamma & jag satte oss på donken för att vila våra ben så kom jag & tänka på våra cyklar, jag tittar på mamma och säger:
- Vart ställde vi våra cyklar??    Hon tittar på mig och börjar sedan fundera för fullt. Jag kunde verkligen se hur hennes hjärna arbetade för fullt. Sen säger hon:
-Jadu, vart ställde vi dom??    Både jag & mamma hade glömt bort vart vi ställde dom... Helt sjukt att man kan glömma bort något sådant...

Efter ett tag kommer mamma på vart vi ställt våra cyklar! hahaha, gud vad jag skrattade. Sådan mor, sådan dotter!
 


för vi tar snart studenten

Det har gått TRE hela år sen vi först såg varann! Och Gud vad vi längtade till studenten, redan då räknade vi ner dagarna, timmarna, minuterna, sekunderna tills det var vår tur att stå där på vagnarna! Det är helt sjukt, tänk vad mycket vi har varit med om. Vi har hunnit med så otroligt mycket dessa tre år, vi i fritid har även kommit varann mycket mycket nära. Det känns så konstigt att lämna varann... I ettan var vi på vårt första läger ute vid snäckan, gjorde två teatrar; en snövit & en saltkråkan. I tvåan åkte vi på vårt andra läger; fårö. I trean gjorde vi i fritid vårt tredje läger; Tärnaby. Vi hade som sagt var otroligt kul. Vi umgicks med varann varje dag. Vi levde uppå varandra, vi gjorde middag & frukost ihop. Vi åkte i backen ihop. Vi bråkade också, men så fort vi gjorde det så löste vi det ganska dirket igen. Varför vara ovänner på en klassresa?? Vi skrattade även väldigt mycket! Denna vistelse kommer alltid följa med mig i livet.
Jag kommer sakna er, BF08♥

this is how we do

Detta är bara några bilder som Simon tog då vi var vid strandpromenaden. En riktigt mysig kväll!

studenten nu tack!!

Är så otroligt trött på allting... Trött på vissa människor, är trött på skolan & är så otroligt trött på Gotland! Vill bara iväg & aldrig mer komma tillbaka typ. Ångrar mig lite nu att jag inte sökt in på någon högskola, då hade jag i alla fall kommit iväg från ön!
Vill bara ta studenten nu & sen börja jobba! Spara pengar så att man kan resa vart man vill. Har dock många resor inplanerade nu i sommar!:) skööönt!

jag går & fiskar

Funderar på att gå ut & fota lite smått. Är trött på att sitta inne nu. Skall jag ut? Skall jag inte??
Hm det blir nog att gå ut & fota lite, bara lite:)

Don't cry for a guy, let a guy cry for you, because girls give and forgive but guys get and forget

Vaknade runt 06:00 imorse utav världens dån utanför fönstret. Det första jag tänker på då jag vaknar är: shit det åskar!
Sedan sätter jag mig fort upp i sängen & knäpper på teven för att se om den är trasig. Vem fan knäpper på teven det första dom gör då det åskar utomhus? Man brukar oftast dra ur alla kablar & så. Men inte jag, jag skall se om teven FUNKAR innan jag gör något annat! Då kan man ju börja undra om jag är beroende  utav teven... Kanske lite? Hahah, ibland kan jag vara jävligt rolig.
Nej, nu blir det lite mys framför någon bra film innan jag skall sova. (Om jag lyckas somna, jag är rätt pigg nu. Men det brukar ju låta så kom jag på...)

If you say nothing at all

Jennie ville piffa till mitt hår tidigare imorse, så hon frågade om hon fick hälla i lite glitter. Klart fick hon det, så hela dagen har jag gått runt med glitter i luggen. Sjukt fint! Det gjorde hon bra det! Förutom att det kom LITE VÄL MYCKET. heheh, men det kan man skratta åt!
Vi gjorde även vår guidening om Visborg Slott. Gick suveränt om jag skall vara ärlig. Ingen av oss avbröt den andra, vi hoppade in då & då för att säga något som den andra glömt att säga eller bara flika in med något. Creed till oss!


Sitter hemma denna fredags kväll, känns väldigt ovanligt med tanke på att jag & Katrin ALLTID brukar hitta på något att göra. Men nästa vecka + helg kommer det hända saker:)).
får bli naturbilder hit & dit. Det är vackert

All about us" vill ni följa med mig hem & kolla på mina tavlor??"

När jag var på väg till Obs så mötte jag Angelica. Vi började prata lite smått, glömde bort tiden, stod & skrattade & bara var! Då vi skrattar som mest cyklar en alkis fram till oss & frågar vad det är vi skrattar åt. Vi tittar på varandra & sedan säger: ingenting!
Efter ett tag säger han: vill ni med hem till mig & se på mina tavlor?? Då börjar vi skratta som besatta! Jag ville inte gå till Obs efter det, var rädd att han skulle följa efter mig. Så jag gick med Angelica tillbaka & gick införbi affären som ligger nära oss...
Tack för en rolig/ knasig timme Angelica! :) hehe,

Elsäkerhet

Är i skolan & arbetar om Elsäkerhet i hemmet & sånt. Som vanligt fattar jag noll, ovanligt? Neej inte ett dugg! Jag är trött på skolan, nu i slutet känns det som om vi bara gör en massa onödiga saker! I övermorgon är det prick TVÅ veckor kvar till studenten!!!!
En tjej som längtar alldeles för mycket till studenten? Yesbox, har så mycket planerat nu inför sommaren. Jobb, resor & en massa annat smått!
Dessutom slipper jag alla efterhängsna små ettor...


slänger in en bild på my love

All the things she said

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? 1 tror jag
Vad tycker du om kärlek? det är riktigt fint & underbart!
När kramade du någon sist? ehm, idag tror jag...?
Saknar du någon speciell person? absolut!!
Har du svårt för att bli kär? Mjo, ibland så
Är du singel? Yes I am
När fick du senast en komplimang? Alldeles nyss:))

HAR DU NÅGONSIN:


Varit medvetslös: Yes, 3 gånger t.o.m. Första gången trampade jag på en bräda som låg på marken. Då tuppade jag av efter att ha fått den i huvudet. Andra gången tuppade jag av på scenen, tredje gången var i en barnbacke då jag åkte skidor...
Hånglat med nån riktigt ful: I guess I have
Hånglat med fler än 50 pers: Alltså, jag har ju inte koll? Det är inte så att jag skriver upp alla jag hånglat med:o
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? jaaa...
Gjort något riktigt dumt? klart jag har
Gjort något du verkligen ångrar? Alltså, ja.!
Åkt ambulans? hahah ja. 
Åkt polisbil? never
Gjort nåt olagligt? jaa...
Fått din mamma att gråta? jag vet inte. Kanske
Slagit ner någon? nej verkligen inte! 
Skämts över dina föräldrar? min pappa...
Sagt jag älskar dig och menat det? nej
Tar du droger? absolut! varje dag innan skolan! ;)
Dricker du? ja?
Vilka kläder sover du i? big t-shirt & undisar
Vad hatar du verkligen? Hata är ett starkt ord, men avskyr gör jag!
Varit kär? just once
Är du ensam nu? scary question.. men ja
Vill du gifta dig? nej, nej, nej!
Vill du ha barn? JA

 

SENASTE PERSONEN SOM:


Sov i din säng? Kim
Såg dig gråta? min lärare tror jag
Fick dig att gråta? gamla fotografier på pappa osv
Du delade en dricka med? Katrin
Du gick på bio med? Katrin
Skällde på dig? minns ej:o
Sa någonting till dig och vad var det? Mamma:- jag lägger dem här!

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:


Gråtit? nope
Kramat någon? oui, eller försökt! heheh
Pussat någon? jaa
Köpt någonting? naaj
Sjungit? always and forever!
Saknat någon? alldeles för mycket!

JAG HAR:


Digitalkamera? två t.o.m ;)
Systemkamera? nej, vill ha!
Telefon på rummet? räknas mobil? I så fall ja
Egen dator? två t.o.m 
Könssjukdom? om jag hade haft en könssjukdom så hade jag aldrig skrivit den här!
Bra kompisar? Ja gud ja! Dom är guld värda!


det var inte såhär det skulle bli..

Jag är avis på dem som har BÅDA sina föräldrar närvarande! Tänk att gå igenom hela livet med bara en förälder, tänk att man även kommer få berätta om samma sak hela tiden...
Om jag hade fått en endaste önskan i världen så skulle jag ha önskat att du kom tillbaka & att vi fick en ny chans. Alla människor är värda två chanser!
Tänk nu när jag tar studenten, då har jag bara mamma, min mormor, mina bröder & vänner där. Men har ingen pappa som kan säga hur mycket jag betyder. Har nog aldrig fått höra dom orden från dig

Just gonna stand there and hear me cry, but that's alright because I love the way you lie.

Såhär kul hade jag & Annici på lektionen (läs jag!!!). Annici arbetade medan jag gjorde flygplan utav vår rapport! Tycker jag var rätt duktig som kunde fördriva tiden lite... heheh, Tackar Gud för att Annici var i skolan idag, annars hade jag nog dött lite smått:o

When all my dreams come true, the one I want next to me. It's you.

Ja Mikaela, jag gjorde det rätta!

Give me everything

Dessa bilder får stå för dagen! Orkar inte skriva nåt. Är trött & väldigt... besviken? vet inte om det är rätt ord...

Whataya want from me?

Lyssnar sönder Adam Lambert's låt innan skolan börjar! Jag verkligen älskar fredagar! Det är då vi börjar 11.30! Otroligt skönt. Hinner göra lite annat innan skolan börjar;)
Skall umgås med Simon fram tills skolan börjar! Alltid lika roligt:)

i spend my day...

Började dagen med att skriva talet tillsammans med Sofie & Julia. Det gick faktiskt riktigt bra, lite svårt att dikta ihop nåt bara...
Sen gjorde jag & Angelica loppor under lektionen. Intresserade utav allas 5 minuters redovisningar? Njaa, inte alls. In genom ena örat, ut genom andra örat typ. Vi hade även en massa pratstunder ihop under den lilla tiden:) Alltid roligt att snacka med Angelica! Heheheh,
Juste, hon hittade på färger på lopporna och såklart gjorde hon den på mig. Skulle göra TVÅ saker, men gjorde bara en. Angie varnade mig innan att jag skulle få ett straff om jag inte gjorde den andra grejen oxå.. Nyfiken på vad det är för straff:))
Avslutade dagen hos Tessan med en paj & en massa underbara samtal & såklart massvis med skratt!
Vi bakade denna paj. Inte fusk, inte alls. Är väldigt stolta över oss. Tog typ max en halvtimma. Om ni vill ha receptet så hittar ni det i affären ;) Alltså enkelt & gott!
Tack för en fin dag!♥

danicing with myself

Johannes tipsade mig om denna låt, fy fan vad den är bra! Han som sjunger är ju otroligt bra oxå:) Spana in programmet & deras låtar såklart!

would you know my name if I saw you in heaven?

would you know my name if I saw you in heaven?
would it be the same if I saw you in heaven?


promenix med mamma & smååbröderna! Fint väder, så varför inte passa på då?

The Winner Takes It All, The Loser Standing Small

Jag har & kommer alltid ha en liten crush i dessa killar! Dom är fan grymma alltså! Man kan inte göra annat än att älska dem & bli fascinerad utav deras röster. Så sjukt talangfulla!

Oh My God

Har hittat ett par skor till studenten nu! Mötte upp mamma på stan för att kolla ihop. Fan vad skönt, nu har jag allting klart. Skall bara hitta en byxdress till mösspåtagningen nu! Underbart med en mamma & dotter dag. Var länge sen vi hade det faktiskt!
Nej, nu blir det lite One Tree Hill. Vet inte om jag skall fortsätta på säsong 6 eller om jag skall börja om... Svårt att välja. Hahah, tönt- MikaelaSmile, even if it's a sad smile, because sadder than a sad smile is the sadness of not knowing how to smile.”

Är i skolan även om jag är ledig idag. Har mycket som skall vara klart till idag. Som tur är har jag sällskap utav Julia & Simon. Som vanligt när jag sitter vid datorn & försöker arbeta med något så slutar det alltid med att man hamnar på Facebook...
Shit, kom just på att jag ännu skall göra en powerpoint om arbetsmiljöfrågor.  Vad är det här? Varför begär lärare så otroligt mycket från en? Låt oss inte få mer plugg nu, vi tar ju för fan studenten om tre veckor typ! Kommer bli sjukt AWESOME!


No one

kan man sakna någon så mycket så att det nästan gör ont...?

everything happens for a reason

- det går inte en dag utan att jag tänker på dig. Men under de senaste dagarna har jag tänkt väldigt mycket på dig! Är det verkligen okej att jag gör det? Jag menar, jag sade aldrig adjö, sade aldrig ett sista ord till dig. Jag som hade planerat så otroligt mycket för oss i framtiden, trodde verkligen att du ALLTID skulle finnas till hands. Trodde inte att det skulle bli såhär. Det var inte så jag ville att det skulle bli.
Ibland känns det som om det var mitt fel, att om jag aldrig hade avslutat kontakten så hade du inte blivit sjuk. Vissa dagar tror jag att det är mitt fel, medan andra dagar vet jag att allt sker utav en anledning. Jag fick så otroligt lite tid med dig. Fick 8år allt som allt med dig, inte mer eller mindre. Jag avundas alla andra som har både sin mamma & sin pappa i livet! Så vill jag oxå ha det...

♥♥

Rihanna- California King Bed


This is the way you left me, I'm not pretending.

Dagen har ännu inte börjat & jag längtar till dagens slut. Har blivit så otroligt skolträtt på sistone att jag inte orkar göra nånting. Jag är på mig själv om att göra de sista sakerna som skall in så att jag blir godkänd i alla ämnen... Okej, jag FLYGER faktiskt upp ur sängen varje gång mobilen går igång. Sjukt läskigt!
Dagen börjar med morgonkaffe (as usually) tillsammans med Simon.

underhållning'

Man kan underhålla sig på olika sätt efter krogen! Såhär underhöll jag & Simon varann! Fy fan vad jag skrattade,har aldrig sett nåt roligare. typ... hähähäh, vek mig dubbelt utav skratt!

happy ending


united state of pop

It's sunny outside & jag kör då på kortbyxor och någon tröja till. Får se om det räcker:)
Usch, jag tycker fredagar är så otroligt dryga, drar till skolan för en jäkla lektion... But... sen efter skolan skall jag såklart träffa Katrin! ÄNTLIGEN! höhöh, måste fixa mig nu för att hinna till skolan i tid:)

Every song has an ending. Is there any reason not to enjoy the music?

- Someone once told me that every song has an ending. But is there any reason not to enjoy the music?


På något konstigt vänster är detta citat väldigt fint! Vet inte varför så fråga inte. 
Needles And Pins

Denna text hittade jag alldeles i början i min kalender. Hittade även samma text på blad 5 maj. Undrar hur min lillebror tänker när han skriver sånt...? Haha, jag skrattade så att jag fick ont i magen när jag hittade detta. Jag antar att han inte trodde att jag skulle hitta det. 

Have you ever had a dream that seemed so real, when you woke up you didn't know what to believe?


haha, jag älskar att vart man än går i skolan så ser man denna skylt! & Gud vad jag skrattar, helt sjukt!

U make me wanna call u in the middle of the night, u make me wanna hold u till the morning light

Nu var det fyra dagar sedan jag skrev & det är inte alls likt mig. Har haft fullt upp hela helgen och dagarna i veckan. Men skall bli ändring, hoppas jag... :)
I fredags var det utgång. Drog först till Hamnplan med Katrin. Det var liveband där vilket var sjukt kul! Sen när det var en "liten" paus så drog vi till O'learys. För vart man än tittade på hp så var det bara äldre människor där. Så vi ringde O'learys och frågade om det var drag där, vilket det var. Jag & Katrin hade sjukt kul. Vi drack, vi dansade, vi träffade nytt folk! Sjukt rolig kväll! hahah, inge fyllebråk, inge gråt eller nåt sånt, som det annars brukar vara när vi drar allihopa.
Detta måste vi göra om!
Ehm, igår var det valborg, åkte hem från Katrin då. Somnade sjukt tidigt, men idag är jag hur pigg som helst! hahah, skumt! Såg ingen brasa, vilket var skönt. Det var för kallt ute. Haha, chicken eller vadå?;)
Nu väntar jag på att mamma skall komma hem så att vi kan cykla till apoteket...

RSS 2.0