donkey- everything changes...

I'm the best, f*ck the rest

Sitter i bibblan och håller på å "jobbar" med fördjupningsarbetet... Jag fattar noll helt enkelt! Antar att det inte riktigt är min dag idag... JAG VILL HA KAAAAAAAAAAAAAAFFE!!! känner mig ganska så dead utan det måste jag få tala om;)
ett plus i kanten är att jag är hot today! (snacka om bra självförtroende, men det lär väl försvinna sooner or later...:()
btw, denna g-klav skall jag tatuera in på handleden imorn;)


i don't belong there.

I don't belong there

sitter på lektion och försöker komma på en riktigt frän framsida, men det funkar inte så bra som jag velat. Hah, som tröst får jag väl lyssna på en massa bra musik medan jag tänker;) hah

Efter skolan skall jag möta upp världens bästa tjej för en fika efter det eller innan skall jag göra en Jonas.


love is a magic thing!
studentmössa beställd!

Mina vänner! nu är studentmössan ÄNTLIGEN beställd! Helt otrolig, I know:)

HEY you

HEY YOU!

I'M NOT DEAD...

smile and just love it!

a dream you dream alone is only a dream!

- a dream you dream alone is only a dream. A dream you dream together is reality

sitter i skolan och letar efter boxercise. Hittar inte så mycket, men lite blev det i alla fall:) har egentligen aerobic och gruppträning nu, men kan inte vara med eftersom jag har infektion i kroppen. Sista dagen idag med medicin emot det. Har dessutom fått höra från min ena lärare och en klasskompis om att jag gått ner i vikt, tyvärr ser jag själv ingen skillnad. Det är läskigt, för tänk om jag skulle vilja gå ner mer i vikt utan att jag själv märkt att jag gått ner massor redan. Visst finns det läskigare saker, men detta är tillräckligt läskigt för mig...

Från en sak till en annan. Skall träffa J efter skolan... Om han nu hör av sig. Shit vad osäker jag blivit på killar nu för tiden. that's some scary shit!! hah, men igår lät det som om han skulle höra av sig i alla fall, så får se om det ännu håller i sig;) höhö..


you're a lovekiller


mums på denna goding!

han inte bara sjunger bra, han ser riktigt bra ut! Läskigt bra!

Nu är det bara att börja tagga inför ikväll. Skall ännu börja fixa i ordning mig och sen dra för att möta upp Tellen.  Efter det bär det av till Roma. Hmm, duschen nu eller? I do think so:)


IT DOESN'T MATTER IF YOU ARE BLACK OR WHITE!

Michael Jackson is the man!


höna utan huvud...

good morning PEOPLE! har ni sovit gott?  det har inte jag, har haft mördardrömmar. höhö 

det är torsdag och det innebär STUDIEDAG!! fett awesome enligt mig. Shit, jag måste ännu överföra bilderna från mobilen. Får bli senare idag.

Snart blir det väl frukost, eller i alla fall då det gått en timme efter jag tagit min medicin.
Jag måste hinna duscha o sånt innan jag möter upp K & A, men det hinner jag nog.

 

Känner att detta inlägg blev väldig huxflux... vi får helt enkelt skylla på att jag känner mig som en höna utan huvud;)someone once told me...

- s o m e o n e   o n c e   t o l d   m e   t h a t   e v e r y   s o n g   h a s   a n   e n d i n g.  B u t   i s   t h e r e   a n y   r e a s o n   n o t   t o   e n j o y   t h e   m u s i c?

love the way you lie- because you're good at it!

Vi har fått en uppgift på svenskan att skriva ett pm om vad vi vill som vi sedan skall skicka in till läraren. Och jag visste direkt vad jag skulle skriva om; starka band och negativ beroende. Jag tänkte direkt på dig, tyvärr dök alla hemska minnen upp igen. Det går inte att göra sig av med dem hur mycket man än försöker.  Fast nånting inom mig säger att jag kanske inte vill göra mig av med dessa minnen om dig med tanke på att det är dem enda minnen jag har från tiden med dig. Jag kom också (tyvärr!!!) på ett väldigt speciellt minne som aldrig kommer lämna mig.
Det var då du, din sambo, jag och min lillebror var och shoppade. Vi går in i en leksaksaffär och min lillebror ser till sin glädje en radiostyrd bil. Han går till pappa och frågar om han kan få den, pappa säger jag. Efter ett tag ser jag ett set med pärlor, jag går och frågar pappa om jag kan få dem, pappa svarar nej. Jag står kvar en stund, frustrerad som jag blev. Efter ett tag går jag efter honom och frågar varför inte, till svar fick jag: du får helt enkelt vänta tills du fyller år. Jag svarar med att min lillebror fick en leksak fast han INTE fyllde år den dagen. Då svarar pappa: men han är kille, han behöver sånt. Du får vänta till din födelsedag.
Sen den dagen har jag tänkt att pappa aldrig ville ha mig, att han inte älskade mig tillräckligt för att kunna ge mig ett set med pärlor fast det INTE var min födelsedag. Han kunde inte ge vika. Han satte mig alltid i andra hand, först kom min lillebror, sen jag... Jag kände mig aldrig älskad utav pappa. Ett barn behöver båda föräldrarna, det har jag insett nu. Innan gick jag runt och sa att jag gott och väl klarade mig utan pappa... men nej, fast nu kan man inte göra nåt åt det...

I'm sorry for you. Today I hate you, but maybe in the future it will change...

You say it best when you say nothing at all

- the smile on your face, the truth in your eyes

ibland känner jag mig rätt så worthless, & idag är en sådan dag. Tack gode GUD att vi är lediga imorn å på torsdag! Skall bara få tag på den där läraren som jag å min grupp skall intervjua angående arbetsmiljön å säkerheten på personens jobb. Får se hur det slutar.

 


somebody said you got a new friend

- s o m e b o d y  s a i d  y o u  g o t  a  n e w  f r i e n d. D o e s  s h e  l o v e   y o u  b e t t e r  t h a n  I  c a n?

Slutade skolan 10:45 då jag och Julia snabbt drog från skolan för att hinna till busstationen. Vi hann! hah, den tjejen skall ju till Grekland imorn med sin pojk. Resan kommer gå skitbra, du kommer inte att dö. Du har bara lite resefeber nu innan. Jag kommer iaf sakna dig super mycket! Kom hem snart!:) hah

Då jag lämnat Julia vid bussen så gick jag snabbt för att möta upp Tellen. Gud vad jag diggar den grabben! Han är verkligen sig själv, går inte att klaga på att han spelar nån annan hela tiden. Du lär vara en av dom som kommer långt i livet! Umgicks med honom fram till kvart över ett tror jag, sedan skulle han göra nåt annat så det fick bli ett litet hejdå där.

Jag måste bara få klaga på att jag inte klarar av att äta mat! & jag kommer inte få supa på fredag... Aja, det klarar jag mig utan, men MAAAAAT!!!? När tusan skall jag få börja äta klokt igen??


the winner takes it all

Imorn är det dags för skolan igen. Känns konstigt eftersom jag inte varit i skolan på över en vecka. Jag hatar att ligga efter med så mycket plugg, det är bara mer man skall komma ifatt med på en gång då man kommer tillbaka.
Jag har infektion i kroppen- det suger!
Jag får inte dricka i helgen- det suger delvis
Jag är sjuuuuukt förkyld- det suger enormt!
Jag måste oxå komma på vad jag vill ha för projektarbete- jag har inte ens börjat... Kanske dags att börja? IT SUCKS!!!


hahah peace!

just nu är jag så avis på alla andra som är i skolan. Efter att ha legat i sängen i fyra dar & glott på film så längtar man inte till nåt annat än skolan. Jag längtar, jag längtar, jag längtar!!! vill inte vara sjuk längre. Är trött på det. Jag kan inte andas heller, & inte blev det nåt bättre av att killen på sjukvårdsupplysningen inte kunde ett piss. Han hjälpte mig verkligen inte!!!

Piss på dig!!!
här kommer lite bilde btw
what a day...

alldeles för mycket har hänt idag. Känner att jag inte orkar skriva av mig om det... Det gör det inte bättre av att jag saknar Katrin & Alice. Dessutom saknar jag Alex & Sannis. jag mår piss, men antar att jag förtjänar det... tänker lägga mig nu å sova i 10000000000000000 år.. jag vill inte, vill inte, vill inte, vill verkligen inte...


i don't know myself anymore...jag är inte så stark som jag påstår att jag är eller som alla andra fått för sig. Jag tar åt mig av precis allting, säger ni nånting eller gör nåt mot mig så tar jag åt mig. Jag har känslor som precis alla andra, bara det att jag inte visar mina känslor. Jag vill vara den som inte behöver ha den hjälp som alla erbjuder en hela tiden för minsta lilla sak. Jag är stor å klarar mig själv! Men snart pallar jag inte mer, det är alldeles för mycket som rullar runt i hjärnan: pappa, Mr M & min "lilla" vitlögn... Jag är en dålig människa.

jag vet inte om jag vågar visa mitt känslomässiga jag längre. Är rädd för att ta konsekvenserna... jag vet inte ens om det är tillåtet att släppa allting å bara låta tårarna rinna. JAG KÄNNER INTE MIG SJÄLV LÄNGRE... ( dessutom vill jag ha min pappa tillbaka mer än nånting annat. Jag saknar verkligen att ha en pappa. Jag vill kunna prata om dig utan att få alla dessa förvånade blickar varje gång jag säger att du är borta... JAG VERKLIGEN AVSKYR DET...!)

kvällens örongodisjust nu hatar jag mig själv. Hur f*n kan jag vara så j*vla dum i huvudet och göra som jag gjort? Jag vet att om han får reda på att jag dragit en liten vitlögn för honom så kommer det komma tillbaka till mig när som helst. & dom kommer jag få ta konsekvenserna, han kommer hata mig forever och inte ens vilja snacka med mig... Men jag klarar det, jag klarar det, jag klarar det... jag hoppas det i alla fall... hah

m u s i cm u s i c

the bad guys lie to get in your bed..The bad guys lie to get in your bed.

Nu förstår jag vad dom menar med det. Killar ljuger oftast för att få det dom vill ha, dom har aldrig hört talas om sanningen I guess. It sucks! Jag gillade verkligen denna kille, jag gjorde verkligen det! Men sen får jag det där messet utav dig som sårar mig till tusen. Alla mina vänner är på mig genom att säga att jag skall släppa dig, att du inte är en bra kille osv osv, JAG VET REDAN ALLT DET DÄR! Men det är inte så himla lätt som ni tror, det går inte att släppa taget om nån som man verkligen gillar.
Jag har gjort nåt väldigt väldigt hemskt mot dig nu, but it's payback time, BITCH!


this is me


RSS 2.0