without love

 


just call my name and I'll be there

Let me fill your heart with joy and laughter
Togetherness, well that's all I am after
Whenever you need me, I'll be there
I'll be there to protect you, with an unselfish love I respect you
Just call my name and I'll be there.


you know I have to move on

sitter å lyssnar på Mariah Carey och Trey Lore när dom hedrar MJ genom att sjunga I'll be there- jackson 5.
Jag läste oxå Alex blogg och jag börjar nu inse hur mycket jag saknar klassen, och då skall vi absolut inte snacka om hur mycket jag saknar ALEX, SANNA & TESSAN!! hELT sjukt att man kan sakna nån så pass mycket..


A good pic on everyone of them:)


fem saker

♦ Jag är sjukt höjdrädd. Eftersom jag har en sån pass stor fobi för höga höjder så klarar jag inte ens att klättra upp på en köksbänk om jag skall hämta ner nåt som står för högt upp, jag klarar inte ens gå uppför trappor till ett höghus. Får svindel då!

♦ Är sjukt rädd att jag skall bli dement om bara nåra år... Jag menar, jag är redan sjukt glömsk;)

♦ Är ganska så rädd för att släppa killen jag är kär i...

♦ Jag är EXPERT på att skämma ut mig! Men folk är nu vana att jag skämmer ut mig så dom bryr sig typ inte längre. hah

♦ Jag verkligen ÄLSKAR MICHAEL JACKSON! he's the king!!!


we're young, we're fine... let's do some damage!!

OH MY GOD! Jag vet faktiskt inte vart jag skall börja... Hmm, jag träffade Mr M igår vid österport. Vi snackade en stund innan vi började röra oss mot ett bra "promenadställe". Vi stannade några gånger på vägen, and things happend there... även om vi inte var ensamma! Någon halvtimme senare var vi framme vid ett torn där dom byggt trappor så att man kan gå upp i ett av tornen i ringmuren, så vi drog högst upp.
NEJ, vet ni vad!? Jag tänker inte sitta här å dra upp vad vi gjorde eller vart vi gick. Pallar inte det just nu, det är för känsligt...

Anyway, idag träffade jag min kusin Cherno som kommer från Kanada. Sista gången jag träffade honom var då han var hur liten som helst! Gud vad stor han har blivit, helt otroligt. Han är mycket, mycket, mycket längre än mig & han är bara 15år! Jag min lilla nöt glömde kameran hemma såklart, men jag fick några "kloka" kort på mobilen i alla fall. Skall bara komma på ett sätt att överföra dem från mobilen till datorn... (JAG MITT LILLA SPÅN(!!!) HAR TAPPAT BORT USB-KABELN-.-')

Sitter just nu & längtar efter hösten! Det är då allt är så fint!


girls just wanna have fun!








later dude,

I know, I suck! Men jag har faktiskt ärligt talat inte haft tid att blogga dessa dagar. I think I will tell u later!
Lägger upp en bild från helgen, mer bilder kommer.


peanut body jelly time

På jobbet har vi en sjukt skön sjuksköterska, hon är verkligen helt crazy! Hon kan sitta ner och snacka om en massa olika saker som inte ens rör jobbet. Sen en dag började hon snacka om att hon typ dreglar varje gång hon ser Lady Gaga's- Alejandro. Jag stod som vanligt och skrattade en massa, sen vände hon på klacken och skulle till sköterskornas rum, men helt plötsligt vände hon sig mot mig igen och sa

Sköterska:  Jag kommer säkert bli en gammal snusktant när jag blir gammal
Jag: Jaa, det blir du säkert! Kommer inte förvåna mig om du typ sitter vid datorn varje dag och glor på en massa snuskiga musikvideos.
Sköterska: hahah, det gör jag säkert då! hahahahah

 

Sen igår då gav hon mig ett tips om att kolla på ett par soldater som är i Irak. Då dom har tråkigt håller dom på att fjanta sig, dessutom har dom spelat in en video och lagt ut de på nätet. Hon sa att jag skulle gå in på youtube och söka på peanut body jelly time. så just nu är jag därinne och glor. Jag måste också erkänna att jag från och med nu är inne och kollar på ett av dessa klipp på dem. haha
Påminner mig lite om Svampbob fyrkant!!


just gonna stand there and hear me cry

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie

denna lilla del utav en text har fastnat i mitt huvud de senaste dagarna, så när jag jobbar går jag runt och sjunger på den. Haha, helt otroligt. Men så är det när man heter Mikaela Stenmark och inte är så normal som man lätt kan få för sig;)

Har också lyckats kolla hur mycket jag får i lön för juni månad. It's fuckin' good dude! Men skall spara lönen + min barnpension till GBG:)

'den här ser mjuk ut

Slutade 21.15 idag, så den sista kvarten bowlade jag & Louise på vår avdelning. Gissa vem som vann... I DID! *host host* nej, hon utklassade mig såklart!
När vi höll på att plocka i ordning alla dessa käglor och klot så tittade Louise på mig ett tag...
Louise: den här ser mjuk ut! *tar upp en kägla och slår mig i huvudet med den*
Jag: hahaha aaj! Den var då inte mjuk! *börjar asgarva!*
Lousie: hahaha nej den var visst inte mjuk *hon slog sedan sig själv i huvudet med den*

haha, så jävla härlig brud asså!

 


it's to late to apologize

Min första lediga dag denna vecka och imorn blir det jobb igen 13-21.15. Jag lär vara rätt så död då jag kommer hem! Dagen har jag spenderat hemma i min säng, finns ju f*n inget annat att göra när typ alla ens polare jobbar eller är med sina lovers...!

It doesn't matter now, skall i stället bjuda på lite songs that I love:)



love the way you lie

Idag är det en sådan dag som man känner sig värdelös eftersom man inte gjort nåt annat än att suttit inne typ hela dagen och kollat på tv samt suttit vid datorn. Jag är inte lite seg med att ladda upp bilder på fb från fredagen. Det får dom leva med;)

Fick just en summer feeling av att knäppa på hög musik, dansa loss och sen dra ut! Snacka vad skönt att bara vara! Men det får bli i helgen i så fall eftersom jag jobbar hela denna vecka... Money money! Sen i augusti är det dags för road trip till GBG! JAG LÄNGTAR!!!!


- almedalen är allt bra tjusig på kvällarna! höhöh


a,b,c

Är riktigt trött och jag känner att jag verkligen måste hämta ut mina nya brillor... Det känns som om jag är blind, så jag använder just nu mina "gamla" brillor i stället. Tummen upp!

Ligger i sängen och ser nån rolig film på kanal 6 med Adam Sandler. He's a good actor! Lite smått fånig film men den funkar för mig just nu... i alla fall. Höhöh, skulle dessutom dragit ut med ett par arbetskollegor: Louise & Ida, men jag orkade inte pga huvudvärken som plötsligt dök upp efter jobbet.


i COULD STAY AWAKE JUST TO HEAR YOU BREATHIN'

Jobbat från 13.00-21.15. Under hela eftermiddagen åskade det och regnet bara forsade ner. I ungefär två timmar var vi utan ström så inga äldre som vi använder lift till fick lägga sig och vila på sängen eller gå på toaletten. Så dom som skulle på toa fick sitta och knipa ihop i två timmar, sen under kvällen har strömmen kommit och gått lite då & då. Men måste ändå medge att denna kväll har gått väldigt bra! Har arbetat med sjukt sköna tjejer- så mycket som vi skrattade och pratade med varandra har vi aldrig gjort förut... höhöh



Ehm juste! Igår drog jag, Katrin, Jimmy och Tobbis ut för att bara umgås och ha kul. Vi gick först till Almedalen för att sedan vandra vidare till Kallis. Runt tio drog vi till glassbaren för att Katrin och Tobbis blev sugna på glass, så satt vi där i ungefär en timma. Johannes, Stefan och hans brud dök upp. Första gången på över tio år som jag träffade Johannes. Kändes lite weird, men det var samtidigt roligt!
Efter det drog vi till  Trädgårn' där jag träffade Mr M... Och vi skall inte gå in på hur det var;) My private thing!

SNIPP SNAPP SLUT! gOOD NIGHT PEOPLE


REEEEEEEEEGN!


REthis is a hallelujah moment!

Äntligen regnar det på Gotland! Hur länge sen var det sist det regna? Typ nån månad sen va!? Aja, nu regnar det i alla fall och jag är happy about it! Skall ändå snart promenera bort till jobbet, så för mig gör det inte så mycket att det regnar, det hade varit värre om solen varit framme;)

 

Känns som om jag har en massa och skriva av mig om, men känner att jag inte riktigt har tid med det just nu, så jag antar att jag får göra det när jag kommer hem runt 21.30 ikväll.


film

Här kommer några filmer som jag rekommenderar. Filmer funkar ju alltid, vilket väder vi än har:)

 

Lost in Jane Austen: Amanda Price är en hopplös romantiker som tillbringar dagarna djupt försjunken i Jane Austens böcker. En dag upptäcker hon en magisk port i lägenheten, som leder rakt in i favoritboken Stolthet och fördom. Till att börja med är det en dröm som gått i uppfyllelse, men snart börjar hennes frigjorda och moderna vanor ställa till bekymmer för 1800-talets människor.

Walk the line: Denna film handlar om countrylegenden Johnny Cashs liv från barndomen till slutet av 1960-talet, där hans kärlekshistoria med June Carter är ett stående inslag.


you are the music in me

Sitter just nu i sängen och lyssnar på musik samtidigt som jag svettas som en gris och kollar runt lite på internet. Hittar tyvärr inget intressant, så musiken får underhålla mig;) Jag funderar också på om jag orkar lägga upp bilderna från igår... Hmm, njet! det gör jag faktiskt inte. Är för trött för det.

Jag ska nog också göra en Pippi Långstrump och sova med huvudet vid fotändan och ha fötterna vid huvudändan... (heter det huvudändan!?) haha, fy vilket fult ord, huvudändan. Kanske bara min svenska som ligger på botten nu under sommarn...?





just look at these pictures! Det översta är från då jag gick i åttan tror jag, det nedersta är från i år! Kolla skillnaden liksom! HELT SICK!

somethin' good



something good shit! Listen and enjoy!

bloggträff 2010

Innan jag börjar fixa i ordning mig så skall jag hjälpa mamma med tvätten. Det var tydligen för tungt för henne, hah. Vid elva är det dags att möta upp Sannis och Liz utanför Hp5, egentligen behöver vi inte vara där förrän 13.00, men vi passar på att umgås lite innan;)

På tal om det och ingenting så är det sjukt varmt både inne och ute, det går f*n inte att vara någonstans ju... Man svettas ihjäl! Synd bara att man inte får gå naken nu när det är så varmt, i så fall hade jag lätt gått naken! haha



Update:  Bloggträffen var väl helt okej, det bjöds på tipspromenad som handlade om bloggvärlden, olika bloggare osv osv... Det paret som fick flest poäng vann tävlingen. Det var tre par som hade åtta poäng, så de som hade arrangerat allting fick lotta mellan dessa par, och de som vann var.... JAG & SANNA! Grattis till oss!!!:D det vi fick som pris var tre olika tepåsar + en rosa sil. Snyggt! Vi fick också goodybags som innehöll; smink, tamponger, den nya vecko revyn och lite annat smått & gott.


Benjamin, moi, Katrin et Eric in Almedalen


The same "gang"


http://en.akinator.com

http://en.akinator.com 

denna sida är sjukt bra. Du skall börja med att tänka på en person. Sen finns det en ande som som ställer frågor till dig, du kan svara: ja, nej, jag vet inte osv osv osv. Sen när anden tror att han vet vem du tänker på så kommer det fram en bild på personen du tänker på.

Första gången jag gjorde detta så tänkte jag på killen som jag var kär i men som ännu inte är min pojkvän, och anden gissade rätt.
En sida jag verkligen rekommenderar:)

the final countdown

efter jag varit i affären å köpt lunch till imorn så hörde jag nån sjunga: the final countdown flera gånger. Denna röst kom från ett radhus mittemot vår lägenhet, så jag kunde inte lista ut varifrån rösten kom, allt jag kunde göra var att spetsa öronen och få mig ett gott skratt då & då. Lät så otroligt roligt eftersom denna människa ändrade rösten lite då & så oxå.

hah, kom på en liten funny thing som sades under jobbet mellan mig och en boende där. 
Jag: Hej ****
Boende
: Nej men tjenare... * Granskar mig riktigt ordentligt* vem är du då??
Jag:  Känner du inte igen mig? Jag heter ju Mikaela. Vi har pratat flera gånger.

Haha, jag bara älskar denna dam, hon är så otroligt söt... även om hon kan få små utbrott ibland;)


just don't give up I'm working it out

Just don't give up I'm workin it out
Please don't give in, I won't let you down
It messed me up, need a second to breathe


partyyyy

Måste medge att jag är väldigt trött idag. Jag, Katrin, Jimmy, Alice, Miche & hans pappa å styvmamma drog till Hp5 igår. Riktigt mys! Vi drack lite, umgicks och satt och dansade. (Dansgolvet var inte öppet då...) Jag avslutade oxå allting med Mr M igår, kan nog ha varit för att jag fått i mig lite för mycket att dricka. Hehe.
Idag drog jag hem, mötte sedan upp Katrin vid fyra. Drog ner till kallis för att möta upp Eric & Benjamin. Umgicks med dem fram tills Katrins buss skulle gå hem, så vi drog upp till Öster och skiljdes åt där. Super härlig dag måste jag bara säga!


Jag vann tävlingen: fulast min


I'm not trying to be someone I'm not

Träffade Katrin igår & vi pratade äntligen ut om vad som hände mellan oss. Fy f*n vilket bråk vi hade. Nu när man tänker tillbaka kan man bara skratta åt det. Haha, så patetiskt, vi svor typ i var & varannan mening medan vi båda skrev att vi inte orkade med den andra. Haha, som tur är, löste vi allt igår i alla fall. Träffade oxå Jimmy, Alice & Miche. Vi bowlade, tog en drink och spelade minigolf. Jag förlorade i minigolf ( hade det däremot varit den som fått högst poäng skulle jag lätt vinna!) & när vi bowlade så kom jag trea har jag för mig. Så dålig är jag inte;)
Ikväll blir det att tagga inför utgång! Måste säga att jag inte är så taggad... ÄNNU men jag lär ju bli det;)

GÅR ÄNNU INTE ATT LADDA UPP BILDER! bÖRJAR BLI Liiiiiiiiiite deepp


because of you

I will not make the same mistakes that you did
Will not let myself cause my heart so much misery
I will not break the way you did
You fell so hard
I've learned the hard way, to never let it get that far 

Because of you
I'll never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side
So I don't get hurt
Because of you
I find it hard to trust
Not only me, but everyone around me
Because of you
I am afraid 

I lose my way
And it's not too long before you point it out
I cannot cry
Because I know that's weakness in your eyes
I'm forced to fake, a smile, a laugh
Every day of my life
My heart can't possibly break
When it wasn't even whole to start with 

Because of you
I'll never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side
So I don't get hurt
Because of you
I find it hard to trust
Not only me, but everyone around me
Because of you
I am afraid 

I watched you die
I heard you cry
Every night in your sleep
I was so young
You should have known better than to lean on me
You never thought of anyone else
You just saw your pain
And now I'm crying
In the middle of the night
For the same damn thing

Because of you
I'll never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side
So I don't get hurt
Because of you
I tried my hardest just to forget everything
Because of you
I don't know how to let anyone else in
Because of you
I'm ashamed of my life because it's empty
Because of you
I am afraid 

Because of you
Because of you
denna låt påminner mig om dig hela tiden, om vad du gjorde & sa till mig. Jag hoppas verkligen att du 
ångrar dig.









mobiiiiiiiiiil

JAG VILL HA MIN NYA MOBIL!!!! kOMsI komsi


fun times

Kom hem för en kvart sen tror jag. Har varit & bowlat, spelat minigolf och tagit en drink med de bästa! Så om nån timma blir det sängen så att jag orkar upp imorn- då blir det utgång med STORT G!;) Har oxå en massa sexiga bilder att dela med mig utav.

 

(Hmm, går inte att ladda upp bilder-.- Får försöka med det imorn!)


stressig dag

Dagen började vid sju & jag kan säga att jag höll på att somna till ett x antal gånger under rapporten. Höhö, hoppas bara ingen såg det då. Var en riktigt stressig morgon minsann, alla skulle upp, nån dusch hit å dit, å dessutom skulle alla ha medicin! (STOOOOLT över att jag får ge mediciner till de boenden nu!!!) vid halv två ungefär kom en ny dam till oss, & henne skulle JAG(!?) ta emot. Kan säga att jag var riktigt nervös... Allt jag skulle göra var att introducera henne för själva verksamheten, packa upp hennes kläder/blöjor/godis osv osv för att sedan visa henne runt på avdelningen. Jag skulle oxå ringa patienttelefon så att hon fick hennes telefon inkopplad på rummet. Gick riktigt bra måste jag säga! I'm fuckin' AWESOME DUDE!;)


& nu ikväll lär jag somna ganska tidigt. Har inte vant mig att gå upp tidigt ännu...


iran or gotland!?

Är äntligen ledig denna helg! Fy f*n vad skönt! Snacka om att jag bara skall chilla å sola om solen är framme. Dessa dagar jag jobbat har varit full rulle hela tiden. Jag förstår verkligen inte hur äldre människor kan larma så mycket som våra gör, helt otroligt!

Jag var inne hos en äldre man igår för att lägga honom osv. Medan jag står och fixar till honom så märker jag att han granskar mig väldigt noga, efter ett tag ställer han frågan som han antagligen funderat på rätt länge

Äldre man: Kommer du från Iran?
Jag: *tittar chockat på honom* Ser jag så mörk ut? Nej jag kommer från Gotland
Äldre man: Njaa... Eller jag tycker det. Du kan ju inte komma från Gotland
Jag: Mjo, jag kommer från Gotland. Men jag har släktingar som kommer från Ryssland däremot. Det är nog det som gör så att jag tydligen ser så mörk ut
Äldre man: Jo, så är det nog!

 

Hur tusan kan folk få för sig att jag inte är född på Gotland? O sen när jag säger att jag är född här i Sverige så försöker dom själva övertyga mig om att jag är född i utlandet... hahahah, vissa är fan roliga!

 


hiiii

It's a quarter after one, I'm a little drunk and I need you now!
I said I wouldn't call, but I lost all controll 'cause I need you now!

I wanna lay you down on a bed of roses

Sitter & lyssnar på musik. Det är riktigt avkopplande, man har tid för sig själv + att man kan tänka på en massa. Vi är redan inne i juli månad & det är verkligen inte länge kvar tills skolan börjar, ganska depp  om jag skall vara allvarlig. Och jag börjar äntligen trean, helt fuckin' unbeliveble! Jag har oxå tänkt att det är lika bra att man är ute i god tid när det kommer till olika högskolor, och jag har kommit fram till att jag vill typ ta ett år efter studenten att bara dra till USA eller nåt annat land och bara vara där & leva livet osv, innan man börjar studera vidare eller vad man nu än gör. Har oxå funderat på om jag skall söka högskola utomlands + här i Sverige!? I know, I know, jag är ute väääääldigt tidigt, men bättre sent än aldrig, right?;)


need you now'


- denna låt spelas nu om & om igen på repeat! Så otroligt megabra! Lär lyssna sönder den i alla fall...

Har spenderat en liten del utav eftermiddagen med Hanna. Vi kollade efter bikini, hon hittade en super snygg & allt jag hittade var en bikini underdel. Höhö, vi drog oxå ner till hamnen & tog en glass, sjukt mysigt, men det var tyvärr för varmt för att orka stanna kvar där nere. När vi kom upp till öster igen stoppades vi av en telefonförsäljare som frågade vad vi ringer för osv. Jag verkligen avskyr sådana människor så jag sa att vi var 14år å han ba: NEEJ, du ljuger! Du är över 18, jag ser de. Du kan inte vara 14! (tänk att en mörk människa säger så) Fett kul, jag gick bara skrattandes därifrån;)


shit happens when you party naked

But I still haven't found what I'm looking for

'det är sjukt hur trött jag är, men jag vet att om jag lägger mig nu så kommer jag inte kunna somna på ett BRA tag, så då sitter jag hellre uppe tills jag håller på att slockna framför datorn- då kan JAG lägga mig.

Fick reda på lite saker idag som du snackat om. Vad f*n är det för snack om att jag vill avsluta kontakten med dig?:s Allt jag sa var liksom att jag inte ville snacka med dig just då eftersom du var som du var, sen har du MAGE att skriva att jag skall sluta skriva till dig bara för att du sagt det. Ta och lyssna på dig själv i stället för att tro att du är så perfekt som du försöker slå i alla andra. Jag sitter här å väntar på att du skall höra av dig, för det tänker då inte jag göra, har redan hört av mig + att du ville att jag skulle sluta skriva till dig!

höhö, blev ett litet negativt natt inlägg, men det får gå. Shit happens when you pary naked

it feels a little bit funny

jobb, jobb, jobb hela dan idag. Trodde seriöst att jag skulle dö av värmeslag, det är otroligt varmt på jobbet! Dessutom svarade jag i telefon idag för första gången & då höll jag på att få panik, det är otroligt läskigt att svara i telefon anywhere else than home. Måste säga att det gick riktigt bra, det är ju liksom bara att säga: välkommen till korttidsenheten, det är Mikaela. Svårare än så var det visst inte. Höhö!

Direkt då jag slutat jobbet drog jag med familjen och badade vid Melonen, dom badade medan jag satt & glodde på rättare sagt:) höhö, sen drog vi ner till Max för att käka mat, snacka om att jag var HUNGRY! höll på att svälta ihjäääääääääl ju!;)

 


here comes one goofy pic on me;) (en av många crazy foton på mig)


baby are you down, down, down,down?

- in my head I see you all over me

Lyssnar på musik samtidigt som jag funderar på om jag skall lägga mig, lägger jag mig inte så kommer jag aldrig orka upp imorn. Det SUGER att jag jobbar imorn! Hade jag inte jobbat hade jag lätt dragit ut ikväll and have fun!;) Helt sick vad man kan bli beroende av att gå på krogen, så länge man inte gör det varje helg it's cool.

 

Natti natti♥


money money money

Jobb, jobb & ännu mera jobb denna helg. Jobbade mellan 13-21.30 igår, idag: 07.00-14.00 & imorn: 07.00-16.00, å på måndag är jag ledig sen är de dags att jobba kväll på tisdag och sen dag ons+tors. Snacka om hektisk helg/vecka! Men jag har kunnat unna mig ett & annat faktiskt;) HAPPY ME!

Varit å badat vid Melonen tillsammans med bröderna grus- var über skönt, men efter ett tag blev det kallt så gick upp då. Dessutom vill Mr M sova hos mig inatt, och jag vet inte vad jag skall svara... Så no comments. höhö

"I work all night, I work all day to pay the bills I have to pay"
visst, de är sommar and shit like that, but I LIKE THIS PIC!:d

CARPE DIEM!

var på cirkus tillsammans med bröderna, gud vad dom var gulliga för en gångs skull. Det gick hur bra som helst att gå med dom utan att mamma var med. För varje år blir cirkusen bara bättre & bättre! Tänk vilken fantasi dom har som kommer på nya nummer varje år, helt otroligt! Man satt verkligen & skrattade hela tiden då clownen kom ut & man satt på helspänn då akrobaterna kom ut, fan vad rädd jag var några gånger.

Angående CARPE DIEM så skulle jag vilja ha en sån skylt i mitt rum nånstans, den är verkligen fin. Remember to catch the day everyone!

 

 

 

(går inte att ladda upp bilder, deppigt hörrni!)


i've missed u like hell

Träffade Liz en stund idag. Super mysigt! Det måste bli ändringar från & med nu- vi måste se till att träffas oftare! I've missed you like hell girl!

RSS 2.0