you're amazing just the way you are


I just want to see you when you're all alone

Tänkte faktiskt lägga mig i sängen & lösa lite korsord innan Criminal Minds börjar. Hoppas att jag somnar i klok tid ikväll, måste vända på dygnet innan jag & Katrin drar till Göteborg! Måste även upp tidigt imorn, har jobb & så måste jag packa innan jag drar till jobbet. Har inte packat någonting alls;o ute i sista minuten som vanligt!! Fy på dig Mikaela!

nej hu, vilken bild...

I love you till the end

You have one chance, one life and what you do with it is up to you.

Kul att jag drog ner till biblioteket helt i onödan. Skulle ha skrivit ut min biljett på datorn, men deras skrivare funkar inte-.-' Helt sjukt, så då fick jag gå upp för dessa långa & branta backarna. Dog nästan på kuppen. Sen blev det inte bättre av att solen tittade fram, what the fuck with the weather? Ena stunden är det hur mörkt och blåsigt som helst, medan i andra stunden är det som nu: varmt & fint. Hur tusan skall det vara??? Usch, blir så sur!

Längtar dock till imorn, skall äntligen jobba då:) Glad tjej! ehhehe, skall bli skönt. Dock är det ett sånt där låååångt pass: 12-21, men det kommer jag att klara. Jag menar, har jag klarat av att jobba ca 10 dubbelpass i sommar så klarar jag ju morgondagens pass hur lätt som helst;)

Nej, nu skall jag på promenad med familjen & min kamera.


Alexandra, jag finns här för dig. Bara att ringa eller messa när du vill!!! ♥

Live like you don't plan to wake up


Dag 6- Om det här vore min sista dag

Om denna dag vore min sista dag skulle jag försökt göra så mycket som möjligt: shoppa, umgås med vännerna, umgås med familjen, äta sjukt jävla mycket etc. Som sagt hade jag försökt göra så mycket som möjligt. Egentligen vill jag inte alls tänka i dessa banor, jag är rädd för döden & tar den när den kommer om man säger så, jag vill leva i nuet, inte tänka framåt eller bakåt. När väl döden kommer så kommer den liksom, varför ens tänka på om denna dag är ens sista? :o

vad gör du nuförtiden?

Mysig grillkväll tillsammans med Lucas klass! Tipspromenad i början, sedan var det dags att grilla, efter det stack barnen in i skogen för att leka medan vi vuxna stod och pratade med varann. Tror jag fick höra samma fråga tre gånger: Vad gör du nuförtiden då? Så jag fick säga om samma sak om & om igen, ganska kul samtidigt som det var ganska jobbigt. ehehe men det är smällar man får ta I guess!:)
Tog även lite bilder, går ingenstans utan min kamera nuförtiden;) Me, My Camera & I typ....

(
vädret igårkväll...)

You make me feel so beautiful

Åt frukost med mamma på stan, super mysigt! Skall snart cykla ner till någon hage och grilla med Lucas klass. Kommer bli ett bra avslut på denna tråkiga dag... Shit, på tal om ingenting så har jag inte fått något mess från varken Mr C eller Mr G, why????


Show me some love


Eminem Ft Bruno Mars- Lighters
T-Pain Ft Cris Brown- Best Love Song


Riktigt bra låtar! Dom går på repeat hela tiden. Love them!

Jag har inget liv

Jag har seriöst inte något liv, har kommit fram till det nu efter ganska så mycket tänkande! Jag går bara hemma och ugglar medan ni andra jobbar eller går i skolan. Visst jobbet har ringt in mig då & då, men dom vill inte att jag jobbar samma dag, dom vill att jag jobbar i helgen eller en vecka efter. Vad fan!? Så jag skall gå hemma och uggla ännu mer? Jag vill ju jobba eller plugga, vill göra nåt!!! Det är inte lätt, skulle sökt in på någon högskola.
Usch vad jag är trött!
Vill dra till Göteborg & spendera upp mina pengar!!!:D


Nej, nu blir det Scream 4 tillsammans med lite (mycket) chips & dipp. Måste ju få tycka synd om mig:))

Dag 5- Vad är kärlek?

Ehm, jag vill helst återkomma till denna fråga när jag själv har kommit på vad kärlek är.

Dag 4- Vad bjuder jag på för mat?

Det var den lättaste frågan att svara på!! Jag hade definitivt bjudit på makaroner & köttbullar. Det är gott, enkelt att laga och det enda jag kan göra typ. Ehehe, lite pinsamt, men varför bjuda på värsta fina lyxiga middagen när man kan göra något riktigt simpelt och som dom flesta tycker om? ;)

(bilden hör inte hit)


something stupid


You're the reason I come home

Har gått och blivit med systemkamera! Äntligen liksom, som jag längtat!!!!:)

Dag 3- Mina föräldrar

Mamma: Hon har ALLTID funnits där för mig. Spelar ingen roll vad som hänt eller hur mycket vi skrikit på varann och kallat varann för fula ord, hon är ändå den bästa mamman man kan ha! Jag är glad att hon är min mamma, vi har samma humor, lika stor skadeglädje, vi är helt enkelt likadana! Även om hon inte alltid förstår sig på mig, så vet jag att hon ändå finns där för mig, vad som än händer liksom. Jag bara vet det. Ibland då vi bråkat riktigt ordentligt kan det gå flera dagar utan att vi pratar med varann, vi är lika envisa oxå. Hahaha, envishet har sina för och nackdelar. Jag älskar henne över allt annat!!!

♥ 

Dag 2- Min första kärlek

Min riktigt första kärlek fann jag på högstadiet. Jag gick i sjuan, du gick i nian. Du och dina kompisar gillade att reta mig för att jag var kär i dig, jag gillade att retas tillbaka. Det är en tid jag alltid kommer att minnas.
Jag var så kär att så fort jag såg dig så sken jag upp, blev nervös osv. Vi pratade en massa i skolan, utanför och lite sånt. Mer än så vart det inte...


Dag 1- presentation


Detta är då jag.
Mitt namn är Mikaela Stenmark fyller 20år nu i slutet av november. Bor på Gotland tillsammans med min familj bestående utav: tre småbröder, mamma & styvpappa. Min pappa finns tyvärr inte längre.
Tog studenten i våras, hade då gått barn och fritidsprogrammet, just nu är jag arbetslös (såvida jobbet inte ringer in mig) men jobbade/jobbar som vårdbiträde på ett äldreboende.
På fritiden tycker jag om att fota, umgås med min familj & mina vänner, lyssnar mycket på musik, festa, shoppa & har på sistone börjat se på flera olika serier. Haha,
Har ett förhållande. Tror jag i alla fall... På/av-förhållande kan man väl säga att det är. Nog om det:)
Jag är en helt vanlig tjej helt enkelt! Inget konstigt med det liksom:)

lista

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat? 
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Vänner
Dag 08 – Favoritsaker
Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 – Bloggfavoriter
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 – Dåliga vanor och laster
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Första kyssen
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på 
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – 10 dödssynder

Eftersom det bara varit deppiga inlägg på senaste tiden tänkte jag använda mig utav denna lista och försöka skriva varje dag:) får se hur det går helt enkelt. ehehh

But it was only just a dream


you're beautiful, you're beautiful to me♥

But if I let you go I will never know what my life would be holding you close to me


Nu säger jag & min kärlek godnatt!

Everything I do I do it for you

När jag väl vill skriva om något roligt/intressant så kommer jag inte på något. Det enda jag kommer på är rubriken, men allt annat står stilla. Har inga idéer på vad jag kan skriva om. Borde nog lägga ner bloggen, fast ändå inte. Bloggen är som en dagbok för mig, fast en väldigt offentlig dagbok i så fall:)Life's too short-- too short to live it as a bad person

Jag hoppas att du verkligen inser vad du förlorar om inte du skärper till dig. Börjar bli riktigt trött på att ALLT sker på dina villkor, att vi skall träffas när du säger till. Jag vet vad jag är värd och INTE värd, börjar tro att du är en kille som jag inte skall ha kvar!
Hoppas verkligen att du lägger av nu, om du är seriös så visa det i stället för att spela svår & oberörd. Det sårar som fan!
Jag vill inte gå runt och tänka en massa negativa tankar, jag vill inte ens gå runt och tänka på dig hela tiden. Antingen allt eller inget liksom! Börjar luta mer åt inget hållet nu... Thanks to you


för att inlägget inte skall bli alltför deppigt så visar jag en bild på vår katt Dexter då han sover. Sitter sovandes med tassarna upp i taket!! Vad tusan??

My feelings for you have always been real

Har haft Ghost Whisperer-maraton hela dagen! Känns ju jävligt bra när vädret ute är fint... Får ta igen det imorn:) eheheh, jag har även färgat håret mörkt, vet dock inte om jag är nöjd med det eller inte!?! Jag får låta det gå några dagar.

Nej, nu skall jag se vidare på Ghost Whisperer

But it's my heart that's breakin' down this long dusty road of mine

Jag hittade nånting som tillhör dig, det gjorde mig väldigt förvirrad. Varför har du kvar det? Har du kvar det för att du ännu har känslor för henne? Kommer du inte ihåg att du har det kvar? Jag har så många frågor att ställa dig, frågor jag vill ha ärliga svar på.
Jag började sakta men säkert att börja lita på dig, men nu är jag tillbaka till ruta ett igen. " jag kommer inte behandla dig dåligt" det lät så otroligt bra när du sa det, men nu vet jag inte längre. Vet varken ut eller in...
Är så otroligt förvirrad.


Take over control

Har varit hemma själv hela dagen, bestämde mig imorse för att städa & tvätta hela dagen. Tvättat har jag gjort och städat, dock inte i mitt rum... Det är det enda jag har kvar. Jag har pendlat mellan att tvätta, städa & se Ghost Whisperer. Känner att jag inte har bråttom med att städa;) ehehe

Meningslöst!

1. Vad är klockan just nu? 22:54
2. Vad lyssnar du på för låt just nu? Dj Mangoo- Alla får ligga
3. Vad har du för underkläder på dig? vanliga underkläder??
4. Vad har du för mobil? sony ericsson
5. Hur mycket pengar har du? Hm, har ingen koll direkt
6. Har du något jobb? nope, är arbetslös just nu...
7. Vad har du för färg på din tandborste? vit I think
8. Vem saknar du? Mr C
9. Har du några komplex? yes, har komplex för mitt ärr på ryggen
10. Vad vill du bli när du blir stor? musiker:)
11. Vilka låtar vill du skall spelas på din begravning? Tears in heaven är en av dem
12. Hårfärg? brunett
13. Vad skulle du kunna döda för nu? nothing
14. Vad har du gjort i helgen? jag jobbade hela förra helgen
15. Smycken du har på dig? armband, ring & öronhänge
16. Vem vet mest om dig? Katrin
17. Vad är du rädd för? döden, mörker, åska, clowner och småkryp
18. Brukar du ha otur? känns som om jag har det hela tiden...
19. Vilken är kontakt nr 13 i din mobil och vad har ni för relation? Bo- mammas sambo
20. Vem har den snyggaste kroppen i världen? helt klart Mr C
21. Favoritband? The Beatles
22. Vem är snygg? jag?
23. Har du några fobier? ohja, alldeles för många dessutom^^
24. Har du ätit något godis idag? hahaha jaaa!!
25. Har du fått IG på något prov? klart jag har:)
26. Vad väger du? no comment
27. Fem saker du har på dig just nu? trosor, smycken, byxor, linne och bh;) eheheh
28. Dagens smink? mascara, eyeliner och foundation
29. Favoritfärg? grön, blå
30. Är du fjortis? absolut!!!!!
31. Har du en dator i ditt rum? absolut
32. Favoritlärare? hade ingen favoritlärare. (Går inte i skolan längre)
33. Vad har du gjort idag? umgåtts med min mormor
34. Vad har du ätit idag? frukost, mat, muffins & godis^^
35. Dagens roliga? När jag bad Felix att ringa min mobil för att jag tappat bort den. Han ringer den men då pratar jag redan med någon i telefonen. heheh
36. Vilka färger har du i ditt rum? vita väggar med blommor på..
37. Favoriträtt? tror inte att jag har någon favoriträtt
38. Har du spytt offentligt någon gång? yes yes yes
39. Är du duktig i skolan? jag var duktig i skolan!
40. När var du utomlands senast och vart? Turkiet för 15år sedan
41. Har du varit vittne till ett brott? nja..
42. Har du sett en död? ja, på mitt jobb
43. Har du något husdjur? ja en katt:))
44. Har du haft vattkoppor? oui, när jag var mindre
45. Är du singel? jag vet inte ;o
46. Favoritdryck? citronvatten
47. Älskar du någon? :)
48. Vad köpte du senast? ett linne
49. Har du ätit glass idag? nej usch!
50. Känner du någon som är bög? ja:)
51. Känner du någon som är lesbisk? hm, tror inte det... :)
52. Har du varit på en konsert? sett Tomas Ledin;)
53. Senaste utlästa bok? Jack Uppskäraren
54. Har du någon bästa vän? ja:)
55. När klev du upp imorse? ALLDELES för tidigt!
56. Har du krockat någon gång? nej
57. Vet du vad  sXe står för? borde jag veta det?:O
58. När flög du senast? för några månader sedan
59. Äger du något märkesplagg? ja:)
60. Spelar du fotboll? ibland!
61. Vem ringde du senast? mamma
62. Är du homosexuell? naaje
63. Är det fint med killar som sminkar sig? Ja på vissa killar som passar i smink:)
64. Är du allergisk mot något? hahah Gud ja!
65. Vad är du för stjärntecken? jag är en skytt! PANG
66. Är du sexig? om jag är ;)
67. Åker du slalom? när jag väl står på ett par skidor!
68. Är Måns Zelmerlöw snygg? nej, han är överskattad!
69. Brukar du se på Idol? bara auditions, då har man nåt att skratta åt;)
70. Brukar du sjunga för dig själv? Varje dag
71. Har du kysst någon utav samma kön? oh ja!
72. Hatar du någon? Hata är ett så starkt ord, men avskyr någon det gör jag
73. Vilka hemsidor är du medlem på? Blogg.se, facebook, myspace och hotmail
74. Har du spytt upp mat med flit någon gång? usch nej!!
75. Har du varit på festival? non
76. Har du någon brevvän? non
77. Har du onanerat idag? alltid!
78. Vem kramade du senast? min mormor
79. Har du haft sex på en skoltoalett? nej(:
80. Var den här listan rolig? nej, meningslösa frågor liksom!
81. Hur mycket pengar har du på telefonen? inte mycket...
82. Cola eller fanta? Cola
83. Är du vidskeplig? ja
84. Vilken dialekt är fulast? Den dialekt dom har i Dalarna
85. Vad skall du göra i sommar? har jobbat hela sommaren lång!
86. Filmtips? ehehehhe jaaa!
87. Vad är det för väder ute? det är mörkt och det regnar
88. Vilka hårfärger har du haft? svart, brunt, orange och blont
89. Har du vunnit en tävling någon gång? ja
90. Har du sett ett stjärnfall någon gång? ja
91. Vem pratar du med på msn nu? msn suger!
92. Är det fint med gladiatorskor? fett fint
93. Är du brun? jaaa
94. Vilken färg har stolen du sitter i? röd
95. Har du webbkamera? nee
96. Säger man kex eller chex?  jag säger kex i alla fall
97. Har du varit ärlig när du gjort denna lista? absolut!
98. Hur lång tid tog det att svara på alla frågor? oj, tittade aldrig på klockan då jag började

Alla får ligga!

Är hemma själv i helgen & jag gillar det inte alls. Spelar musik väldigt högt för att våga gå in i alla rum i vår lägenhet. Är sjukt jävla rädd för att vara själv om jag skall vara ärlig...! Usch, kommer börja gråta för minsta lilla ljud:(

Igårkväll hade jag en liten fest här hemma, ett härligt gäng kom. Fy fan vad kul jag hade! Dock så drack jag alldeles för mycket, ramlade flera gånger, tappade bort min mobil på något konstigt vänster (när jag väl hittade den så lade jag bort den igen. Ett under att jag ens hittade den då och då), jag somnade även bredvid en väldigt fin pojke. Och idag mådde jag som jag förtjänar liksom, gosh! Aldrig mer liksom. Huuu, jag skall fan vara nykter i tre månader vafan! Pallar inte mer, skämmer alltid ut mig... ehehhehe


What do you say when words is not enough?

jag är kär!

let it rain over me

Jag har många underbara vänner som finns här för mig i vått & i torrt, men det är speciellt en person som verkligen finns här. Vi har pratat med varann konstant i ett antal veckor nu. Vi prata om en hel del, mest killproblemen vi har just nu;) Eftersom vänner finns till för varann 24/7 så hör vi av oss till varann flera gånger under en dag, spelar ingen roll vad klockan är. Dock är det synd att vi inte kan träffas varje dag:( men det får fan bli ändring på det nu!!
Du är bäst, glöm aldrig det mina kära!!

The days I can't see your eyes, I don't even want to open mineVarför ödslar jag mer & mer energi på dig nu när du äntligen visat vad du går för!? Jag ödlsar min energi på dig för att jag är kär i dig. Jag gillar dig, jag är kär i dig, jag vill ha dig...

Smile even if it's a sad smile, cause sadder than a sad smile is the sadness of not knowing how to smile

Åt på joda igår med några tjejer från klassen. Riktigt mysigt. Drog sedan vidare till en restaurang/uteservering för att ta en drink. Jag & H betalade aldrig ( servitrisen glömde att ta betalt från oss) så vi ställde oss upp och gick liksom. Min första springnota ever, shit what the heck liksom?? Trodde man ALLTID åkte fast för det, men tydligen inte. Aja, deras eget fel om dom byter servitören mot en servitris i stället.

Ikväll skall jag på bio med några folk, skall bli kul...? hoppas jag i alla fall, ingen film som jag vill se egentligen...


stämmer den ännu???

I believe this is heaven to no one else but me


we could had it all♥

För jag är lycklig

Oj, oj, oj, oj vad jag är lycklig just nu! Jag känner bara hur bra livet är! Livet kunde inte vara bättre än det här, inte just nu i alla fall!! Puss på livet liksom


Imagine all the people living life in peace- sån otroligt vacker låt! Denna kille har en röst man kan döda för! Blev helt såld på honom efter denna låt.

Take a chance on me


Sommartest

1. Gjorde du någonting den här sommaren som du aldrig gjort förut? Ja det gjorde jag faktiskt
2. Ångrar du det? Det är mycket jag ångrar som jag gjort denna sommar...
3. Har du varit full i sommar? ehehehe ja absolut!
4. Har du pussat någon i sommar? Jag gillar att pussas, så ja!;) hehehe
5. Isåfall vem? Alldeles för många för att räkna upp dem;)
6. Badade du mycket? Nä, jag skäms för att jag inte badat i år...
7. Rökte du? heheheh, ehm jo...!
8. Snusade du? nahaj du!
9. Förlorade du någon vän? Ja det gjorde jag:( 
10. Vilken låt påminner mest om det här sommarlovet?
Pitbull- Give me everything 
11. Vad skiljer den här sommarlovet från förra?
Inte så mycket skillnad
12. Grillade du mycket i sommar?  Nja, det kunde ha varit mer grillkvällar faktiskt!
13. Åkte du vattenskidor? Nej hu! läskigt ju
14. Blev du tillsammans med någon? nej
15. Fick du någon ny kompis i sommar? Många nya kompisar:)) 
16. Tror du att nästa sommarlov kommer bli bättre?
Har inga fler sommarlov;)
17. Har du druckit tills du spytt?  Nej, tack gode gud!
18. Sårat någon? Jag vet inte...
19. Dansat mycket? Lite lagom sådär
20.Träffat nya människor?  Ja men självklart!
21. Kysst en främling? ehehhe ja!
22. Tagit droger? Nej
23. Haft en sommarflört? Haft två
24. Gråtit? jaa...
25. Skrattat tills du kissat på dig? Inte tills jag kissat på mig, men var riktigt nära att kissa på mig...
26. Tältat? nej hu. Avskyr sånt!
27. Varit vaken en hel natt? ja!:)
29. Hånglat? nej, gör inte sånt! Eller...?
30. Haft ett förhållande? nej tyvärr...
31. Gjort dig riktigt illa? nej
32. Gjort några nya percingar/ tatueringar? Nej! Skall dock göra en tatuering i slutet av sommaren
33. Läst en bok? Läst många böcker;)
34. Skickat fel sms med flit? eheheh ja;)
35. Suttit vid datan en hel natt? nja, snarare en halv natt!
36. Näckat? självklart, varje kväll;)
37. Solat naken? nej
38. Fått utegångsförbud? HAHAHAH nej!
39. Sagt “jag älskar dig" och menat det? ja:))
40. Sagt “jag älskar dig" och inte menat det? Nej! 
41. Varit i slagsmål?
mest en massa fyllebråk!
42. Pussat någon utav samma kön? heheh ja
43. Sjungit högt på ett berg? inte på ett berg, dock på lite andra ställen
44. Kysst någon i regnet? nej
45. Kysst någon i skogen? usch, är rädd för skogar!
46. Kysst någon du inte borde? jo!
47. Tappat rösten? studenten säger allt!!!
48. Varit på festival? nej tack!
50. Gått ner i vikt? snarare gått upp i vikt för alla kakor jag ätit på jobbet;) eheh
51. Brännt dig? hahah jo. AJ!
52. Fått en ful bränna av tex kläder/ smycken? jo, sjukt fult!
53. Varit utomlands? nej, men kanske till hösten?
54. Gjort ett bra köp? Gjort många bra köp!
55. Tagit upp kontakten med en gammal vän? Ja:)
56. Haft skadeglädjen? Säg någon gång jag inte har skadeglädje;)
57. Sovit under bar himmel? Nej:( 
58. Vad kommer du sakna mest?
Värmen
59. Har du sommarjobbat? Mais oui:) 
60. Har du svart ärligt på alla frågor?
Ja, ingen idé med sådana test annars!

There's a fire starting in my heart, reaching a fever pitch and it's bring me out of the dark

I flera dagar har vi haft höstväder, vart fan tog sommaren vägen liksom?? Jag har inte badat i havet, jag har inte rest något i sommar, jag har inte festat lika mycket som jag annars brukar göra. Jag har inte hunnit med att göra de saker jag velat göra, allt på grund av att jag varit så otroligt mycket på jobbet. Fast jag skall ju faktiskt inte klaga, jag tjänar pengar, egna pengar! Så nu håller jag både tummar & tår att jag får mycket jobb nu i höst/vinter/vår, det behövs!


Kanske dags att fixa matlåda?! För innan jobbet skall jag gå på stan & leta efter ett par byxor, känner att jag behöver det nu:)


Matthew Gray Gubler


detta inlägg är till min underbara älskade Alex! ♥

my last day on work

Imorgon är det min sista dag på jobbet & det är riktigt tråkigt. Ser verkligen inte framemot det, vill jobba ännu mer, vill jobba med den trevliga personalen & dom otroligt trevliga boenden. Kommer kännas riktigt tråkigt att inte få gå till jobbet längre. Får hoppas innerligt att resursen ringer in mig väldigt mycket!:)

Märker även att jag druckit alldels för många koppar kaffe idag, vilket resulterar i en väldigt pigg Mikaela... får se om jag somnar eller inte...!


En inte så intressant lista

10 saker som jag har gjort denna sommar:
-
Tagit studenten
- Jobbat, jobbat, jobbat
- Festat
-Umgåtts med vänner
- Blivit kär
- Planerat olika resor
- Skaffat katt
- Gjort saker som jag sedan ångrat
- Fått nya vänner
- Shoppat!! hahha

9 av mina främsta intressen:
- Umågs med familjen
- Umgås med vännerna
- Festa
- Shoppa
- Musik
- Fotografera
- Criminal Minds(besatt???)
- Träna
- Bara vara!

8 saker som jag uppskattar:
- Riktig vänskap
- Ärlighet
- Respekt
- Humor
- Familjen
- Vännerna
- Kärlek
- Musik

7 saker i rummet där jag sitter just nu:
- Teve
- Spegel
- Affisch på John Lennon
- Säng
- Mobil
- Ljus
- Bokhylla

6 saker som jag gjorde förra veckan:
- Jobbade
- Träffade Felix
- Träffade Alexandra
- Skrattade
- Åt mat
- Lyssnade på musik

5 olika maträtter du har ätit förra veckan:
-
Makaroner
- Paj
- Pizza
- Persiljebiffar m. potatis
- Äggakaka (USCH!!!!)

4 saker som jag har gjort 2010:
- Avslutade någonting på ett väldigt fel sätt 
- Fyllde 19år
- Flyttade
- Reste till Göteborg

3 saker som jag har gjort 2009:
- Träffade nya människor
- Hittade mig själv för ett tag
- I fell in love
2 saker jag ska göra idag:
- Se film
- Försöka prata med Mr C
1 av mina bästa minnen:
- Då jag, pappa & min lillebror Elias gick på Axels tivoli som var i Visby då. Minns att vi fick vara uppe hur länge vi ville, vi fick åka det vi ville, vi fick göra allt vi kände för den kvällen.

Lika bra att sluta nu innan jag blir alldeles för känslosam...  

Girls just wanna have fun

Mina damer & herrar, idag kör vi faktiskt all in! Eller gör vi verkligen det?? Har ju som sagt jobb imorn, inte alls bra att dricka dagen innan;)
Ehehe, fick lite ryck så jag har skapat ett sommar album på fb, what the heck?? Fråga mig inte varför jag skapade det, hade bara lust för sisådär en minut sedan. Nu har jag helt andra känslor faktiskt... heheh, but that's me, kan aldrig bestämma mig för vad jag vill!
Men en sak vet jag dock: girls just wanna have fun

Sjukt osammanhängade text, sjukt osammanhängade bild & sjukt osammanhängade tjej som sitter bakom datorn & skriver...

someone's watching over me

  • Jag vet inte vad jag vill med mitt liv. Vet inte vad jag vill utbilda mig till, vet inte vart jag vill bo, vet inte när eller om jag vill stadga mig. Är ett sånt otroligt stort frågetecken just nu...
  • Jag har svårt att märka vilka som är ens riktiga och "falska" vänner. Har otroligt svårt att se skillnaden.
  • Jag har svårt att säga nej, är alldeles för snäll!
  • I'm confused!
  • Jag ångrar att jag inte  gjort saker som jag velat göra...words don't come easy

Nu känner jag verkligen att jag vill flytta hemifrån och börja studera på högskolan. Ångrar vissa dagar att jag inte sökt till någon skola, bättre att få det gjort så fort som möjligt. Samtidigt vill jag bara jobba och leva livet innan jag börjar plugga. Vill jobba inom vården, resa, vara med vänner och bara vara mig själv liksom! Så otroligt skönt att leva livet nu medan man kan. Shit, jag vet inte ens vad jag vill utbilda mig till:o
Jag vet seriöst inte vad jag vill med mitt liv, det är helt tomt i bollen... Jag vill utbilda mig till så mycket... Oooh, help me!!

i miss you♥

comment of the day

För några veckor sedan jobbade jag med Elona & Carina. Jag satt och drack Ramlösa då Carina helt plötsligt säger att jag kommer gå och fisa hela kvällen. För tydligen sätter kolsyrat vatten igång magen.

Elona & Carina: Nu har Mikaela gått förbi här igen, man ser alla småflugor efter henne. HAHAHAHHAHAHA
detta fick jag höra efter mig under hela kvällen. Vart jag än gick så sade dom att dom såg flugor flyga efter mig. hahah, såklart skulle dom berätta det för nattpersonalen oxå, höll på att dö lite... 

 

You may say I'm a dreamer but I'm not the only one
50's
had Elvis
60's had The Beatles
70's had Pink Floyd
80's had Queen
90's had Nirvana
2000's have Lady Gaga, Justin Bieber mfl.

Vous sont les meilleurs que j'ai jamais rencontré

Rubriken stämmer mer än väl...!♥


The heart has reasons that reason cannot know

Om en halvtimme skall jag möta upp Hanna så skall vi ha sällskap ner till stan. Vi skall på middag med jobbet ikväll, blir grillbuffé på Trädgården med något gott att dricka. Vad som händer efter det återstår att se. Kanske sitter kvar & dricker gott & snackar skit? Kanske går vidare? Det visar sig alltid.

Har även börjat lite smått med att fixa i ordning mig, men har dock inte kommit så långt. Har ännu mycket kvar att göra, får göra det nu innan det är för sent. Har en tendens att vara ute i sista minuten ibland;) ehhehe

(från förra året)It's hard to get back into the ring, especially with the one who knocked you out in the first place.I'm lost without you


Hold me nowSån otroligt bra & fin låt som jag blivit helt into, genom att bara lyssnat på den en gång...

RSS 2.0