Dag 19- Detta ångrar jag

 • Att jag inte gick på pappas begravning
 • Att jag inte besökte honom innan han gick bort
 • Att jag inte valde Barn & fritids-programmet från början
 • Att jag klippte av mitt långa hår från början...
 • Alla bråk jag startat med dig
 • Att jag avbokat varje gång vi skall träffas

Ångrar en hel del, men har ingen lust att rabbla upp precis allt jag ångrar! Det räcker med sex punkter tycker jag:)

Nu skall jag dra vidare, hoppas ni alla får en grym kväll, precis som moi!


jobb, jobb, jobb

Är på jobbet just nu, på mitt gamla jobb. Otroligt kul att vara tillbaka! Minns inte om det var på plan 1 eller plan 2 jag jobbade på den sommaren jag var där, men det återstår att se:)
Dock så är inte dom äldre som jag tog hand om kvar, eftersom detta boende är ett korttidsboende, ett rehab kan man väl säga:)

Imorn måste jag ringa resursen & höra om hur jag skall göra med min delegering... Mycket att tänka på!

Dag 18- Ett pinsamt ögonblick

Jag har ju varit med om många, många, många pinsamma ögonblick som jag bara vill glömma! Men något som kommer följa med mig i graven är detta pinsamma ögonblick:
Det var i skolan, jag gick andra året på gymnasiet. Jag hade just gått in på toaletten för att göra mitt behov. Ställde mig framför spegeln för att kolla hur jag såg ut. haha, jag vänder mig sedan mot toaletten och tar upp toalocket. Efter det drog jag ner mina tights och hinner backa bak till toaletten då dörren flyger upp. Det var en tjej som gick i klassen över mig som hade öppnat. Jag tittade på henne & hon tittade på mig, sedan börjar vi skratta & hon stänger igen dörren. Jag böjer mig fram för att då låsa toadörren...
Innan jag gick på toaletten gick jag & tänkte: jag får inte glömma att låsa, jag får inte glömma att låsa.
Men ändå glömmer jag att låsa den satans dörren. Men hon fick sig ett gott skratt i alla fall... Samma sak hände förra året då jag just hade börjat trean, fast denna gång öppnade en kille dörren som gick klassen under mig...
Då ville jag bara börja att gräva min grav kan jag medge...

Hey baby, I think I wanna marry you


baby, baby, baby oooh

Jag måste vara galen. Röstade på 4 av de 5 killar som var med i idol ikväll... Sanna mina ord då jag säger att jag är galen!! Har aldrig gjort någonting sånt här förut, men det var bra gjort eftersom dom vad grymma!!
Hoppas dock på att André & Mikael går vidare, mina två favoriter!!!

Kunde aldrig föreställa mig att skriva ett inlägg om bara idol...


I've got the moves like jagger

Kom just hem från en hel dag på stan! Träffade även Erika & umgicks med henne tills hennes buss skulle gå, mycket trevligt!:)
Har även shoppat alldeles för mycket, jag har ingen gräns när jag väl fått pengar... Måste dock spara till nästa månad, då jag knappt kommer få någon lön...


Sitter just nu & lyssnar på Moves like Jagger, min nya favoritlåt! Laddar även ner Gossip Girl säsong 2. Det är det enda mitt huvud kretsar kring just nu, jag jämför typ alla mina vänner med karaktärerna i GG, not good at all. Så var det ju med OTH innan... Att det aldrig tar slut!Lucas spelar även Justin Bieber- Baby på högsta volym så nuförtiden går jag runt & sjunger på den låten. Efter ett tag sätter den sig på huvudet:)

Dag 17- Barndomsminne

Varje gång jag tänker tillbaka på detta barndomsminne så börjar jag alltid skratta! Visste inte att man kunde ha sådan stor skadeglädje mot sig själv, man lär sig någonting nytt varje dag;)

Jag var sex/sju år & pappa skulle hjälpa mig att lära mig cykla. Mamma var inne i lägenheten & kollade ner på oss. Hon går ut & ställer sig på balkongen & ser när pappa släpper taget om min pakethållare. Jag blir överlycklig av att jag kan cykla själv så jag vänder mig om & tittar på mamma & skriker: kolla mamma, jag kan cykla själv!!! Sedan hördes det ett BOOM, pappa springer fram till mig för att hjälpa mig upp. Jag hade cyklat in i en papperskorg & råkat få ner den över mig där jag låg på marken. Måste ha varit en riktigt stor fart jag hade i så fall! Dessutom tittade jag ju på mamma hela tiden, allt för att se till att hon kollade på mig. Dock hade hon sagt att jag skulle kolla framåt i ställer för på henne... Lyssnade inte på henne. hahaha

You could be my it girl

Jason Derulo- It girl


Maroon 5 ft Christina Aguilera- Moves like Jagger
There are a million gold dresses

Vi har idag kastrerat Dexter & det gör så ont i mig av att bara se på honom. Det gör ont i mig bara av att tänka på vad han har varit med om, men vi gjorde det för hans eget bästa.
Jag får tänka på att om någon vecka kommer han inte ens känna smärtan, då kommer han må som en prins!
Får försöka intala mig det själv, vill inte att han skall må såhär. Bara av att titta på honom så ser man verkligen hur ont han har, hur han lider liksom. Jag ser även hur trött han är, fast det är inte så konstigt med tanke på att dom sövde honom innan han blev kastrerad!

Jag bara älskar denna katt!!!!


everything happens for a reason


jag gillar dig♥

our biggest regrets...

our biggest regrets are not for the things we did,
but for the things we didn't do, things we didn't say,
that could have saved someone we care about.


Greatest Love Of AllI decided long ago, never to walk in anyone's shadows
If I fail, if I succeed
At least I live as I believe
No matter what they take from me
They can't take away my dignity

Someone like you

Kom hem för en halvtimme sen ungefär, ville nästan inte gå, han ville inte att jag skulle gå. Ååh, kvällen/natten var helt underbar, älskar att spendera tid med honom!


Om en halvtimme skall jag & Lucas cykla iväg med Kim & lämna honom vid kalaset. Efter det skall jag träffa Felix! Skall ge han sina presenter:)

Dag 16- Första kyssen

Hur mycket jag än försöker förtränga min första kyss så kommer jag aldrig att lyckas, det är nånting jag alltid kommer att bära med mig.

Det var med en kille jag gillat ett tag, han är ett år yngre än mig. Vi gick i samma skola från lekis-trean, så vi umgicks ganska mycket under den tiden. Vi gick även vid samma dagmamma; han, jag, hans lillesyrra & min lillebror, så vi fyra umgicks hela tiden. Det var en eftermiddag då jag & denna kille var i ett rum helt själva, vi satt & tittade på varandra sedan böjde han sig framemot mig & gav mig en puss på munnen. Sen kom våra småsyskon in & förstörde det magiska ögonblicket! hahah, sånt som oftast händer. Sen började dom att reta oss eftersom dom fattade vad vi hade gjort. haha, eftersom vi var så små så förnekade vi ju självklart det...


Where them girls at

Om man kunde så skulle jag definitivt spola tillbaka tiden till några riktigt härliga händelser som hänt i mitt liv. Eller så hade jag spolat tillbaka tiden till något dåligt som hänt för länge sen, som jag nu i vuxen ålder hade tänkt om innan jag handlat, om man säger så...

don't forget me when you're a big star

Idag är det en dag då jag bara sett en massa Gossip Girl avsnitt, inte brytt mig om hur jag sett ut eller orkat äta någonting. Jag har mått piss rent ut sagt, hatar att halsen alltid blir stor som en tennisboll så fort jag blir förkyld & min astma skall vi inte ens tala om... Allt blir bara värre då. Tänk att leva ett liv fritt från förkylningar & andra sjukdomar, vilket härligt liv jag hade haft då!

when you're looking like that

Borde kanske börja städa i ordning i rummet för att sedan packa ner det jag behöver? hmm, i stället hamnar jag på facebook & på bloggen! why??
haha, nej, jag är ännu sjukt glad! Kan inte fatta det, med tanke på att jag förra veckan fick nobben då jag ringde dom.. hm, fick väl höra mina väldigt bra referenser? ;) hah
Nej, nu får jag seriöst ta mig i kragen, börjar bli lite smått nervös...

 
lyssnar även på Westlife, men bara ikväll liksom. Lite nostalgi ni vet...?

what you mean to me

Oftast när jag knäpper på riktigt bra krogen-musik så slutar alltid spellistan med "deppiga" kärlekslåtar... Why???
Antar att jag alltid är lite trött i slutet av spellistan... hahah, eller något åt det hållet i alla fall.
Funderar på om jag skall ta något att äta eller inte. Ska nog vänta ett tag, är inte hungrig.
Btw, slänger in en ganska så rolig bild jag tog i morse:))

en trött tjej & en trött katt??


Dag 15- Mina drömmar

Jag har en massa drömmar som jag vill uppnå innan jag blir för gammal:

1. jag vill upptäcka hela världen, om jag kunde så skulle jag resa jorden runt på 80 dagar!
2. jag vill plugga vidare, men vet inte riktigt till vad. Det står mellan guide, jobba med musik eller något med språk
3.  jag vill flytta hemifrån inom ett/två år
4. jag vill skaffa mig en hund, en hamster & en katt
5. jag vill ha 3 barn
6. jag vill hitta "the one"
7. mina drömmar är att ha alla boxar utav One Tree Hill (jag är absolut beroende!!!)
8. besöka pappas grav
9. om jag inte kan resa jorden runt så skulle jag i alla fall vilja åka utomlands.
10. att jag blir en bra mamma i framtiden!!


en väldigt lycklig tjej!!

Just nu är jag så jävla lycklig!!! Livet kan inte vara bättre än vad det är just nu. Från och med nu jobbar jag som timvikarie inom resursen! Shit vad fort det gick. Jag & mamma snackade om detta för bara någon timme sen, & sen ringer dom och säger att dom gärna vill ha med mig! FAN VAD JAG ÄR LYCKLIG!!!! :D
Har dock väldigt svårt att tro detta, har jättesvårt att få det att gå in liksom! iiiiih!!


Dag 14- Dåliga vanor & laster

 • När jag är riktigt nervös & har tuggummi i munnen smaskar jag riktigt mycket. (Händer att jag smaskar mycket annars oxå)
 • Jag kan fortsätta att äta även om jag är mätt
 • Dricker alldeles för mycket kaffe, när som helst & vart som helst!!!
 • Jag jämför alla människor med karaktärerna i One Tree Hill ( en riktigt DÅLIG vana!!!!!)

I was thinking about you, I was thinking about me


Dag 13- en vanlig dag hemma hos mig

Jag stiger upp när jag vaknar (tiden varierar hela tiden) myser med katten, äter frukost, knäpper på datorn & kollar min mail, bråkar med mina småbröder, pratar i telefon med Katrin, myser med katten. Äter kvällsmat, ser film, film, film/ umgås med kompisar. Sover någon gång! ehehe,
detta är en vanlig dag hos mig. Kan dock variera från dag till dag:)

I have a dream


Min nya kille! Dock är han gay, men det gör inte mig någonting:)

I'm a bad boy for breakin' her heartSay What You Need To Say- John MayerFree Fallin'- John Mayer

Dag 12- 10 saker du inte vet om mig

1.  Jag har en leverfläck på insidan utav mitt vänstra lillfinger
2. Jag är rädd att bli som pappa
3. Jag verkligen älskar musik!! No music, no life
4.
Jag älskar att vara ute & fotografera
5. Jag har åtta olika skratt & skrattar åt vad som helst!
6. Vill utbilda mig till guide eller jobba med något som har med musik att göra
7. Jag har aldrig haft någon större kontakt med min pappa, pratade inte ens med honom innan han gick bort
8. Min största önskan är att komma in på någon högskola & flytta hemifrån
9. Jag har komplex för mitt ärr jag har på ryggen. Det är ett ärr från en leverfläck jag tog bort
10. Jag är känslig, jag gråter för allting...


It was only just a dreamPut your hands up in the air


Dag 11- Mina syskon

Elias: Mitt enda helsyskon jag har. Han fyller 17år nu i vinter & är en riktig pain in the ass. Han går mig på nerverna dag in & dag ut. Han spelar tuff då jag möter honom & hans polare på stan, då är han kaxig och försöker spela någon han inte är. När vi var mindre bråkade vi väldigt mycket. Då var till och med knytnävarna inblandade kan jag säga. Vi slogs, vi spottades, vi skrek, vi kallade varann för mycket fula saker. Nuförtiden skriker vi bara på varann eller så pratar vi inte alls med varann då vi bråkat. Det kan gå dagar innan någon av oss börjar prata med den andra. Även jag kan vara pain in the ass mot honom, jag är nyfiken på allt som händer i hans liv. Vill ha reda på PRECIS allt!! Vi har inte sån bra kontakt som jag önskar att vi hade, men någon gång så skall jag försöka bygga upp den. Även om jag sagt fula saker till honom så älskar jag honom!

Lucas:  Mitt ena halvsyskon. Han är 10år & riktigt smart! Kommer med smarta kommentarer, som till viss del kan vara riktigt elaka. Men det är han. Han är clownen i familjen, han skojar alltid med alla, han är en sån person. Vi har oxå våra bråk ibland. Och vi kallar även varann för ett och annat. När vi väl bråkar, bråkar vi! Det tar inte slut förrän mamma eller någon annan kommer emellan. Vi är riktigt bra på att bråka!

Kim: Mitt andra halvsyskon. Han är 8år & en riktigt gulleplutt! Han är mer lugn än dom andra två. Han busar mer, kommer oxå med smarta kommentarer & spelar ALLTID tuff när han har tjejer runt sig. Allt för att impa på dem I guess;) Han är även väldigt envis, när han inte får som han vill så gör han verkligen allt för att man skall ändra på sig! Han har även ett väldigt bra minne, har man sagt något till honom så kommer han ihåg det.

Katrin: Hon är den bästa systern man kan ha! Hon fyller 20år om bara några veckor! Du betyder så otroligt mycket för mig, det går inte att beskriva med ord. När vi bråkar så bråkar vi, det kan ta dagar innan vi pratar med varann igen, men vi lyckas alltid lösa det för jag är alltid på! Jag känner dig utan & innan, jag vet hur du är som person, jag vet att du menar en helt annan sak än det du säger, du är en väldigt betydelsefull person för mig! Vi pratar i telefon varje dag, vi träffas rätt ofta, såvida vi inte är upptagna på annat håll. Jag älskar dig verkligen!
När vi väl är kan vi verkligen snacka om allt mellan himmel & jord, i flera timmar. Vi har alltid så kul när vi är med varann!

PUSS

För tre timmar sedan skulle jag till Claes Ohlsson för att köpa en fotoram, på vägen dit träffade jag Julia & det slutade med att vi umgicks i några timmar. Sen cyklade jag hem för att sedan cykla iväg med mamma. Så kom hem för snart en timma sen. Snacka om att jag är ganska så döööd...
Nu är det äntligen Idol, dock så missade jag det igår:((

Fuck you

Jag kan inte sätta ord på hur besviken du gör mig hela tiden. Det var du själv som sade att vi skulle träffas idag, då du slutat jobbet, det var du som sade att du inte orkade vänta till kommande vecka/helg. Så jag gick med på att träffas idag, så när jag frågade dig om det så fick jag bara svaret: vi får se:)
Jag skulle kunna göra vad som helst för dig, det är ganska uppenbart att du vet det för du tar bara detta som en lek. Fuck you

I loved you first

Jobbigt att ha två Alexandra i telefonen. Den ena är min moster, den andra är min polare. Skulle skicka ett mess till min polare, men det hamnade i min mosters inkorg i stället. Alltid skickar jag felsms... Hur tusan lyckas jag???


Beneath the sheets of paper lies my truth


Maybe I was wrong, maybe I was looking in all the wrong places


Bethany Joy Galeotti- Maybe

Dag 10- Bloggfavoriter

Alexandra: hennes blogg läser jag varje dag! Hon är min största favorit bland alla bloggare! Hon är även en av mina bästa vänner! Checka in hennes blogg, kan lova er att den är väldigt intressant!
Egoina: hennes blogg läser jag oxå, dock mer sällan. Men gillar hennes humor & sånt. Tycker att hon påminner mig om mig själv:)
hahah

Sen går jag ju självklart in på olika random bloggar, men det är inga jag fastnar för.


Darling, please don't start to cry


Är nog lite småkär i Danny...

IT'S GONNA BE ME

Denna dag har varit riktigt bra! Har varit otroligt glad, skrattat åt allting (fast säg någon gång jag inte skrattar åt allting?) & bara varit mig själv. Dock är jag förvirrad utav mina känslor, men känner att jag inte vill ödsla ännu ett inlägg om det. Jag vill inte sitta ner på arslet & fundera ut om det verkligen är ett bra beslut, vill bara knuffa undan denna förvirring & leva livet för än gångs skull!
Som tur är har jag underbara vänner som jag kan bolla idéer med, tack!!!

Nu har jag äntligen laddat upp mina bilder från The studio på Facebook, så bara för moster att checka in them;) hah


Please forgive me I don't know what to do

Denna dag känns som en dag då man hinner med att göra en massa olika saker. På förmiddagen var jag vid min jobbcoach, första dagen. Det gick jättebra, har redan fått 2 nr som jag skall ringa ang jobb & visa mitt intresse. Sedan var jag förbi jobbet för att be om ett intyg om att jag jobbat där i sommar, men det visade sig att jag skulle ringa ett nr för att få ett sånt. Haha, har man inte koll på sånt så har man inte. Fick även reda på att ordinarie personal och nattpersonalen hade gett riktigt bra respons till oss sommarvikarier då chefen frågat om hur det gått i sommar. Dom hade även lämnat bra referenser till resursen, så nu är det bara för mig att ligga på dem om att få komma in:) Alltid kul att höra att man varit riktigt duktig! Detta var även den bästa sommaren på väldigt länge som dom haft!
Nästa år skall jag se till att jobba natt någon gång:) Hoppas det går!


Dag 9- Min tro eller livsfilosofi

Jag tror att det finns ett liv efter döden, jag tror att man återföds till någonting; ett djur, en människa. Vadsomhelst!
Jag tror dock inte på någon sk Gud, tror bara på ett liv efter döden:) haha, konstig "tro" jag har. Är verkligen inte religiös, men dock anser jag att allt sker av en anledning, hade det inte varit meningen så hade det aldrig hänt. Det är vad jag tror.

One more time


Hittade en affär i Göteborg som bara sålde Onepiece. Snacka om att man blev lite smått kär i dem:))


Lucas välkomnade mig hem genom att börja busa med mig & dra mig i håret. Slutade med att vi båda låg & skrek i min säng samtidigt som vi drog varann i håret! haha

Dag 8- Favoritsaker

 • Mobilen
 • One Tree Hill boxarna
 • Mitt smink
 • Mina vänner & min familj  (om man nu kallar dom för saker...) ehhehe
 • Musiken


Det är en av mina favoritsaker, som jag inte kan leva utan.

Dag 7- Mina vänner

Jag har riktigt många fina & underbara vänner som jag verkligen älskar. Ni betyder så otroligt mycket, tänker inte nämna några namn eftersom ni själva vet vilka ni är:) Ni finns här för mig vilken tid på dygnet som helst, jag kan vara mig själv med er, jag känner mig trygg när jag är med er. Det är det viktigaste! Jag älskar verkligen er!♥

Believe in the best of people

Åkte från ett regningt Göteborg & kom hem till ett blåsigt Gotland. Trodde dessutom att vi skulle dö på kuppen innan vi skulle landa, eftersom det blåste riktigt ordentligt här hemma så "hoppade" typ planet också, var nära att få en hjärtattack. Det är en av alla anledningar till att jag avskyr att flyga. Då vi flög till Hemavan fick jag för mig att vi skulle åka ända till Anderna och krascha där... Men som tur är kom vi hem helt oskadda. Hahah,
Hade en helt okej helg i Göteborg, gick på bio & såg Jag saknar dig, gick på Liseberg, bowlade & såklart så shoppade vi;) eheh


RSS 2.0