bildbomb 2

Hittade en massa låtar & några bilder från 2008 på ett usb-minne jag hittade i en kartong igår... (Nej, jag har inte packat upp allting ännu, även om vi flyttade hit förra året...)
Tänkte att jag kunde lägga upp några gamla bilder jag tagit.


Mormor♥


En gammal bild på mig...


Lucas


If anybody asks u who I am, just stand up tall and look'em in the face and say

Längtar till studenten som bara den nu! Har fan väntat hela mitt liv, & om bara några månader så står vi där på ballkongen i väntan på att få träffa familjen & vännerna innan vi drar till vagnen! Gud, vilken känsla det kommer vara!!

Day 25- En första

En första...? Vad kan det vara då?? Det står helt stilla i mitt huvud just nu, så ni får nöja er med en första minneslucka (inte nu, då förut...)

En minneslucka är nåt man får efter man druckit för mycket, mycket mer än så har jag inte att tillägga!


I'm the world's greatest!
Katrin

Simon

Moi


dessa bilder får resumera hur jag spenderade helgen & med vilka människor!
Tack för en jävligt lyckad helg folks! som sagt mår man som man förtjänar, men det var det ta mig tusan värt!

world's greatest

Good morning sunshines!

Börjar skolan om tre timmar & jag är redan vaken!!! Förstår inte hur jag inte kan sova när man väl har sovmorgon...? Drar hur som helst till skolan för en lektion som varar i 3.5timmar. Skall vara i aulan & se hur det känns att stå på scenen & prata om vår APU inför vår lilla klass på 11 personer. Patetiskt, men säkert väldigt praktiskt!

Ikväll blir det utgång! Först fördrink på Etage, för att umgås lite, sedan drar vi till O'learys (en trappa ner) där det är billiga priser i baren;) haha, det blir även en massa DANS!!!
Imornkväll blir det Etage för hela slanten faktiskt, fest där oxå! Så alltså blir det utgång ikväll & imorn.
Vi skall inte snacka om hur dåligt vi kommer må efter, men som sagt; man lever bara en gång!

Nästa vecka är det även lov, välkommen efterlängtade lov!!! Men då är det full rulle, måste boka in ett möte ang min APU... Vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte...


bildbomb


Moi och nåra från min klass då vi gick på lågstadiet

Day 24- Det här får mig att gråta

 • filmer & teveprogram
 • om jag bråkat med någon vän
 • när jag har mens gråter jag till allt!
 • när jag är riktigt arg/frustrerad
 • när jag tänker på pappa... eller när jag pratar om honom...
 • då jag ramlat & slagit mig. haha
kommer faktiskt inte på mer saker som får mig att börja gråta. Tror inte att det är nåt mer...


Damn, I'm a sexy bitch

Det känns som om denna dagen är då alla ens förra ragg hör av sig. Ännu en person har hört av sig, vet inte om jag skall skratta eller gråta... Ingenting utav det antar jag:)

På måndag är det lov, hade totalt glömt bort det. Min hjärna är inte inställd på det ännu... Jag skrev till Sarah att vi skulle ses på måndag i skolan, hon måste trott att jag var galen. Hahah, bra att någon bjuder på sig själv iaf;)


push it to the limit

Hörde av mig till en viss person idag, vet inte om det  var rätt eller fel. Det visar sig I guess. Men än så länge tycker jag att det var rätt, om inte så visar det sig efter ett tag.

Anyway, åkte till skolan för att ha en lektion (like always on wednesdays) lektionen varade bara i en timma. Efter skolan cyklade jag för att möta upp mamma & mina bröder, vi drog sedan & åt på en kinarestaurang. Snacka om att var så otroligt gott! & som vanligt åt jag knappt nånting-.-' I have to be better on that!!


Day 23- Det här får mig att må bättre

 • mina vänner
 • min familj
 • musik
 • solen
 • kläder + accessoarer
 • film
 • one tree hill, criminal minds, CSI, Sex and the city mfldetta är bara en liten del utav de saker som får mig att må bättre!


I'm a happy girl

Den 16:e mars skall jag på arbetsintervju! Resursen ringde förut & frågade om jag ännu var intresserad utav att jobba inom äldreomsorgen. Såklart svarade jag ja! Så om mindre än en månad skall jag på intervju. Snacka om att jag är sjukt nervös! Första gången jag var på arbetsintervju(förra sommaren) så var jag så pass nervös så att jag pratade bort mig(tyckte jag...) jag pratade så mycket, medan chefen framför mig bara log och skrattade till då & då. Men jag fick jobbet. Så jag hoppas på att jag får jobb i år också, det hade jag verkligen behövt!!


somebody call 911

Ser på session 9 på datorn, men kan faktiskt inte koncentrera mig, dels för att jag är rastlös & för att det är nån som ringt mig på mobilen. När jag väl försökt ringa tillbaka två gånger så kommer jag inte fram;o haha, får försöka senare. Skall nu återgå till filmen

Ciao

It's your day today

grattis till pappa som skulle ha blivit 46år idag...hittade ingen bild på honom, så denna får det bli.

sometimes you think you've gotten over a person..Sometimes you think you've gotten over a person,
but when you see him smile
you suddenly realize you're just pretending you're over him
 to ease the pain of knowing that he will never be yours.


I really miss the summer..Hoppas på att denna sommar blir lika bra som sommaren 2010 var! Jag hoppas även på jobb, resor & en massa nöjen!

I won't give up

Skall krypa ner i sängen nu & se på OTH. Gud vad jag har saknat detta program! Helt otroligt att man ens kan sakna ett program så pass mycket som jag gjort då jag varit borta...! Beroende? njaaa, kanske lite..

Slänger upp en video när Jana Kramer sjunger(skådis i oth!!!)

If I could turn back time...

Just nu känner jag för att vrida tillbaka tiden nåt år, då allt var så pass mycket lättare...

I wanted you to fight for me!

Jag kan inte fatta att killar i ens egen ålder går efter tjejer som är födda 94/95. Men det fick jag bekräftat för en stund sedan. Det betyder bara att du  inte var den jag trodde att du var! But now I know that, but it doesn't change anything it's all over!


Om tio min börjar CSI Miami, sen efter är det Criminal Minds! Snacka om att det varit efterlängtat! Har inte sett det på två veckor! Kan man sakna ett teveprogram, så som jag saknat CM??;o Vad säger du Alex?:)

egooo? jomenvisst!

let me fall even if I hit the ground.

Sitter & arbetar med vår tipspromenad som vi skall ha för äldre människor som vi bjuder in till skolan. Min grupp lämnade mig just för att gå ut & ta ett bloss, så jag sitter kvar här själv & jobbar häcken utav mig. Vissa människor i gruppen gör mig så otroligt förbannad. Du måste seriöst sluta att bete dig som ett jävla arsle! Man tröttnar så otroligt på dig för att du förändras så fort din girlfriend är i närheten... Palla det!

Var bara tvungen att skriva av mig angående det... Skall nu återgå till jobbet.
I love the time and in between
The calm inside me
In this space where I can breathe
I believe there is a distance I have wandered
To touch upon the years
Reaching out and reaching in
Holding out holding in

I believe
This is heaven to no one else but me
And I'll defend it long as I can be left here to linger in silence
If I chose to would you try to understand

Oh the quiet child awaits the day when she can break free


Day 22- det här upprör mig

Oj gud vad svårt detta blev nu.. Det finns så mycket saker som verkligen upprör mig, nu blev det riktigt svårt att välja bara en sak!

Detta upprör mig:

Pappas beteende upprör mig
Rasister
Folk som tror att dom är bättre än alla andra
osv osv...All I really wanted was to hold you tight

Om en timme skall jag möta upp Tessan för att spinna ihop. Äntligen blir det av liksom! Som vi har pratat om det förut. Haha, but now something happens;)

Har även skrivit ihop ett personligt brev som jag skall skicka ut till resursen, nu håller jag verkligen tummarna på att jag skall få ett jobb:) Måste även skriva in min referens nr + namn, vart jag kan tänka mig vara & mitt nr å sånt... Shit, hur kan man vara så dum & glömma det?? Antar att jag är stressad...


Sitter å lyssnar på Brittan, hennes gamla musik. Otroligt bra!!

today's comment...

Jag & min lillebror Lucas satt & snackade på min säng för nån minut sen. & det var rätt knäppt...
Lucas: Jag fick en mandarin av min fröken idag.
Jag: Fick du en mandarin på löken idag???:O *förvånat & skrattar sedan*
Lucas: Hahhaa, du sade fel. Jag fick en mandarin av min fröken idag.

Snacka om att man kan höra väldigt fel ibland;)

no comment

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaah blir så irriterad! Jag hittar ingenstans där man kan ladda ner Microsoft Word gratis. Orkar inte mer! Har varit irriterad hela dagen typ & det var tack vare skolans datorer som VÄGRADE(ja, läs vägrade!!!) släppa in mig på min egen server. Irriterande jävla skitdator!!

Jag skall ta ett bad nu för att lugna nerverna. See you soon..


U know u make me wanna

Good morning folks!

Jag skall faktiskt snart cykla iväg till skolan för att gå på vagnsmötet- ett möte inför studenten där vi lägger upp förslag på vad vi kan ha för tema på vagnen, vilken låt vi skall gå ut till osv. Shit, vi måste även ha nån som kan hålla tal..
Gud vad jag längtar till the big day, det kommer bli så otroligt roligt! Bara fyra(!!!!?) månader kvar sen står vi där skrattandes & otroligt lyckliga. Det är fan snart... :)


Dag 21- ett annat ögonblick

oj, ännu ett ögonblick som jag skall skriva om... Shit, jag som inte ens kommer på nåt.

Eller jo, det får nog bli om en riktigt rolig grej som hände under vistelsen i Tärnaby.

Jag & Erik åkte ankarlift, han på höger sida & jag på vänster. Vi skulle bara åka upp till mitten av den stora backen(första dagen i backen). När han skulle hoppa av så fastnade hans jacka i ankaret & gjorde så att han föll omkull baklänges. Jag tittade bakåt för att komma på ett sätt att få upp honom på fötter igen. Så när jag skulle gå av åt vänster så föll även jag omkull. Så där låg då vi, Erik på höger sida & jag på vänster sida i ungefär 1m djup snö. Ingen utav oss kom upp. Bettan(lärare) & Anna åkte bakom oss, så innan dom klev på liften sade liftgubben(jobbare) att dom hade två elever som ramlat ihop i backen. Bettan svarar då: Nej, det är bara Erik. Då svarar liftgubben: Nej, du har en elev på höger sida & en annan elev på vänster sida. Så Bettan kommer upp & hjälper både mig & Erik upp.

Detta är ett ögonblick jag ALDRIG verkligen ALDRIG kommer att glömma. Otroligt roligt!!!


bilder från Tärnaby


Man kunde antingen gå eller använda spark till affären. Rätt jobbigt att ha sparkarna fulla med matkassar. Dessutom låg affären ca 2.5km bort...


första dagen i skidbacken


Eva & Helen


Människor från klassen + vacker utsikt


första dagen i skidbacken


Erik som just ramlat


vackert!

detta är inte alla bilder från Tärnaby. Orkade faktiskt inte att lägga upp alla här. Ni får helt enkelt nöja er med dessa bilder:)

dude, it's all about us

Har varit & sett Svinalängorna med moster idag eller nu på kvällen rättare sagt. Den var så otroligt bra & hemsk! Gud, jag verkligen älskade den filmen, måste faktiskt erkänna att den var mycket bättre än boken. Fast dom hade GLÖMT en massa important saker som var med i boken. DET ÄR INTE OKEJ! Det var det enda jag saknade från boken. Jag skulle faktiskt kunna gå & se den ännu en gång på bio, den var verkligen bra! Jag rekommenderar Svinalängorna!  Medan hon fixar i ordning sig inför natten sitter jag härinne & bloggar lite samtidigt som jag lyssnar på musik från OTH, I really miss it!
Imorn är det dags för mig att åka hem, borta bra men hemma bäst, som det så fint heter!


Nu skall vi välja film & sedan sova.

I'm back on track

Åkte från Tärnaby vid elva tiden idag. Måste erkänna att det kändes tråkigt att behöva lämna Backvillan & skidbackarna. Gud vad tråkigt det var att behöva gå & lägga sig igårkväll då man verkligen närmade sig idag. På ett sätt ville jag åka hem samtidigt som jag inte alls ville det.
Jag hade lärt mig att åka skidor även om jag åkte sakta & körde off pist för det mesta. But it's okey! Denna vecka har det hänt så otroligt många, roliga & händelserika saker. Det är riktigt svårt att få ner allting idag, så jag väntar tills bilderna kommer upp. Kommer kanske att lägga upp dom på söndag annars blir det på måndag.

Har haft en otroligt underbar vecka med underbart folk! Klassen har kommit varandra mycket mer nära än vi var innan. And I really love it! Måste även tacka för den fina allsången vi körde på igårkväll då alla andra sov!:))

 

 


sometimes I wish I was an angel


packe? naaaj

Imorn drar vi till Fjällen & jag är inte alls pepp på det. Har faktiskt inte packat klart ännu, sitter & väntar på att mamma skall komma hem så att hon kan kolla om jag fått ner allt. Ehm, det blir att lägga sig tidigt ikväll & upp 05.15 imorn för att hinna packa de sista.. Julia & hennes pojkvän är så snäll & hämtar upp mig imornbitti. Tusen tack!!

Jag måste även lägga in lite ny musik på mobilen till imorn, så får ladda ner från Youtube.


why don't you come over here?

Bara två dagar kvar tills vi drar till fjällen. Nu börjar jag bli ganska så taggad, samtidigt som jag är väldigt nervös. Det är ingen bra kombination vill jag lova... Som sagt så började jag packa lite smått redan igårkväll, men det gick ju inte som planerat. Väskan blev överfull med en gång, & då hade jag ändå bara lagt i en masa underkläder, t-shirts & annat som är praktiskt. Idag eller för en stund sedan rättare sagt så hjälpte mamma mig. Hon är en ängel. Hon & Kim cyklade även med mig till Ö&B förut för att handla lite hygienartiklar som jag skall ha med mig. Jag lyckades cykla omkull på A7, mamma & Kim cyklade bara skrattandes förbi. HAha

 

 


Day 20- detta ångrar jag

Jag ångrar mycket i mitt liv. Men det jag mest av allt ångrar är att jag inte gick på pappas begravning. När mamma berättade vilken dag & tid pappa skulle begravas så sade jag att jag inte ville gå på den. Varför skulle jag gå på den när han inte funnits i våra liv i mer än tio år? Det var inte mer än rättvist tyckte jag. När jag berättade det för mina kompisar så sade dom att jag skulle ångra mig angående det. Jag svarade att jag absolut inte skulle ångra det, att det jag gjorde var det enda rätta. Men nu i efterhand så var det inte alls det rätta, jag ångrar mig nu att jag inte gick på begravningen. Då hade jag fått ett avslut på allt detta som han ställt till med... Men jag var så ung & dum då, jag visste inte att det var fel utav mig...


And I will keep you safe & strong.

Sitter & lyssnar på nostalgi musik samtidigt som jag laddar ner lite ny

musik. Tack Katrin för hjälpen med sidan:)
Jag har även packat ihop lite av de saker/kläder vi skall ha med till Fjällen & JAG FÅR INTE PLATS MED ALLT!!!!:O Börjar få lite panik nu... Måste tvinga mammi att hjälpa mig med det imorn, annars lär jag väl stå där som ett fån med alldeles för mycket onödig vikt i väskan:s hahah

Jag spenderade även dagen tillsammans med Katrin. Som vanligt blev det en massa skratt & snack. Hade skit kul! Grattis till jobbet än en gång gumman!!♥ 


RSS 2.0