tio år utan dig

Tio år sedan jag såg dig & jag hatar det. Jag hatar varje minut jag tänker på dig. Hatar alla stora högtider, födelsedagar osv. Vill att du skall vara här & verkligen se hur jag vuxit upp & hur det gått för mig. Du har missat så otroligt mycket... Vill ha det som alla andra har, hatar att alla blir helt förstörda så fort någon nämner döden, men om jag någonsin skall börja gå vidare är det ju bättre att dom i min omgivning vågar nämna döden.
På mitt sista utvecklingssamtal satt jag & min lärare & grät. Hennes man gick bort i cancer & det gjorde även min pappa, så vi satt där & grät samtidigt som vi försökte ha en så normal konversation som möjligt. Hon bara körde sitt race liksom, inga stopp eller funderare innan hon sa något. Sånt gillar jag! Vill jag inte prata om döden eller cancer säger jag till! Usch!
Vill bara ha dig här♥

världens bästa present!!!

Alltså jag är så sjukt jävla glad! Fick världens bästa present utav Katrin. Ögonbindel, spännande biltur med unknown förare, tripp på stan med skrattande folk, middag, biltur med unknown förare igen, bio som avslut! Det hade jag verkligen inte kunna gissa mig till. Blev otroligt chockad & jävligt glad! Såg filmen En dag, se den om ni inte gjort det ännu!:)
Underbar dag med en underbar vän & syrra! Bättre present kan man inte få!!!! Fick den idag eftersom jag jobbar imorn, på självaste födelsedagen- synd, men det ger money money!
Imorn lägger jag upp bilder på hur det var idag, orkar ej nu...

Skall se Ghost Whisperer nu för att sedan sova!
Godnatt

bildbomb


dumb love

Blev en rätt vild utgång igår efter jobbet. Gud vad länge sen jag var ute & släppte alla spärrar, det var alldeles för längesen, det kändes verkligen! Är faktiskt inte ett dugg bakis idag vilket är sjukt bra eftersom jag skall jobba ikväll. eheh
Jobbet ringde in mig igår & frågade om jag kunde jobba igårkväll eftersom det var rätt akut, så fick cykla till jobbet så fort jag kunde för att jobba. Tur att det var på en avdelning jag jobbade rätt mycket på i somras, så då kan jag ju ändå rutinerna ganska bra i alla fall!

Nu skall jag fortsätta ladda ner låtar för att sedan dra till jobbet!


I always said that I would make mistakes, I'm only human and that's my saving grace


äntligen helg!!

Har varit på stan hela dagen & handlat julklappar & lite annat smått & gott. Kom hem för fem-tio minuter sen ungefär. Jag & Katrin har gått in & ut ur alla affärer som vi har, vilket är väldigt få affärer... Men vi hittade en massa saker i alla fall:)
Måste ännu köpa julpapper, snören & juletiketter, sedan har jag ännu några julklappar kvar att köpa, samt födelsedagspresenter. Men det hinns ännu med!

Har en fullspäckad helg med en massa jobb & utgång uppå det! Skall ut imorn med härliga vänner! Kommer bli grymt. På söndag jobbar jag, dock kväll. Så hinner inte göra något annat den dagen. På måndag & onsdag är det jobb som gäller. Kul att jobba på sin födelsedag... ehehe, dock så får jag ju ännu mer dagar denna månad vilket är skitbra!

Nu skall jag packa upp allt jag handlat idag sen skall jag mysa med Dexter & ladda ner film:)



Bjuder på lite härliga sommarbilder!

Fråga Olle



Ligger just nu & ser på Fråga Olle. Kvällens avsnitt är riktigt intressant faktiskt! Har dock aldrig varit intresserad utav detta program förut, men i år började jag att följa det! Så otroligt intressant när man får se hur olika vi människor är. Alla människor har inte samma läggning, vi gillar inte samma saker & vi ser olika på saker. Det är det som är det intressanta. Enligt vissa så spelar åldern en stor roll, medan andra tycker att det bara är siffror & att det inte alls spelar någon roll. Kul att följa folk som inte är som alla andra. Roligt att  höra andras tankar & åsikter:)

Dock så avslutar jag dagen/kvällen med ännu ett avsnitt utav Sex And The City

happiness is not a destination







Happiness is not a destination, it's a way of life

Hope, Love, Faith

Dagens rubrik vill jag ha i nacken, funderar starkt på att göra den nu i slutet av denna månad då jag fått min lön! Vill ju så gärna ha en tatuering i nacken, så det blir nog denna. Iiih vad taggad jag blev nu på att göra en tatuering! hihihi :)

Väntar just nu på att mormor skall höra av sig så att vi kan ta vår promenad! Promenerar varje dag vilket är riktigt skönt, dessutom har jag inget gymkort för tillfället så får göra det bästa utav situatuionen= promenader!
Förresten, igår såg jag att pengarna på bordet gick på teve & gud vad jag skrattade då jag såg det i tidningen. eheheh, riktigt kul faktiskt!

Naj, skall fortsätta läsa bloggar nu:)
Ciao


Dag 22- Det här upprör mig

  • Folk som tror att dom är så mycket bättre än andra människor
  • Folk som misshandlar djur/människor
  • Människor som trycker ner andra för att själva må bra!
  • När det inte finns kolsyrat vatten hemma. eheheh
  • när det inte går som jag vill..
  • Hur dom flesta människorna ser på män & kvinnor!( vissa värdesätter männen mer än kvinnorna)

sen finns det ju mycket mycket mer som upprör mig, men om jag skriver ner allt det här så blir det alldeles för mycket att läsa & ni skulle tröttna ganska fort:]


l o n d o n


Skulle seriöst kunna jobba arslet av mig för att ha råd att dra till London! Det är min största dröm hitills; att dra till London i några veckor & bara fota, upptäcka saker & shoppa såklart:) Snacka om att det hade varit härligt!!

It’s hard to fight the things that we’re afraid of. Sometimes we just need a little help



liten lista

Allmänt.. 

Namn Mikaela
Födelsedag 30nov
Hemstad Visby
Ögonfärg Gröna
Hårfärg Cendré
Stjärntecken skytt
Skostorlek 39
Är dina föräldrar skilda? yesbox!
Skor i dag boots & converse
Mål för året Besöka pappas grav, komma in på högskolan & flytta hemifrån
Det första du tänker på när du vaknar "jag undrar om jobbet hört av sig..."
Piercings öronen, men skall ta i naveln
Tatueringar skall skaffa denna månad
Namn på barn Tjej: Kimberly & Haley, Kille: Nathaniel, Chase & Clay
Vad vill du bli när du blir gammal? En snäll dam!
Drömjobbet Musiker eller undersköterska/boendeassistent
Favoritmat Ceasarsallad & makaroner m.korv
Sport Fotboll
Glass Äter inte glass 
Godis
Lakrits
Låt Lady Antebellum- never alone
Helgdag fredag!
Årstid vår/sommar

 

Senast du…

Skrattade? idag
Grät? nu i veckan då jag såg " extreme home makeover"
Kollade på film? igår
Drog ett skämt? Behöver inte, underhåller alla utan att dra skämt
Sjöng en sång? för en timme sen

Just nu…

vad ser man utanför ditt fönster? gräs, parkering & en massa lägenheter
Lyssnar du på musik nu? mais oui
Vad har du på dig? kläder
Vad är det på din musmatta? har ingen sån

Har du under den senaste månaden…

Druckit alkohol? absolut!
Rökt? nejnej
Shoppat? nej
Bakat? nej
Motionerat? jaaa
Solat? faktiskt inte
Haft sex? näää
Pussats med någon?
Pratat i telefonen mera än i 60min? yesbox

Vem..

Kan du lita på? Katrin
Vet allt om dig? Katrin & min moster typ
Längar du efter?  kommande vecka + helgen & my birthday


Glee


defying gravity

Var på bio med Katrin igårkväll & såg Breaking Dawn & gud vilken sjukt bra film! Måste erkänna att den var så mycket bättre än dom tidigare filmerna i den serien. Så sjukt jävla bra, så nu går man bara & längtar till part 2 går på bio, vilket är nästa år... Men det är fan värt väntan alltså!:)

Ikväll blir det födelsedags middag på en restaurang med familjen. Otroligt mysigt! Dock så fyller jag år den 30nov, men det är ju snart så middag passar perfekt:)

tatuering på handleden eller i nacken?


g-klav på handleden


eller...

en text i nacken?

Det är den stora frågan

rödhårig + en resa till London

Är så sugen på att färga håret rött, men vet inte riktigt om jag vågar göra det.. Dock så kan jag ju tona håret först för att se hur det ser ut, om jag passar i det. Passar jag i det är det bara att permanenta håret rött. Det kör jag på!!:)

Är även sugen på att dra till London så skall bara spara ihop tillräckligt med pengar för att sedan sticka iväg, vill helst vara borta i en månad- allt för att hinna fotografera & upptäcka så mycket som möjligt:)

K Ä R L E K



lite smått kär i dessa snygga & talangfulla killar. Hihihih


ser du pengarna på bordet?

Mormor & jag satt i köket & pratade lite smått.
Mormor: Ser du pengarna på bordet?
Jag kollar runt på köksbordet & tänker tyst för mig själv att jag inte ser några pengar på bordet.
Mormor:
Jag menade teveprogrammet, hahahhahah

Såhär ser en vanlig dag ut i mitt liv, mycket skratt & galna saker:) hihihihh

When all my dreams come true, the one I want next to me it's you

There can be miracles, when you believe
Though hope is frail, it's hard to kill
Who knows what miracles you can achieve
When you believe, somehow you will
You will when you believe



Jag verkligen hatar farsdag

Jag skall vara ärlig, jag verkligen h a t a r farsdag. Varför skall jag gilla denna dag när jag inte har en pappa att fira? Har inte haft en pappa att fira på över 10år, så nej jag hatar denna dag!
Det är jobbigt för mig att läsa att en massa folk världen över grattar sin pappa just idag, det är jobbigt att se en massa farsdags-kort i affärerna runt omkring mig, det är jobbigt att se familjer där en pappa finns tillgänglig!
Det känns som om mitt liv är taget ur en film just sådana här dagar & vid högtider. Jag har ingen pappa jag kan ge presenter till, jag har ingen pappa jag kan fråga om råd, jag har ingen pappa att prata med om jag har problem med killar osv. Jag vill ha en pappa jag kan göra allt detta & lite till med. Just den delen känns som taget ur en sorglig film. För vem vill inte ha båda sina föräldrar närvarande?

Min pappa har missat så mycket som hänt i mitt liv. Han missade min student, han missade min 18-årsdag, han kommer att missa min 20-årsdag, han missade min första kille, han missade hela min gymnasietid, han missade även hela min högstadietid & han missade se mig växa upp till den kvinna jag är idag.

Så ta vara på tiden ni har ihop med någon älskad!


would you dance if I asked you to dance?


avslutar kvällen samt börjar dagen med två väldigt bra låtar!

Godnatt!♥

Mother's day



Såg just klart Mother's day & fy fan vilken hemsk film! Rekommenderar denna film till dem som älskar blod & mycket våld, ni andra; se ej denna!
Den var riktigt bra i början men ju längre in i filmen man kom desto hemskare blev det & fy fan vad arg & ledsen man blev. Huu vilken film!


bilder


Happy Halloween. Bättre sent än aldrig med andra ord;)




Jag borde nog sluta kolla på sommarbilder, det resulterar i att jag bara vill ha sommar nu!! Dock är det bara sex-sju månader kvar tills man kan kasta av sig alla vinterkläder igen. Som jag längtar!

You are never alone



May your tears come from laughing
You find friends worth having
With every year passing
They mean more than gold

life is like a road, you just have to choose the right way


gamla godingar



ingen vet det jag vet, en hemlighet

Min hals är tjock, näsan rinner, jag är trött & jag fryser! Det kan nästan inte bli värre...
Jag hatar hösten & vintern, det är då jag blir så otroligt sjuk hela tiden. Kan vara frisk en-två veckor för att sedan bli sjuk igen... wtf?
Men skall inte klaga, det finns människor som har det mycket mycket värre än en själv:)

På tal om någonting helt annat, mamma kom in & väckte mig i morse runt åtta, hon ville att jag skulle hänga med till willys. Jag mumlar något till svar för att sedan somna om igen, vid nio kommer hon in igen... haha, så på en kvart var jag påklädd & i ordningfixad..


såhär kul har jag & Kim i väntan på att tvätten skall bli klar:)

Sometimes, memories are the reason why we can't move on


are u ready or not?



tänkte säga godnatt med denna låt!

I set fire to the rain



Denna låt påminner så otroligt mycket om dig & inte på ett bra sätt!
Hoppas du fattar vad du gjort mot mig, det spelar ingen roll om du förstår det idag, imorn eller om 10år, bara du förstår det någon gång!

RSS 2.0