last night'

Var ju som sagt barnvakt igår tillsammans med Tessan, Emma, Angelica & Sanna på ett bröllop. Vi fick tre ungar var att ta hand om, dom var i olika åldrar och vi fick dessutom vara i olika stugor. Som tur var, var jag & Sanna i "samma" stuga om man säger så. Så vi kunde bara springa fram och tillbaka till varann och be om hjälp eller bara snacka;) Det gick väldigt bra! Mina klarade sig typ själva, förutom en tjej som var 11månader, henne fick jag hjälpa.
Kom hem fem imorse, så snacka om att jag var ganska så borta i huvudet då. Vaknade runt tolv av att mina småbröder försöker hitta mig nånstans i sängen. Haha, så j*vla roligt det lät när dom letade efter mig!
En halvtimme efter drar jag ner på stan tillsammans med bröderna + mamma. Försökte hitta en klänning till mamma, men hon hittade ingen. Höh, får väl se om hon hittar nån en annan dag.
 Och nu skall jag lägga mig och sova, jobbar imorn. MONEY MONEY!!'


It's all over thanks to you!

Som du nog redan fattat är jag ganska så trött på dig. Du tror att du alltid har rätt, att du aldrig gör nåt fel! Förstår inte hur du har mage att säga att det är jag som är för krävande för dig, det får det att låta som om jag är efter dig hela tiden, att jag inte låter dig vara. Egentligen är det tvärtom. Jag har inte snackat med dig på snart två veckor för att vi bråkat plus att du varit med din pojkvän. Det var ju det jag sa: du dissar mig för din kille. Du vill inte lösa nånting! Jag har sagt och gjort mitt, nu är det din tur att visa var du står!

one, two

"Music is something that is in you. You can touch people with your music even if you're working a job at starbucks or working a desk job."

natti natti

i don't wanna do this anymore

Som rubriken lyder: I DON'T WANNA DO THIS ANYMORE! Jag har funderat och funderat hela kvällen och kommit fram till en förnuftig sak enligt mig. Eftersom du lyckats såra mig så många gånger har jag nu bestämt att all this crazy shit is over! Visst det är till mig du hör av dig om det är nåt, du har börjat öppna dig mer å mer, du visar oxå dina känslor- allt detta är SKITBRA, det är det verkligen. Men jag är bara så jävla rädd att det kommer bli värre om jag fortsätter att träffa dig, och jag vill inte bara vara en i mängden om du fattar.

Jag känner mig oxå så j*vla övergiven. Vid sådana här tillfällen önskar jag att jag aldrig hoppade av skolan första året på gymnasiet, utan att jag i stället tog studenten i år så att jag sedan kunde flytta hemifrån och starta om allting! Det hade nog varit sjukt skönt för mig!

Jag är så himla sur på mig själv oxå! Jag lovade mig själv hela tiden att: "när jag blir stor och får barn så kommer jag låta dom hälsa på deras morfar och lära känna honom, det jag aldrig fick göra..." Jag tog honom för given. Jag trodde att allt var bra med honom, trodde aldrig att han skulle gå bort så tidigt som han gjorde. Jag har nu lärt mig att man aldrig skall ta nån för given, man skall i stället ta dagen som den kommer och aldrig planera nåt långt innan man skall göra nånting, man kan aldrig vara säker på att allt kommer vara som vanligt...

Har oxå kommit fram till att jag är en sån person som aldrig ber om hjälp, jag är en person som måste klara mig själv, stå på mina egna ben utan att nån kommer och försöker hjälpa mig på nåt sätt. Vill ni verkligen hjälpa nån som mår dåligt så skall ni ALDRIG säga att ni förstår, för det gör ni inte förrän ni själva har varit med om samma sak

Gud vad sentimental jag blir på kvällarna, ba skit i allting...! Grattis Mikaela, du fick dig själv att just börja gråta..


m

Jag har tänkt på detta nu i nån dag, och jag har kommit fram till att du börjar öppna dig mer å mer för mig varje gång vi ses. Sist vi sågs berättade du att du blivit misshandlad av ett gäng som störde sig på dig å dina polare. Du är inte den jag trodde du var... Väldigt positivt!!! då jag höll på med dig å det inte gick längre pga en sak så sa du att du bara ville mysa innan vi skulle sova. Visst, du kanske gör så med andra tjejer oxå, men då får du väl göra det. För jag ser verkligen hur du förändrats lite and I like it!

 

 


midsommar

Det är midsommar och jag står mellan valet och kvalet. Folk vill ha med mig till Åminne å festa där, medan R tycker att jag kan komma hem till honom å umgås... Just nu känner jag att jag bara vill ta det lite easy liksom, typ umgås med familjen eller vännerna... But, I don't know what to do right now. Just nu lutar det mot en hemmakväll-SEGT SOM F*N!!
Imorn gäller det att vara på hugget! Ska ju vara barnvakt på ett bröllop, med nåra girls från klassen. Fy vad skööönt!:]

fight for this love

Pussat någon idag? Yes, Mr M!
Gången du var hög? För två helger sen:$
Personen som såg dig gråta? Mr M... Jag lyckades sträcka min vad. Vet inte om han såg mig gråta, men han hörde mig.
Vill du kyssa nu? Mr M...
Vill du sova brevid inatt? Mr M, eller en stooooor hööög med kuddar!
Är det bästa som har hänt dig? att mamma å pappa gick skilda vägar & att jag bytte till BF
Piercingar har du? five!

(denna lista skulle upp för två dar sen, men I forgot)


I got to fight for this love

T o o  m u c h  o f  a n y t h i n g  c a n  m a k e  y o u  s i c k
E v e n  t h e  g o o d  c a n   b e  a  c u r s e
M a k e s  i t  h a r d  t o  k n o w  w h i c h  r o a d  t o  g o  d o w n
K n o w i n g  t o o  m u c h  c a n  g e t  y o u  h u r t

 

Gud vad jag är slut i kroppen. För ungefär tre timmar sen kom jag hem från stan, har umgåtts med mormor. Vi gick på stan och letade efter 3/4- byxor till henne, men hon hittade inga byxor. I stället hittade hon en likadan väska som jag har. Hehe, själv hittade jag en skinnjacka- very very very cheap! Sen gick vi till moster med familj och satt och fikade där ett tag ute i det fina vädret. Otroligt mysigt måste jag säga!

Shit, I have to take a shower, är sjukt varm!

 



sometimes...

Sometimes it's wrong to walk away, though you think it's over.
Knowing there's so much more to say
Suddenly the moment's gone
And all your dreams are uppside down
And you just wanna change the way the world goes round

.

Nu inser jag verkligen vems en riktiga vänner är! Hur kan ni gå bakom min rygg och sen säga att ni vill ha med mig!? Helt sjukt, säg som det är från början i stället för att dra en massa lögner om att ni vill ha med mig osv. Om ni inte vill längre, säg fan till! För just nu är ni dem värsta FITTORNA som finns!

Hoes over Bros

HOES OVER BROS


VIRRhöna

Börjar om en halvtimme och jag är fett nervös att jag skall lyckas virra bort mig nere i källaren för att hitta till omklädningsrummet. Haha, virrar jag bort mig får väl nån komma ner å leta efter mig;)
Haha


samtal kring kungabröllopet

Detta samtal hade jag å min polare igår över mess. Tyckte det var riktigt kul, satt & skrattade för mig själv i ungefär tio minuter:D

Linus:  :'(
Mikaela:  ?
Linus: Ingen av dom fjantarna sa nej:o
Mikaela: Hahah, ofta du kollar på bröllopet xD
Linus: Ja det är klart:p någon kunde ju sagt nej;)
Mikaela:  Hahahahaha usch Linus xD det är fan hemskt att typ hela Sveriges befolkning sitter fastspikade framför tv:n för att se Victoria och Daniel gifta sig:p
Linus: Haha jaa xD
Mikaela: Å du är en av dom i Sverige som glor på dom xD Haha lyckat hörru:)

 


DON'T TRUST ANYONE

don't trust anyone, just stay by yourself in a dark room with some good music and stuff you love!

hohoho, jag fattar inte hur du kan vara så j*vla elak som du är. Förstår inte hur du kan slänga ur dig en massa hemska saker som att du inte kan umgås med mig när du är med din boyfriend. Sluta få för dig en massa bullshit och lev i nuet. Tänk inte på det förflutna! Ursäkta mig, men du är fan helt j*vla SICK!!!!



I'm trying to find the woman in me

Suuuck!

Jag känner att jag inte vet vem jag är eller vad jag vill just nu. Jag säger en sak från början men menar egentligen en helt annan sak, jag börjar tvivla på mig själv just nu. Jag vet verkligen inte vem jag är... Ta de där med M tex. jag har sagt flera gånger att nu får det vara slut liksom, jag mår bra för stunden när jag är med honom, men sen när jag får veta att det finns en massa andra tjejer jag måste tävla mot så mår jag bara hur dåligt som helst, dessutom ger du mig sjukt konstiga signaler; du säger att du gillar mig, sen fem minuter efter säger du att jag inte skall lyssna på dig eftersom det bara är en massa fyllesnack. Just nu känner jag att jag måste lägga killarna på hyllan ett tag, i alla fall tills jag hittat mig själv. Så när jag går ut på lördag är det för att fira Alice & att ha kul med vännerna! Inga killar kommer emellan från och med nu!!


I used to think
I had the answers to everything
But now I know
Life doesn't always go my way...
Feels like I'm caught in the middle
That's when I realize...


cry baby + dirty dancing



både Johnny Depp & Patrick Swayze är grymt snygga!

AAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH

FUCK YOU!

vad fan är det ni inte fattar när man säger att ni skall lägga av första gången!? Så jävla svårt är det ju för fan inte att lägga av!!!! Ber jag er en tredje gång att lägga av, gör då det för i helvete! & när jag väl skriker (å det gör jag nästan aldrig förutom då jag är JÄVLIGT seriös) att ni skall lägga av & låta mig vara; GÖR DÅ SOM JAG SÄGER! ett litet råd bara!

när jag väl säger att jag är seriös då är det nog bäst att ni börjar ta mig på allvar, för jag har faaan ingen lust att skrika åt er! YOUR BAD PISSRÅTTOR!


You drive me CRAAAAZY

I just want you to know who I am

Helgen är redan slut, eller den tog slut redan igår, men för mig är de ännu helg eftersom jag gick på lov redan i fredags;) Jag kan faktiskt inte fatta att detta är vårt SISTA lov ever! Det känns helt unbeliveble, ganska depp när jag tänker efter... Så jag får försöka göra så mycket jag kan under detta lov även om jag jobbar. Nu skall vi inte vara depp, vi skall vara PEPP!

Imorn är de dags för utbildning inför jobbet, typ nåt med lyft teknik har jag för mig att det var. Sjukt skönt, ett plus i kanten är ju att Katrin också skall dit samma tid som jag ska! Fatta vad najjs!

 



I can be a bit crazy sometimes too


GRATTIS LUCAS!!!

jag har ju firat fjanten i familjen!

GRATTIS LUCAS PÅ 9ÅRS-DAGEN!♥


TODAY IS THE DAY

Om nån timma bär de ut på spökjakt. Jag vet att det inte mörknar förrän halv tio-tio men det spelar inge roll, vi är ute i tid i alla fall;)

Denna dag har jag spenderat på baksidan ute i solen. Solade väl i nån timma, helt sjukt att jag inte blev röd/brun:s Det jag i stället fick ut av detta solande var en massa FÄSTINGAR! Små små små bebisfästingar, usch för sånt!
<------- BLÄÄÄÄ!

a whole new world



A WHOLE NEW WORLD

jag är sjukt trött, hungrig & har ont i rumpan. (INGET SEXUELLT!!)
Just nu vill jag bara att det skall bli nästa helg så att vi kan fira Alice & att jag sedan får träffa dig, fast jag tror seriöst att jag bangar att sova hos dig, du skrämde mig med ditt mess.. höhö


Five things...

  •  jag verkligen älskar OTH & SATC
  • jag skulle tagit studenten i år, men hoppade av första året på gymnasiet
  • jag har ÄNTLIGEN FÅTT SOMMARLOV!!!:D
  • je t'aime la musique
  • AND I'M IN LOVE!


'someone once told me..

- S o m e o n e  o n c e  t o l d  m e,  e v e r y  s o n g  h a s  a n  e n d i n g.  B u t  i s  t h a t  a n y  r e a s o n  n o t  t o e n j o y  t h e  m u s i c?

It's friday and I'm sitting home! Skulle egentligen umgås med folk imorn, men de blev tyvärr inte så, så i stället har jag en mysig hemmakväll med familjen. Sjukt skönt med tanke på att vi skall fira Alice som fyller HELA 18ÅR nästa helg! Jag har oxå hört att ett visst antal personer kommer supa henne under bordet;) I'm starting to love this


let's do some damage!

we're young, we're fine... let's do some damage!

Denna dag har gått sjukt fort, det är liksom snart lunch, sen börjar man kvart över tolv igen då det är film + betygsnack;) Fett nice!


dagen efter grej

Snacka om att jag är sjukt bakis! Kom hem för en halvtimme sen ungefär, har sovit hos Hanna. Lördagskvällen var super! Gick ut med Hanna, träffade Tobbe innan vi drog in till HP, väl där inne bjöd han på varsin drink. I ungefär en halvtimme var det hur dött som helst, men sen började en massa människor komma. Träffade Liz som vi hänge med lite smått under kvällen, sjukt nice! Blev bjuden på ännu en drink av någon random snubbe, sjukt gulligt utav honom så jag gav honom en puss på kinden. Jag strulade oxå med M, inte meningen, men ett litet "skall vi strula"-mess flög iväg till honom & han ställde såklart upp!;) Bytte oxå nummer med två killar jag träffat tidigare, kommer inte ihåg deras namn bara...
Innan jag skulle dra så drog M in mig på dass & lät mig inte gå därifrån förrän vakterna låste upp dörren. Höhö... Jag ringde sedan upp M och snackade med honom, och han ba: vi ses den 18 eller 19/6 eller vad det nu var. Något i stil med det iaf. Höhö.

Vaknade med världens baksmälla liksom, fatta vad nice! Dessutom spenderade jag bara 50:- på krogen! Så spenderade jag kvällen!
 

I don't belong here

- I never promised you a ray of light
I never promised there'd be sunshine everyday
I'll give you every thing I have
The good the bad

jag önskar att jag sovit över denna dag, så att jag slapp vara med om de negativa sakerna som hänt. Jag har inte bett om allt detta! Det är fan sjukt. Först får jag veta att du "slept with someone else" sen får jag inte komma på din studentfest. Är det tacken för att jag var vid dig i 10 JÄVLA timmar igår!? TACK, det var verkligen skit snällt att du tänkte på mig!


hell yeah

Du har ingen rätt att vara sur på mig. Du måste börja inse att jag har ett liv & att jag inte kan vara där du är, inte kan gå där du är osv. Jag börjar bli trött på det här, jag vill inte att du skall bli sur för att jag umgås med mina vänner. Jag blir inte sur på dig när du umgås med dina vänner. Jag har ett liv, dags att inse det nu va!?


I WAS born to late



jag känner mig på ett asbra humör idag! hade redovisning först av alla imorse om min APU-plats, skulle snacka om aktiviteterna där. Enligt mig gick det sjukt jävla bra! Är väldigt stolt över mig själv måste jag säga!
I'M LIVIN' THE DREAM WOHOOO!

RSS 2.0