valborg!

Medan alla festar ikväll så kommer jag sitta hemma å umgås med familjen, känner just nu för att bara göra det. Jag har sjukt ont i kroppen pga att jag varit igång från åtta imorse o fram till nu, helt otroligt. Jag har sprungit fram å tillbaka till olika avdelningar, bläää...

jag behöver ta ett bad och lyssna på some good music!;) 

Vad ska ni själva göra ikväll då?

beautiful girls

Kom hem för en kvart sedan ungefär från min APU. Dessutom har jag varit i skolan och kollat på en massa projektarbeten som alla treor gjort- grymt tråkigt-.-'
Vi ska inte snacka om hur ont i kroppen jag har...


Nu blir de sängen och One Tree Hill

I gotta reach the outside before I lose control

Sitter och lyssnar på lite musik medan jag fixar i ordning mig. Ska vara i skolan till 13.00 direkt därefter är det praktik som gäller till 21.00. Ganska drygt om jag får säga det själv, men fick sovmorgon i alla fall;) höhö

dagens planer för idag:

 • fixa i ordning mig
 • ringa ungdomsmottagningen
 • fixa mat till ikväll...
 • möta upp Hanna
 • dra till skolan och kolla på RSG treornas projektarbete i 2.5 timme-.-'
 • dra till praktiken
syskonkärlek♥


livet lekerOH NO! I HAVE NO BOOBIES

you can say what you want or take what you want

Denna dag har rullat på som vanligt. Det var också så otroligt roligt att komma tillbaka till skolan & träffa alla polare. Har saknat er så otroligt mycket♥

Imorn är det dags för APU igen, och sen skola från 12.30-15-30. (Skall kolla på RSG-treornas projektarbeten) men eftersom jag egentligen skall börja jobba vid 13.00 imorn så får jag i stället börja så fort skolan slutat. Så jag får springa de snabbaste jag kan till Attendo med mina korta ben för att komma dit så fort som möjligt- hur nu det skall gå... :s Jag är inte direkt den snabbaste personen i världen.
Tex. om jag & en sköldpadda skulle tävla om vem som först kom i mål i en springtävling, så skulle ju lätt sköldpaddan vinna. HAHA,

but anyway, här slänger jag in en video;)


i have magic fingers;)

Linus: I have magic fingers
Mikaela: ...?
Linus säger tyst: Jag fick hennes bläckpenna att fungera
Mikaela: HAHAHAHAHAHHAHAHAHAH!

snacka om att jag satt och garvade sönder när han sa det. Det lät så otroligt roligt. För när han hade sagt första meningen så tittade jag konstigt på honom och sen sa han de där om att han hjälpte henne. hahaha, dagens skratt!


dagens kommentar

- man kan inte få för mycket samlag!

// Linus & SimonTyler Hilton- glad

Everywhere you go, perfection
Follows you the wrong direction
And you will never see if for
You get all that you need and more
You see it, you want it
You find it, it's yours

But you can't say what you want or
Take what you want or
Choose the moods that you fake when you want
You said your life needed something special
Which you don't have
And aren't you glad

The only one of 5; exception
The child of your pride, deception
And on your list of things to do
Is make me fall in love with you
You find one, you want one
Cause I'm one, who plays

You can't say what you want or
Take what you want or
Choose the moods that you fake when you want
You said your life needed something special
Which you don't have

You can't say what you want or
Take what you want or
Rest and wake anyway that you want
You said your life needed something special
Well, here I am, and aren't you glad.

Now you got it bad
I know you do

You can't say what you want or
Take what you want or
Choose the moods that you fake when you want
You said your life needed something special
Which you don't have

And you can't say what you want or
Take what you want or
Rest and wake anyway that you want
You said your life needed something special
Well here I am, baby
Well, aren't you glad
Well, aren't you glad
Well, aren't you glad

två miljoner - 50,000=...?

Två av mina miljoner miljoner polare vill att jag ska ta mig ut till dom där dom är å sedan "festa" med dem. Den ena är i hemse & den andra är i Väskinde. Mitt svar  till dessa grabbar är: Hell no! Jag ligger hellre kvar i sängen å läser en massa bloggar(; höhö

Nä, nu ska jag kika in lite bloggar sen sova!

Sleep tight everyone

party för hela slanten!?

Om en kvart är det nästa dag & jag är sjukt PARTYsugen! Tyvärr blev de ingen utgång varken igår eller idag, pga vissa omständigheter. Men saker kan ju hända & någon helg måste man bara vara hemma & umgås med familjen å bara chilla inför nästa vecka. På tal om nästa vecka; det kommer bli sjukt stressigt!:s Måndag har vi vanliga lektioner, tisdag är det dags för APU igen- då jag börjar ett å slutar nio på kvällen. Men vi skall vara i skolan från 12.30-15-30 så jag fattar verkligen inte hur jag ska fixa de, men de ordnar sig. Hoppar över onsdag å går direkt till torsdag då de är nationella i engelska å fredag- UTGÅNG!;)

Tråkigt inlägg I know, men de är jag som måste skriva av er, å ni väljer själva om ni vill läsa eller inte;) höhö'

Good luck Mikaela!Min dag har jag spenderat med Alice, Katrin & Jimmy. Gick på stan å shoppade kläder, smycken å käkade på Donken. Fick oxå några speciella mess utav en viss mr M;)
Resten av kvällen ska jag försöka chilla och bara mysa ner mig i sängen by myself.
Imorn är de söndag och då ska jag försöka kompletera färdigt min naturkunskap så att jag kan få ett Godkänt!
GOOD LUCK MIKAELA!

speaking words of wisdom, let it be

just nu känns allt skit typ, alla tankar dansar runt i huvudet, sådana tankar jag inte vill tänka på. Det gör mig deprimerad, vill inte känna så, jag vill må bra och liksom vara mig själv- de jag är bäst på!
Antar att jag känner såhär pga att du hörde av dig igår, jag vill träffa dig & allt de där, men jag vet att det inte är bra att träffas- vi båda vet hur det kommer sluta...
Sen pappa dog har mitt humör varit som en berg & dalbana, å jag förtjänar inte det! Jag vill inte prata med en jävla kurator/psykolog! JAG VILL INTE, JAG VILL INTE, JAG VILL INTE!!!


Dagens öronorgasm: TYLER HILTON!

Dagens snygging inklusive dagens öronorgasm tillhör denna kille: Tyler Hilton!
Han har varit med i One Tree Hill för er som inte vet. Dessutom har han en väldigt väldigt väldigt bra röst! Plus i kanten på de är att han är sjukt jävla sexig;) GRR
Spana in hans låtar; Glad, When the stars go blue, picture perfect and so on

What is your dream?

I have a dream.
- What is your dream?
To have a dream.


JAG TÄNKTE INTE ALLS!

Hur kunde jag vara så jävla blåst!? Vem som helst fattar ju att den killen HAR någon sjukdom, och jag drog med honom in på toa och hade sex med honom. Hur fan tänkte jag då? Det kan jag svara på, JAG TÄNKTE INTE ALLS! 
Gravid vet jag att jag inte är, och jag vill inte tänka på allt annat. Fan för allt!

this is why I'm hot

Jag har varit hemma från APU:n två dagar nu eftersom jag blev smittad med magsjuka den första dagen jag var där. Så jag kan ju inte gärna dra dit dan efter och smitta ner alla andra, så jag höll mig hemma ist.

Sitter just nu & ser på gamla IDOL auditons från 2004-2007; så jävla kul! Alltid något man kan skratta åt;)
Sen ska jag ner på stan & shoppa I guess. (har blivit lite beroende) hehe
efter det vet jag inte vad som händer, antar att jag skall göra klart min kompletering i naturkunskapen. NOOOO, I don't want to!


Jade Goody

Jag höll seriöst på att börja gråta då jag såg ett avsnitt om Jade Goody (hon var med i Celebrity Big Brother där hon blev känd för sin frispråkighet osv osv) Ett kameratem följde henne & hennes familj när Jade och hennes två söner skulle bli fotograferade, när Jade's mamma var barnvakt osv. En otroligt bra dokumentär, ni borde se den!
Men tyvärr gick hon bort den 22 mars 2009. Prick en månad innan hon gick bort giffe hon sig med sin pojkvän Jack Tweed, och bilderna från bröllopet sålde hon till tidningen OK! magazine förr 700.000 Pund. Dessa pengar ska användas för att säkra Jades två barns försörjning när hon går bort. En sjukt söt tjej enligt mig i alla fall.
Eftersom jag vet hur det är att mista en närstående så tog jag åt mig väldigt mycket när jag såg dokumentären och när jag läste om henne i olika kändistidningar.


YOU'RE ALWAYS ON MY MIND

första dagen på min APU-plats är avklarad och jag är sjukt glad! Jag har hamnat på en sjukt härlig avdelning med härlig personal och med trevliga boenden- jag slår vad om att jag kommer trivas!
Mitt pass började 08.00-15.00- min handledare sa att jag fick gå en halvtimme tidigare;) haha, så efter jag slutat passade jag på att dra ner till stan å shoppa. Nice att man har pengar nu. Hittade leggings, en t-shirt(min första på flera år) och foundation. Bilder på de dyker upp senare.


This is my day

Jag känner mig sjukt lost i huvudet. Jävla pollen som åker flygande i luften och som sedan fått för sig att dom skall flyga in i min näsa & ögon så att jag inte ska kunna se eller lukta på något. blä för det!

Dessutom känns de som om jag varit uppe å sprungit hela dagen, och typ fattat noll.
Btw, jag såg en femtiolapp i skolan idag å så sprang jag å Linus fram till den för att se vem som tog den först, å det var ju såklart jag:D Men när jag väl tar upp den så hör jag en röst från "himlen": STOPP, LÄGG NER DEN! haha, o jag lägger ner den på en gång å springer sedan in till skåpen. Fy fan vad pinsamt! Det var tydligen några sp-elever som gjorde en rapport om hur många som tar upp en sedel som dom hittat på marken

Our right to twinkle

HAHAHA OMG! Jag lyckades verkligen skämma ut mig i fredags när vi skulle dra från hp5. Jag, Katrin, Aleks å Robin satt vid ett bord där dom hade en duk på, å när vi skulle dra därifrån så lyckades jag dra ner hela duken med glas/flaskor å sånt på så dom flög ner på golvet. När jag tittar upp så ser jag att alla glor på mig, jag tar då tag i Katrin och springer ut därifrån med henne efter mig. Å hon fattade ingenting:b haha


five things you didn't know about me'

 • jag är allergisk mot gräs/pollen & nickel. Ett plus i kanten på de är att jag har astma.
 • jag ska söka till IDOL 2010!:D
 • är EXPERT på att skämma ut mig
 • har aldrig varit kär:$
 • jag har ÅTTA olika skratt. HAHAHSix billion people in the world'

At this moment there are 6, 470,181,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just now facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world. Six billion souls. And sometimes- all you need is one.

I'm so fuckin' tired

De blev utgång igår och jag å Katrin kom hem ca 02.30. Jag somnade på soffan i vardagsrummet, å så vaknar man av att man hör två röster och sedan skratt. Jag tittar upp och säger någonting, men kommer inte ihåg vad de blev sagt. Haha, så jag blev väckt runt sju-halv åtta tror jag. Så snacka om att min dag har gått grymt segt å den har varit väldigt tråkig.

I'M SO FUCKIN' TIRED!
bilder från gårdagen kommer upp senare;)

i brist på annat...

1. Är du singel?  ; Absolut!
2. Är du lycklig? ; JA:)
3. Är du uttråkad? ; I guess I am
4. Är du ledsen? ; haha, hell no!
5. Är du italienare? ; ne, men ryss
6. Är du gravid? ; jag tror inte de...
7. Är du full? ne.. men bakis-.-'
8. Är du en cooling? Jag går BF, så vad förväntar ni er?;)
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? ; nej

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ; hell yeah!
 2. Har du nånsin blivit sårad? ; klart jag har blivit de
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? ; mais oui!
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne? yes
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? ; ja, absolut!:p
6. Har du haft en hemlig beundrare?  ; jag vet inte
7. Är du kär? ; de kan jag inte påstå att jag är
8. Vill du gifta dig i framtiden? ; NEJ!


1. Kärlek eller lust? ; kärlek I guess...
2. Hår eller ögon? : Ögon är finare!
3. Katt eller hund? : katt
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? ;  BFF!
5. TV eller Internet? : TV
6. Coca-cola eller Pepsi? : Cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? ; vild utekväll med de bästa!
8. Pengar eller lycka? : båda faktiskt
9. Dag eller natt?; är en nattuggla;)
10. MSN eller mobil? ; MOBIL FTW!

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?
; haha non
3. Gjort nåt du ångrar? ; ja
4. Hoppat Bungee Jump? ; ne, är höjdrädd
5. Ljugit för någon du tycker om?; ja:s
6. Ätit en hel tårta?: inte direkt
7. Gjort bort dig offentligt?  ; HAHAHA, ja!
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? ; ne
9. Gråtit när ett husdjur dött ? ; ja, typ så de blev niagara fallen:o


10. Velat försvinna? ;sometimes
Vad såg du på tv sist? ; top model antar jag
Vems blogg läste du sist? : kissies.se
Vad åt du sist? ; två ostmackor;)
Vem pratade du med sist? ; Kim
Vem ringde du sist? ; My bff- Katrin. Haha,
Vem messade du sist? : Nv Marcus
Vad läste du sist "bok"? ; John Lennon & Michael Jacksons självbiografi
Vem pussade du sist? : Marcus!
Vem kramde du sist? : Katrin
Vem bjöd du sist på något? ; Kim & Lucas
Vad köpte du sist? : kommer inte ihåg^^


Fornsalen

Fritidsinriktningen(MIN klass) har idag varit på studiebesök på Gotlands enda museum- fornsalen. Vi var ungefär på fenomenalen i två timmar tror jag och fick testa på en massa olika saker- alltifrån matteuppgifter, kolla sitt EKG(tror jag de heter) till att kolla sitt BMI. Sjukt intressant enligt mig. Då vi slutade hann vi också med en snabb visit genom själva museet, vi kollade på en massa gamla smycken, skelett, tavlor på kvinnor osv osv. Så är ni på Gotland tycker jag att ni verkligen borde dra införbi Fornsalen!


I wear a halo'


Nu är det One Tree Hill och ett glas oboy som gäller. Sen skall jag lägga mig och sova I guess, så att jag orkar gå ut på fredag! Haha,

'YOU'RE A SWEET DREAM OR A BEAUTIFUL NIGHTMARE'

season of lovejag känner mig så depp just nu- jag ligger så sjukt mycket efter i skolan, har just lyckats skriva klart en A4-sida på samhällskunskapen som skulle varit inne för flera månader sen. Nu ska jag bara ta tummen ur arslet å börja skriva på min svenska uppgift som skulle varit inne för två veckor sen. Bättre sent än aldrig, eller hur?;) Dom ska vara glada att dom får in dem i alla fall.

Here you have, två låtar som gör mig på BRA humör!

Utgång...?Jag & Katrin skulle ha dragit ut igår men de blev aldrig av- hon blev tyvärr sjuk:/ Men som sagt finns det flera kommande helger framöver, så då jävlar, då skall jag SUPA dig UNDER BORDET BABY!;) Haha, dessutom fick jag ett mess av M igår, antar att han ville ha någonting, men hell no! De har hänt en gång å jag har lovat mig själv + att jag sagt de till alla polare att de aldrig kommer hända igen! MEN DOM TROR INTE MIG! Är jag förvånad? Hm.. Naah inte direkt faktiskt. I'll fall for him once again, trust me on that!

We're gonna score tonight

Yes we gonna do my lovely! Minns att jag skrev förut att vi skulle bowla imorn, men de blev ändrat. Haha, Tonight är de visst bowling som gäller & imorn är de KROGEEEN!;)  Käka ute på öster å sen dra till Gråbo- sjukt långt emellan, men de är fint väder så de blir nice! Solbrillorna är ett måste idag. Hehe

Haha, just de! Kom på en WEIRD dröm jag hade imorse: jag skulle fråga min kompis om en kille, men hon fattade inte vilken kille jag menade så min beskrivning på honom löd: ja men, den killen som har korta armar som en dinosaurie.PEACE & HULAHULA EVERYBODY♥

mat,mat,mat,matNi skulle bara våga klaga på hur bilderna ser ut! Jag är ingen bra fotograf;)

LET IT BE'

Jag & min bff har kommit fram till att starta en singelgrupp à la Bridget Jones. Vi har kommit fram till att man kan leva livet mkt lättare när man är singel- ingen kan ställa krav på en! Det är en av de bra sakerna;)

Imorn blir de bowling å middag med de bästa! Länge sen man gjorde something fun together.


We are the world'

Det känns som om lovet har varit i flera veckor nu, fast de kan ju ha varit för att jag var sjuk hela förra veckan. Mysko är det i alla fall... Jag som annars brukar tycka att alla våra lov går så otroligt fort- förutom sommarlovet då. Just idag sitter jag faktiskt hemma och bara chillar, jag känner helt enkelt inte för att göra någonting, men jag måste tyvärr medge att det känns som om jag har ett SUG efter att göra någonting everyday! Ganska kul men jobbigt på samma gång.

 

Btw, i söndags var det ju dags för middag hos Alice- förrätt, varmrätt & efterrätt. Till förrätt var det stekta(!?) mackor med stekta tomater på, till varmrätt blev de lasagne och efterrätten var de dags för kladdkaka med vaniljvisp(?) Otroligt gott var det i alla fall! Tack så himla mycket för de tre goda rätterna BFF!;)


no comment,

Jag kan inte fatta varför jag får idioter till killar å kompisar!? Helt sjukt! Men antagligen är de för att jag är för snäll å inte säger till, men när jag väl säger till så får JAG SKÄLL för något!:s
Otroligt vad dom har förstört min dag idag! Jag är så otroligt arg, å det gör inte saken bättre! Å jag är verkligen inte på festhumör längre-.-'
Hoppas iaf att Katrin kan göra mig på bättre mood.


joyeuses Pâques

Jag är så otroligt lycklig! Det är helt sjukt vad en människa kan göra en så otroligt glad!!!

Glad Påsk på er btw!
Just nu väntar jag på att maten ska bli klar, o sen ska väl jag & mamma gå ut å gå en sväng. Just de, fick ett påskägg igår & det är inte alls likt mig att inte äta godis, jag älskar godis! Men igår åt jag ingenting, kan bero på att jag varit sjuk å slarvat med maten.

Och imorn är det hemmafest som gäller, länge sen man hade sån. Orkar inte dra på krogen varje helg... & jag är så otroligt nervös:$RSS 2.0