Here Comes The Sun

08:40 har jag en tandläkartid och jag sitter här för att lugna nerverna. Jag verkligen avskyr tandläkare! Det är en av de värsta sakerna som finns tycker jag. Anyway, skall i alla fall visa upp mitt hål jag har i kinden, som jag på något sätt har bitit(!?!) upp själv...
Lite The Replacements- Here comes a regular och fb hjälper lite faktiskt. Sjukt glad för det!
Ne ska borsta tänderna nu & sen sticker jag! Kommer jag inte till skolan har jag väl hamnat i koma eller nåt sånt i tandläkarstolen...
Wish me good luck!rumpstation

Wonderful väder idag oxå! Då är sommaren verkligen på väg med andra ord! Jag hoppas innerligt att vi har wonderful väder på studenten oxå! Det behöver vi verkligen!
Idag blir det en massa kubbspelande & film med de bästa! Underbart, denna söndag kan man inte spendera med några andra än de bästa helt enkelt!
På onsdag är det skola igen, känns långt dit... Då är det föräldramöte ang studenten. Detta  M Å S T E gå skitbra nu! Ehm, måste även börja sola till studenten, får se om jag kan ragga upp någon som vill hänga på:)

B-A-N-A-N-A-S

  • När jag känner lukten utav fisk så vill jag bara försvinna upp i rök! Det luktar så otroligt illa. När jag väl SER en firre så vill jag bara kasta min mat och springa därifrån (gäller i skolan), är jag däremot i affärer och ser fiskar på långt håll så går jag VÄRLDENS omväg!

  • Jag verkligen avskyr banan! Så när jag skall hjälpa någon att skala den så öppnar jag bara den för att sedan skicka den vidare till någon annan! Vägrar seriöst skala hela bananen & jag vägrar att hålla i en skalad banan!

  • Jag har stor skadeglädje. När min lillebror ramlade  nerför rutchkanan idag så skrattade jag då han låg på marken och i flera flera minuter efter! HAHA, ond människa!

  • Jag Ä L S K A R mango!

  • Jag har sett om alla 6 säsonger utav One Tree Hill  4 gånger... :o besatt?
väldigt intressant fakta...

what are words?

Grillning i tisdags vid strandpromenaden! Fint väder med fint sällskap. Mycket bättre än så kan det inte bli!

väldigt vackert. Faktiskt

såhär såg mina fötter ut då jag väntade på att tvätten skulle vara klar. Sjukt vackert! Om det är någon som undrar vart jag köpt dem så köpte mamma dom på OBS förra året.
Punkt slut

walking in Memphis

Första dagen på lovet och jag har redan glömt vilken dag det är! Känns inte så jäkla bra faktiskt! Haha, but that's who I am!
Hm, är det normalt att vara hungrig direkt efter man ätit...? Jag är sjukt hungrig i alla fall, tror att jag skulle kunna få i mig en hel elefant/flodhäst. Det hade varit något! MUMS
Spökjakt ikväll, som jag längtar! Sist vi var ute så hörde vi en massa otäcka ljud, vi såg även en massa skepnader och ljus. Usch vad läskigt. Förstår egentligen inte varför man utsätter sig själv för sådant när man innerst inne vet att det är sjukt läskigt:o Det är säkert för att få den där kicken man alltid får när man är på något sådant.. Btw, Är det värt att ta med sig kameran??

fan vad dum du är!

Simon: Fråga honom om han har svenska för invandrare inställt i stället för t9 på mobilen.
Jag: Vadå, finns det svenska för invandrare på mobilen?? *tittar chockat på honom*
Simon: HAHAHAHAHA neej. Fan vad dum du är!
Hm, det händer faktiskt rätt ofta att jag dumförklarar mig själv! Bara ibland kommer jag med något smart.. läs VÄLDIGT SÄLLAN! hahah, sitter ännu och skrattar åt det om jag skall vara ärlig:)

beautiful day

har spenderat dagen ute! Man får passa på när det nästan är 15grader ute! Mamma grillade kycklingspett & korv så det åt vi till potatissallad. Otroligt gott! Sen cyklade vi till en lekpark. (minns inte namnet nu bara...) det enda jag minns från den lekplatsen var när vi skulle åka skidor där i tvåan och jag vågade inte! Men ett år senare åker jag nerför mycket mycket större backar än den backen som finns där:o hahha, hur vågade jag åka nerför större backar egentligen??

somethin' old

denna bild hittade jag på en hemsida (inte kamrat!!!) & såhär såg jag ut på högstadiet... Saknar mitt otroligt långa hår... fin? nja, kanske lite smått:)

drop dead

denna bild blev lite småfin även om den är lite suddig.
jag bara  Ä L S K A R att ta kort på Kim när han är ledsen. HAHAHAH elak syster eller vad?

onödigt inlägg

Som vanligt när jag skall städa så hamnar jag ALLTID på FB eller på en massa bloggar. Inte okej, med tanke på att jag inte städat på år & dar... Eller? Mjo, det stämmer nog ganska så bra faktiskt:) Äckligt med andra ord!
Som alla nog vet så är jag faktiskt ganska äcklig utav mig. Jag menar, man är nog VÄLDIGT äcklig om man samlar på dammråttor;o
NEJ, nu skall jag fortsätta städa faktiskt! Måste bli klar innan jag lägger mig:))

i've been working hard so long seems like pain has been my only friend

Som jag skrev tidigare så har jag bara haft en skitdag! (förutom när jag pratade med Katrin). Det känns som om precis ALLA varit på mig & sagt att jag gjort det & det fel. Ingen har kommit & frågat hur jag mår. Vart är vännerna nu när man behöver dom som mest? Ni säger att ni finns där, det är bara rena rama bullshit! Ne, skall sätta på riktigt bra musik & bara försvinna bort för ett tag!
I really need it
it must have been love, but it's over now

Min dag har inte börjat bra! Jävla idiot som tror att han får kalla mig vad som helst bara för att jag säger vad jag tycker & tänker. Helt sjukt att folk inte tänker alls! Sen tror han att han vet så mycket om mig, stämmer det?? ehm, verkligen inte! Idiot alltså!
Anyway, har bara EN lektion idag så jag åker till skolan för den lektionen. Efter det skall min grupp fixa med projektarbetet som skall vara klart om två veckor typ... Shit, har en massa saker idag ju... Igår funderade jag starkt på att skolka från dagens lektion, but no! Måste ha bra betyg nu innan vi går ut! Haha, det enda jag tänker på nu är; pengar, studenten, kläder & bra betyg;) good thing

I'm not a girl, not yet a woman

Det är såhär jag & Julia sysselsätter oss medan kidsen leker "vinken" en annorlunda kurragömma kan man säga.
Alltid lika kul att se hur dom löser olika konflikter & sånt som uppstår i olika lekar.


Imorgon har vi även redovisning i AML (arbetsmiljö & säkerhet) & jag mitt smarthead har glömt mitt block hemma med mina stödord. Jag måste skriva hela meningar för annars kommer jag inte fatta vad jag menar:s Smart Mikaela, smart!! Fast sist vi hade AML-redovisning om säkerheten & arbetsmiljön på våra APU-platser så hittade jag bara på en massa saker när jag stod framför klassen & det gick ju superbra! (enligt mig...) Så jag får helt enkelt se hur jag skall göra imorgon.

Feel this'

Veckan kommer gå alldeles för fort känner jag. Jag har även hunnit planera in vad som händer i helgen: helhelg med Katrin vilket innebär grillning på fredag & utgång på lördag! En vecka sedan vi sist drog ut, känns som hundra år ju...
Vilket fall som helst, jag skall börja fixa i ordning mig för att sedan packa & dra till bussen. Har kompisgrupp idag oxå! Utedag blir det idag. Som ungarna har tjatat på oss!

good work

Nu har jag haft prov i Småföretagande & det gick skit kan jag säga! Skulle läsa kap 4-5, men läste bara kap 4... hahah, jag känner mig riktigt bra faktiskt!
Sen har jag ytterligare två prov till innan dagen är slut... Hur skall då det gå? Jag pluggade ju ingenting igår som jag sa att jag skulle! Bra Mikaela bra...!

(bilden har ingenting med texten att göra)


I'm a little drunk and I need you now


BF08

Om prick 2 MÅNADER står vi på balkongen och hoppar & skrattar av glädje! Bara två jävla månader kvar! Helt sjukt faktiskt! Tänk vad jag har längtat efter denna otroliga dag. Har längtat i fyra år!!
Samtidigt som det kommer kännas super tråkigt att sluta skolan, så kommer det ändå kännas hur jävla skönt som helst! Kommer sakna klasskompisarna & lärarna något så otroligt!
Därför tycker jag att vi i klassen skall komma på ett BRA tal;)
Vi i fritid hade kommit på ett sjukt bra tal som vi hade kunnat säga på studenten, men eftersom vi inte är två klasser, så måste BF08 ha ett gemensamt tal... Hur skall allt gå...?

nära ögat


Lucas( inte killen på bilden) gick runt och skjöt mig med denna pistol. Oftast fick jag den orangea grejen mitt i pannan. Nära ögat;) h3h3h3h3h3

sharing all the world

Lördag eftermiddag och jag skriver en uppsatts om Arbetsmiljön & Säkerheten på Röda Korset. Det är ganska så mycket boring faktiskt... Men jag känner att det är bättre att jag får det gjort nu än att det ligger & skräpar, det är även bättre att få in det nu innan alla betyg skall sättas:)
Känner mig faktiskt rätt duktig, men den känslan försvinner väl lika fort som den kom I guess...
Är även sjukt taggad på att dra på spökjakt!!!!! iiiiiiih

I wanna celebrate and live my life

Suck...
Klockan 15:00 skall jag till Tjelvarskolans matsal för att fixa till discot som börjar vid 16:00-19:00. Är inte alls taggad på att vara "vakt" på ett disco... Är hellre med kompisarna & har kul! Men men, har man lovat att ställa upp så håller man ju självklart det:)
Efter discot blir det spökjakt med vännerna! Länge sen nu, eller mjo det kan man väl säga. Eller...? Nja tror inte det. Sist vi var på spökjakt så var vi bara borta någon timme med tanke på att dem vi åkte med var inte alls så roliga som vi hade hoppats på!
p.s jag saknar Tärnaby & jag saknar att åka skidor. Gud vad kul vi hade tillsammans!

when you're gone

Bryan Adams ft Mel C- when you're gone Bryan Adams- please forgive me Eva Cassidy- Fields of Gold

don't ever look back!

Lovar du att vara ärlig? Absolut!

Du heter: Mikaela Stenmark

Smeknamn: Mickis, Mickan

Låt som när du är ledsen sörjer till: Imagine- John Lennon

Beroende av: Musik & mina vänner

Vad tror folk om dig: att jag inte gör annat än att bara festar...

Stämmer det: Nej...

Vad får du oftast komplimanger för: För mina ögon + mitt skratt:o

Vad säger du för att imponera på någon: Jag är mig själv??

Hur imponerar man på dig: Genom att våga vara sig själv:)

Brukar du skratta för dig själv: HAHAHAH ohja! Varje dag!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS: "Att du har litet huvud;)"

Var bor du: Visby, Gotland

Trivs du där: Ibland, ibland inte

Äger du några converse: yesbox!

Sprit, cider, vin eller öl: cider & vin

Brukar du bli för full: ibland kanske..

Är du allergisk mot något: pollen, gräs & är överkänslig mot parfym.

Hur svarar du i mobilen: " HAHAHAHAH HEJ" "hallå?" & "Hej det är Mikaela"

Antal timmar sömn inatt: 7 tror jag

Brukar du komma i tid: nej verkligen inte. Är sjukt seg!

När mår du bra: När jag är med mina vänner, familjen. Mår nästan alltid bra:)

När blev du fotad senast: För nån dag sen I guess

Hur känner du dig nu: på partyhumör!!!!!

Vanligaste färg på dina kläder: svart & vitt

 

Vad tycker du om fötter: äckligt & fult

Vad saknar du: min pappa ibland... Annars mina vänner

Hade du en bra kväll igår: Ohja!

Favorit dryck på morgonen: dricker typ inget på morgonen

Rakar du benen: naaae, jag odlar päls!

När brukar du oftast gå och lägga dig: när jag är trött.

Är du blyg: Mjo, beror på;)

Sysslar du med någon idrott: aerobics?

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Yes, tänk för att jag gör det!

Har du spytt offentligt: jooo... sjukt äckligt jö!

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: ha sex & runka

Är du nöjd med ditt liv: jag kan inte bli mer nöjd:))

Är du bortskämd: nej gud nej!

Vad gör du i morgon: är vakt på ett disco, sen umgås med vänner!

Vilken kändis tycker du är en bra förebild: typ ingen...?

Vad längtar du till: studenten & sommaren

Har du bra vänner och äkta vänskap: ja verkligen!

Vad använder du för schampo: ofta jag har koll på de?

Hur gammal är du: snart 20

Tycker du om någon just nu: Mjo, de kan man väl säga

Gröna eller röda äpplen: helt klart gröna äpplen!

Gillar du golf: minigolf- JA!

Vilken tid gick du upp idag: 07:25

Har du sovit i din egen säng inatt: ja:(

Har du strumpor på dig nu: mais oui

Är det okej att gråta: det är mer än okej att gråta!

När grät du senast: Igårkväll till en musikvideo:o

Vad skulle du göra om du vann en miljon: flytta, ta körkort, skänka pengar, köpa bil osv...

Bär du glasögon eller linser: glasögon!

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nej? Man bär de kläder man själv  tycker är snyggt

Har du piercing: yes, fem i öronen. Har haft en i läppen

Vill du gifta dig: NEJ!

Vill du ha barn: in the future

Solar du ofta: nej inte alls

Är du bra på att laga mat: hah, är man bra om man inte vet hur man kokar ägg??

Är du flygrädd: ja gud ja! Trodde att vårt flyg skulle krascha i Anderna då vi skulle åka till Tärnaby:s

Hur vig är du: får nästan det ena benet över huvudet.. HÄHÄ

Är du musikalisk: självklart!

Vad dricker du helst när du är törstig: vatten eller iste

Vilken är din favoritglass: har ingen favorit

Tror du på ett liv efter döden? ja, men självklart!

Tycker du om sushi? det är ju fisk? nej usch!!

Vad äter du helst när du ser på film: frukt

Har du tandläkarskräck?: ibland kanske..

Är du morgon- eller kvällsmänniska: är en kvällsmänniska

Vilken ögonfärg har du: grön typ

Har du någon gång gråtit dig till sömns: yes... :(

Biter du på naglarna: nae, äckligt!

Röker du: verkligen inte.

Hur ofta tränar/motionerar du: skall försöka börja nu!

Senaste låt du hörde: en remix av: teenage dream, love the way you lie & Dynamite- Sam Tsui


Imagine there's no Heaven, it's easy if you try

Första gången jag gråter till en musikvideo...

du är vad du äter

Om en kvart börjar "du är vad du äter" & gud vad jag har längtat efter det. Jag blev typ helt till mig då jag såg det på reklamen. Samtidigt som jag blir avis på dem som är med i programmet så blir jag även äcklad. Tänk att kunna äta så mycket mat & annat som dom äter varje dag. Det är ganska knäppt att man kan få i sig hur mycket som helst.
Fast ikväll kommer jag sitta framför det programmet & äta chips med dipp. HAHA, det känns ju jävligt bra faktiskt!
Har även funderat på att söka till Du är vad du äter bara för att få ALL frukt & annat gott som dom får. Men det är ju inte alls värt... Eller...?

Here comes a regular

Namn: Mikaela

Piercingar: 5st i öronen

Tatueringar: none

Längd: 1.68cm

Skostorlek: 39

Hårfärg: cendrée

Fräknar: hahahah ja, på ena sidan av ansiktet:o

Motto: And once you lose yourself, you have two choices: Find the person you used to be or lose that person completely.

Kär? Nae, bara förtjust...

Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja, det är ju klart att man gör!

Tycker du att du är attraktiv? Alla dagar i veckan;)

Dricker du? yesbox!

Röker du? non

Vilket schampo använder du? använder olika

Vilken parfym använder du? just nu: Christina Aguilera

Vad är du rädd för? clowner, daggmaskar, A-brunnar & garderober

Gillar du att tvätta? ja, det är väldigt avkopplande ju!

Gillar du berg- och dalbanor? Nästan det bästa som finns!!!:)

Senaste...

Filmen du hyrde? Någon barnfilm till mina småsyskon...

Filmen du köpte? Love Happens

Låten du hörde: Don't stop believin'

Låten du laddade ner? Paul Westerberg- Here comes a regular

Personen du ringde? Katrin

Personen som ringde dig? Katrin

TV-program du såg? Vänner

Person du tänkte på? Mr J...

Favorit...

Låt: Here comes a regular

Sak att göra: sjunga & umgås med de bästa!

Sport: är inte mycket för sport actually...

Dryck: ISTE

Kläder: svårt att välja...

Film: Alive

Bil: har ingen favoritbil

Serie: Glee & One tree hill

 

Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? klart jag har...

Gråtit över en flicka? Mais oui!

Ljugit för någon? självklart

Varit i slagsmål? Nej.

Blivit arresterad? nej

Träffat någon från internet IRL? Inte vad jag kan komma på iaf...

Antal...

Gånger du varit kär? 2 gånger

Gånger ditt hjärta brustit? 1 gång

Hjärtan brustet på grund av dig? No idea:o

Tjejer du kysst? oj, två tror jag

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? För många för att ens kunna räkna dom:)

Gånger ditt namn varit med i tidningen? har tappat räkningen

Senaste...

Boken du läste? Gossip Girl

Personen du fick e-mail av? Facebook I guess

Personen du fick brev av? Mig själv

Personen du fick sms av? Julius

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Igårkväll:)

Saken du köpte? ett linne, idag...

Vad har du gjort idag? varit hemma & på stan


Var det kul?
Absolut!

Brukar du svära mycket? det gör jag dagligen

När stiger du upp på morgonen? 06:45

Vad har du på dig? kläder?

Vad ska du göra ikväll? Spendera kvällen framför teven!

Vad är du allergisk mot? Gräs, pollen, är känslig mot parfym...

Var har du ont? tungspetsen :s

Använder du hårspray? nae, de behövs inte.

Kan du stå på händer? nej:(

Håkan Hellström eller The Ark? båda suger lika mycket?

Salt eller socker? socker

Gillar du ketchup? ohja!

Är du glad nu? Mjo!

Var du glad igår? det var jag verkligen:)

Vad dansar du till? Allt som går att dansa till!

Stockholm är... ? en underbar stad

Göteborg är... ? en underbar stad som ligger alldeles för långt bort

Kan du sjunga? Jadå

Spaghetti eller makaroner? Makaroner ftw

Land du vill besöka? USA, Ryssland & Italien


don't stop believin'

Man blir helt galen & kär!!!


Please forgive me, I can't stop lovin' you...

You're still number 1!


Vackert väder & jag vill ut & fota, skall nog göra det. Behöver även rensa tankarna. Har hänt lite väl mycket under bara några timmar. Är trött som bara den, så genom att bara gå ut så blir man pigg igen. Eller...?:) heh

100 frågor

100 frågor!

1.Vad är klockan: 11,16
2.Vilket namn stå det på ditt födelsebevis: Mikaela
3. Smeknamn: Mickan, Mickis
4. Vad heter dina föräldrar: Lenita & Bengt

5. Antal ljus på din senaste tårta: 19st
6.Husdjur: nae, men har haft tusen djur.. typ.
7.Hårfärg: cendrée
8.Favoritfärg: Blå eller grön
9.Piercing: 5st i öronen, vill ha i naveln
10.Tatuering(ar): nae, vill ha i nacken & handleden
11.Födelseort: Visby
12.Bostadsort: Visby
13.Nuvarande bostad: Visby
14. Har du varit kär: Ja, absolut!
15. Har du varit i några andra värlsdelar: hell yeah
16. Har du varit med om en bilkrasch: nja, men kört av vägen.. hah
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): absolut fyra
18. Kaffe eller glass: hm, svårt... Kaffe I guess
19. Snuttefilt eller kramdjur: inget utav de?
20. Salladsdressing: ETT MÅSTE
21. Färg på strumporna: svarta & vita
22. Lyckotal: 6
23. Favoritfilm: Alive & Cocktail
24. Favoritcitat ur en film: "Nobody puts baby in the corner"
25. Bästa semestern: Turkland med familjen
26. Favoritmat: Makaroner & korv
27. Bästa veckodagen: fredag & lördag
28. Senaste låt du har lyssnat på: Usher- More
29. Tandkräm: Colgate
30. Favorit TV-program: Glee, One tree hill & Big Bang Theory
31. Favoritrestaurang: har ingen favorit
32.Favoritblommor: har ingen favorit
33. Tycker inte om: Folk som tror att dom är något.
34. Sport att titta på: none
35. Snabbmatrestaurang: Donken typ
36. Senaste sjukhusvistelse: När jag var tvungen att operera läppen.
37. Favoritdricka: Vatten & läsk
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: vita med blommor på
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: har inte ens börjat ännu;)
40. Var är du om 10 år: utomlands & jobbar!
41. Vem fick du senast e-mail från: facebook
42. Är du dömd för något brott: nae
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: svårt att välja. heh
44. Vad gör du när du är uttråkad: lyssnar på musik & pluggar...
45. Fras/ord du använder (för) ofta: Alltså, är det så, oh my god
46. Vän som bor längst ifrån dig: Simon Johansson
47. Vad retar du dig på: folk som inte använder punkt, kommatecken eller sånt i sms.
48. Det bästa du vet: Sommaren & mina underbara vänner!!!♥
49. Läggdags: oj oj oj, väldigt olika. När jag är trött helt enkelt;)
50. Vem tror du kommer att svara snabbast på det här: I have no idea...
51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara: en massa...
52. Vad är klockan: 11.27
53. Favorit beatle: vi tar favortilåt ist. today my life begins- Bruno Mars
54. Favoritlek: hm... kurragömma typ
55. Favoritfilmmusik: Moulin Rouge låtarna
56. Skostorlek: 39
57. Syskon: 3st
58. Favoritpålägg: OST!!!
59. Om du skulle skänka bort S: ...
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: jag älskar dig
61. Bästa bok du läst: Hur kunde hon?- Dana Fowley
62. Är du internetberoende: kan jag inte påstå...
63. Favoritdjur: hundar
64. Gillar du snö: ibland, ibland inte.
65. Favoritglaglass: har ingen favoritglass :o
66. När köpte du något åt dig själv sist: idag...?
67. Är du långsint: absolut inte! på fyllan kanske
68. Favoritgrupp/artist: Bruno Mars & Bethany Joy Galeotti
69. Vilken är din bästa egenskap: att jag ser positivt på saker, är en bra lyssnare, tror gott om alla!(det sista kan även vara negativt)
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: ta studenten, sommarjobba & bara vara!
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20.000 kr: men nej!!!
72. Vad gör du: lyssnar på musik, skriver denna & kollar runt
73. Mest intressanta stad du varit i: Gbg
74. Vilket djur skulle du identifiera dig med: hahah ?
75. Vad fascinerar dig hos andra människor: deras mod
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: F
77. Favoritgodis: ??
78. Spelar du nåt instrument: none
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: fotboll typ
80. Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa: pappa
81. Vilken film såg du på bio senast: Svinalängorna med moster
82. Senaste köpa skiva: oj, har inte köpt en skiva på flera år...
83: Roligaste konserten: har inte varit på någon rolig...
84. Bästa känslan: känslan man har när man är kär!:)
85. Samlar du på något: non
86. Isåfall vad: ingenting som sagt
87. Är du feminist: ..
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: en gitarr
89. Favoritskiva: en skiva med en massa blandade artister
90. Bästa kompis: Katrin & Alice
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: en jobbig tjej som bara vill ha uppmärksamhet
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: mitt hår
93. Favoritlåt: please forgive me- Bryan Adams
95. Har du en mobiltelefon: nej! Eller...?
96. Vem är du kär i just nu: är inte kär, bara förtjust
97. Vad är det vackraste som finns: finns så mycket som är vackert, så är sjukt svårt att bara välja en sak!
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: USA
99. Är du homo- eller bisexuell: inget utav det.
100. Vad är klockan nu när du är klar: 12.28

I gave you my heart, that's all I can give you. And if that's not enough for you, I'm not enough for you


Baby, you're a firework

Har fått den satans låten på huvudet! Skulle inte laddat ner den, det enda jag tänker på då är när Felix sjöng den med hela munnen full med papper. Helt sjukt faktiskt! Så hela, precis H E L A dagen har jag gått runt & sjungit på den. Jag fick även Julia att sjunga på den;)
Underbart väder idag, till & från i alla fall. Ibland duggade det, ibland var solen framme. När vi kom in till stan igen så blåste det som bara den... Det märks i alla fall att våren har kommit. Sjukt underbart!!!
Imorn & på torsdag är jag även ledig, så har bara APU på fredag, sen slutar jag:) Wonderful!!
Funderar starkt på att simma då. Badar ju ännu gratis;)

vårkänsla

Äntligen känner man att våren är här! Vilken underbar känsla! Nu längtar man ännu mer till sommaren. Snälla, låt dessa två månader gå fort! Snart är det även studenten, känns helt sjukt. Det har gått alldeles för fort. Och vi har inte kommit överens om en låt vi kan ha till utspringet... Tack gode Gud att vi skall få välja fem låtar var som vi vill ha med på vagnen! Har även klickat hem en kjol jag skall ha på studenten, har bara ingen tröja ännu... Jobbigt! Men som sagt, jag har två månader på mig att hitta en tröja, skor & väska...!!!
Var även vid glassbaren med Julia & Simon efter skolan. Underbart väder + underbart sällskap, kan inte bli så mycket bättre!:) Grillning nästa gång eller? heh

take on me

Sitter här med nyfärgat hår. Resultatet blev väl som det blev... Alldeles för mörkt!! Bara att vänta & se om det blir bättre eller inte. Lägger upp en bild imorn om jag har lust.
Cyklade med mamma & Kim till glassbaren förut. Första gången för min del än så länge. Innan vi cyklade hem gick jag införbi Åhlens & köpte mörkbrun toning.
Nu blir det att städa rummet, bädda sängen & bara mysa ner mig framför en bra film:)
bild från klassresan i Tärnaby

I picture the fool that falls in love with you

Dagens humör: Glad & trött
Dagens mående: Trött i kroppen..
Dagens borde: sova!!
Dagens frisyr: en bulle på huvudet
Dagens smink: smink från gårdagen
Dagens klädsel: 2par leggings, linne & tröja
Dagens favoritlåt: Billionaire- Travie McCoy
Dagens hatlåt: Billionaire- Glee cover
Dagens planer: sova, sova, sova, musik & teve
Dagens vill ha: pengar, sommar & sol
Dagens längtan: tills fredag...
Dagens beroende: musik & sängen
Dagens tråkigaste: att vara så satans bakis... :o

De bara é så

Igår var det ALL IN tillsammans med de bästa! Så idag har man ju mått som man verkligen förtjänar... Vaknade full & nu är jag bakis. Återställare kanske? Eeeh nej tack! Tog för första gången inga bilder, jag skulle bara tappat bort kameran i vilket fall som helst.
Gick även med Alex till coop förut, jag gick även med henne upp en stund. Gud vilken übersöt katt hon har! Busig men väldigt väldigt söt:)

Today My Life Begins

Börjar praktiken om en timme. Tänkte även höra om jag skulle kunna få sluta tidigare idag (bara att byta tid på dagarna). Måste ju hinna möta upp Alice & lämna av mitt täcke & kudde, för att sedan åka med bussen till Katrin.
Utgång ikväll ju! & i helgen har jag bjudit in mig själv hos Alex.
Hm, dags att fixa i ordning sig kanske...?

RSS 2.0