Tell me who you really are!Börjar dagen med en låt med ABBA- happy new year

sometimes a girl keeps going back to a guy who treats her bad because...

sometimes a girl keeps going back to a guy who treats her bad because she's not ready to give up hope that maybe someday he'll changeBetter than I know myself


somebody to love

Herregud vilken natt!
Slutade jobbet 21.00 igår, direkt efter jobbet drog jag hem för att packa i ordning lite för att sedan dra till en förfest. Efter en mindre lyckad förfest drog vi till Munken där vi splittrades upp. Haha, det var verkligen inte värt att betala 180:- i inträde med tanke på att man inte kunde ta sig fram! Dock träffade jag gamla kompisar som kunde underhålla mig då mina vänner försvunnit:-) Alltid lika kul att träffa gamla polare!

Nu väntar jag  på att det okända & medium skall börja! Tänkte avsluta kvällen på ett lugnt sätt:-)


it's a little bit funny, this feeling inside

Har tre arbetsdagar kvar, sen ledig två dagar! Känns riktigt skönt, längtar tills jag är ledig faktiskt! Skall bli så otroligt skönt att äntligen få vara ledig!:-) Har ju jobbat sen i måndags...

Sitter just nu & ser på Fråga Olle, dagens avsnitt är riktigt bra! Handlar om ungdomars syn på sex, kondomer osv. Riktigt intressant. Känner ju igen mig ibland. Haha, men så är det väl för dom flesta!
Sedan skall jag vara lite olaglig & ladda ner låtar & lägga in på mobilen. Sedan skall jag sova, jobbar 7-15 imorn:-)Hoppas ni haft en bra dag/kväll♥

It’s not a cry you can hear at night, it's not somebody who has seen the light


man kan inte göra annat än att älska honom i Glee!♥

Jul, jul strålande jul

Sitter hemma & lyssnar på julmusik nu innan jag drar mig mot jobbet. Det känns inte alls som om det snart är jul, det är ju redan dan före dan före dan före dopparedan:o kan inte förstå det riktigt, kanske beror på att jag jobbar hela veckan? Skall bara lyssna klart på Happy Xmas- Celiné Dion.

Hatar att det inte är någon snö på marken just nu, allt blir så mycket finare då! Speciellt till julen:-) But who knows, det hinner ju ännu komma snö!


God must have spent a little more time on youWhen you see my face, hope it gives you hell

Jobb 12-21 ikväll på mitt hemmaplan! Kommer bli så otroligt roligt!!!
Dessutom fick jag ett sorts betyg ifrån min chef där det stod att hon rekommenderar mig starkt till andra äldreboenden! Åååh gud, vad jag blev glad när jag läste det! Jag visste verkligen inte att ordinarie personal hade tyckt så om mig, men nu vet jag:-) Vilken härlig känsla det var!!! Har nämligen varit väldigt orolig över att jag är för blyg & inte tar för mig, men det var verkligen tvärtom!

Tänkte faktiskt gå till jobbet idag så måste skynda mig att göra min lunch för att sedan dra, tar ju ett tag att gå. hehe


My life would suck without you

Såg nyss Glee som gick på teven åh herregud vad det är bra! Så nu sitter jag och lyssnar på en massa glee-låtar, så jävla bra covers dom gör helt enkelt! iiiih, vad jag längtar till nästa vecka!

Herregud vad tiden går fort, nästa lördag är det jul, var tog tiden vägen liksom?? Tycker att det är riktigt skönt att det snart är över, man fixar & håller på med en massa saker flera månader innan det är jul, & när den dagen väl kommer så är den över lika fort som den kommit. Lite sorgligt faktiskt...! Kom nyss på att jag inte sett ett enda avsnitt utav årets julkalender, kanske skall börja se den nu? Bättre sent än aldrig heter det ju;)

Tänkte faktiskt knäppa på någon film & avsluta kvällen med den. Vilken film det blir återstår ännu att se :))

just some photos


I hope someday you will join us, and the world will live as one

Jobbat 20:45-07:15 två nätter i rad så jag är lagom trött! Nu har jag äntligen fått testa på hur det är att jobba natt & I loved it! Dock var det riktigt jobbigt att hålla ögonen öppna mellan 04-05, den jävligaste tiden på hela dygnet!
Försöker avsluta denna kväll med spotify & någon bra film, måste ju försöka lägga mig i någorlunda bra tid ikväll:))

I heard that your dreams came true, guess she gave you things I didn't give to you.

Så fort mamma kommer hem skall jag krypa ner i sängen & sova ett antal timmar innan jag drar till jobbet för att jobba natt. Shit, är hur nervös som helst så vet inte alls hur jag kommer klara mig på jobbet! Jag vet inte ens hur man/vad man gör när man jobbar natt... Är även rädd för att somna, får se till att leva på kaffe i natt + mackor:))
Jobbar från 20:45-07:15, över tio timmar!!! Oh herre min gud, hur kommer jag klara mig?
Men det går nog skitbra, hoppas jag:)

Har bara haft en underbar helg! I fredags blev det utgång & igår blev det en mysig hemmakväll med film, chips & godis! Super mysigt!:) Hmm, tror nog att jag skall ha två vita månader, det behöver jag verkligen, men det får bli efter nyår. eheheh

Naj, skall nu bädda sängen & förbereda mig för inatt!

Don't you know...you spin me out of control

I'm feeling sexy and free
Like glitter's raining on meNever mind, I'll find someone like you. I wish nothing but the best for you, too

Har gått & blivit rödhårig & jag verkligen Ä L S K A R det!!! Trodde verkligen inte att det skulle vara snyggt på mig, var helt beredd på att från & med idag ha håret uppsatt hela tiden. Men icke, det är hur snyggt som helst! Igårkväll var det däremot: herregud, vad fan har jag gjort?? Idag är det: herregud vad hett!
Att det kan ändras så fort är helt sjukt, men det är väldigt bra för mig! hehe

Dessutom vet jag inte riktigt vad jag gett mig in på just nu, jag har tackat ja till jobb både under julen & nyår, why? Visst det ger bra med pengar, men kommer ju inte kunna fira jul med familjen & kommer inte kunna fira nyår med vännerna, kommer vara alldeles för trött för det. Jobbar nämligen 7-21 på nyår, älskar att jobba dubbelpass! (ironi!!!)
Men jag får väldigt mycket money money, vilket är väldigt väldigt bra!!!


I really miss you girl


Would you die for the one you love?

Jag önskar att det var som det var då mellan oss. Jag saknar det, jag saknar dig något otroligt! Förstår inte riktigt vad som hände mellan oss, kommer nog aldrig att förstå det heller...
bjuder på en bild ifrån Tärnaby feb-11

I will be by your side

Helgen har gått så otroligt fort, kan nog bero på att vi har haft så jävla kul!
Usch, kommer inte ihåg ett smack... eller jo lite kommer jag allt ihåg. Har dessutom ett knä som hjälper mig att komma ihåg vad som hände i fredag åtminstone delar utav fredagens händelser!

Igår var en awesome kväll då med. Hade så jävla kul, dansade loss som en idiot & bara umgicks med randoms!
Idag spenderade jag 2:a advent på jobbet. Riktigt kul!:)

Nu skall jag gå & dö i sängen:)

RSS 2.0