one day in Stockholm!

Sitter just nu på mosters jobb & väntar på att hon skall sluta. Sedan drar vi väl till stan för att kolla runt & så. Tror kvällen slutar med myys. Jag trodde verkligen inte att jag skulle kunna ta mig till hennes jobb, jag trodde jag skulle virra bort mig på nåt vänster, men jag lyckades faktiskt! Jag träffade min lärare på vägen ner till båten, så vi sällskapade lite. När jag skulle gå av båten träffade jag även min andra moster, Linn. Vi åkte samma buss från Nynäs till Sthlm. Det var riktigt roligt att träffa dig!:) hehe
Hmm, funderar på om jag skall ut till min moster, Alex och reta henne lite;) höhö
puss

good luck Mikaela!

Om nåra timmar sitter jag på båten till Nynäs för att sedan dra vidare till Sthlm! Kommer bli sjukt skönt att komma iväg ett tag, att slippa alla idioter som är kvar på ön!

Imorn skall jag på nåt konstigt sätt ta mig från Hötorget till min mosters jobb;s jag kommer virra bort mig. Så om ni inte träffar mig i skolan på onsdag så vet ni varför;)


you name it, biatch

Jag är riktigt j*vla taggad inför ikväll! Jag & Katrin skall lana i Follingbo tillsammans med en massa fun(!?) people som geekar cs, halo, gta... you name it. Men vi kommer "lana" FACEBOOK SPEL!!! höhö
Får se om vi kan ta oss in till stan igen, vet inte hur, men det löser sig alltid;)

Jag har även noll inspiration till att blogga... Är rätt trött på det nu om jag skall vara ärligYou're so cute, I could eat you

- you're so cute, I could eat you!

Första dagen på höstlovet & det känns WONDERFUL! Fast för mig är det inte måndag, det är snarare söndag för mig, jag antar att min hjärna börjat med sin "vara-en-dag-efter-den-riktiga-dagen"-grejen! I hate it, för otfast när det inte är skola så vet jag inte vad det är för dag...

I alla fall. Var vid ögonläkaren idag, dom tog kort på min leverfläck som sitter i vänster öga. Shit, vad stor leverfläcken är! Minns inte att den var så stor förut;s läkaren sa att hon skulle skicka den vidare så skulle dom se om det blivit nån förändring. Om inte, så hör dom av sig om ett-två år. Sedan stack jag ner till stan för att kolla lite. Hittade dock en mysig tjocktröja!! Måste spara resterande pengar till Sthlm;)


and now I will clean my room


don't u worry about a thing

Sista dan i skolan innan lovet- FY FAN VAD SKÖNT!! Sitter & letar fakta efter fiske på Gotland. Tror ni man hittar något klokt? HELL NOO...! Skall äntligen träffa Katrin efter skolan, jag har för mig att vi skall gymma! AWESOME!! Nästa vecka är det lan, skall vara med under en dag för att testa det, sen nästa fredag skall jag till Sthlm & hälsa på min älskade moster! Gud vad jag har saknat dig. ♥ Det kommer bli superkul att umgås med dig i några dagar.du e undabar

du e undabar, vet du de?:$

HAPPY NEW YEAR!


glee- total eclipse of the heart

ABBA- happy new year


dessa låtar är två av mina favoriter. Jag har aldrig varit ett större fan utav ABBA, men när Mamma Mia kom ut så blev jag helt fast! "happy new year" hörde jag första gången på musiken i åttan. Det minnet sitter ännu kvar.
"Total eclipse of the heart" hörde/såg jag en dag då jag var sjuk, sen dess har jag varit fast!!

v

Okej, nu är det såhär att jag har seriöst haft otur idag. Fast inte hela dagen, det tog ett uppehåll från morgonen då jag låste in mina nycklar i skåpet fram tills sista lektionen skulle börja. På sista lektionen skulle vi skriva klart vårt fördjupningsarbete som skall vara klart imorn. Jag sitter helt normalt vid en dator, helt plötsligt muppar den sig så jag inte kan spara mitt arbete, nätet har lagt av. Så jag går & hämtar en annan dator, jag satt vid den i max tio minuter sedan hände samma sak igen. Jag går argt & hämtar dator 3 och börjar skriva av HELA mitt arbete som jag hunnit skriva på de andra två datorerna.

welcome vaccationIgår och idag har jag funderat på att ta en sovmorgon för att jag varit så trött på morgonen, men jag har faktiskt tänkt att jag orkar hålla ut tills på fredag, för efter det är det äntligen LOOOOOV! welcome! Som man har längtat efter det i evigehters evighet.
Dessutom cyklade jag på en A-brunn imorse påväg till skolan och då tänkte jag att jag inte behövde slå mig på ryggen för att inte få otur, men jag mitt arsle fick otur iaf! Jag låste in mina nycklar i skåpet så jag fick knipsa upp det:( & jag är 100% säker på att min otur inte kommer försvinna i första taget. höhö lite roligt var det allt.

Alice, Moi et Simon..

Just nu orkar jag inte bry mig om nånting längre.

snow,winter, I'm cold

Just nu vill ja bara köpa in en massa super mysiga höst/vinter kläder! Det är så kyligt ute nuförtiden och det är inte okej!!! Eller så får man helt enkelt hitta nån som kan värma en:)) guuud vad jag saknar sommaren! 2010 var den bästa!!

mmmm kaffe

Har en riktigt tråkig lektion, man gör typ inget annat än att sitta inne på facebook under denna tid. Eller så drar man till Caffis och köper kaffe! Mumma för töjsen. Skönt att vi slutar tiiiidigt idag, slutar tolv, sen skall jag ner till stan för att köpa present till Katrin♥
höhöhöh, överenergiiii!!! GIVE ME SOMETHING TO EAAAAT!
MJAAAOW

kyss miiig

sitter i skolan tillsammans med Anna och Simon. Skall egentligen hålla på med mitt fördjupnings arbete just nu, men i stället sitter jag inne på fb och checkar andra bloggar. Jag skall också försöka sluta tidigare för att dra till roma och fixa lite inför Katrins fest. Får ljuga ihop nåt om att jag skall iväg och intervjua nån tant eller ungdom. höh, INTE OKEJ MIKAELA, INTE OKEJ!!
naaaj, de går inte att lägge upp bildar:o

no pic today

Jag orkar seriöst inte längre! Det är alldeles för mycket som händer i mitt liv just nu, vet f*n inte var jag skall börja... Om jag skall vara ärlig så vill jag verkligen inte försöka fixa dessa saker heller. Jag vill bara lägga dom på hög & vänta på att dom skall lösa sig av sig själva! Hade varit väldigt enkelt!

jag har alltid älskat dig...

vaknade av att jag grät imorse... jag minns att jag drömde om pappa och det där förbaskade svenska talet jag skall framföra imorn...
Drömde att jag sade att jag hatade pappa osv, sen då jag tittar upp så ser jag pappa stå och titta på mig med ett leende på läpparna. Jag minns att pappa sade: - jag har alltid älskat dig Mikaela, och jag är  väldigt stolt över dig! Även om jag inte sa det innan jag gick bort...
sen då jag vaknade var jag hur ledsen som helst.

because of you...

I lose my way
And it's not too long before you point it out
I cannot cry
Because I know that's weakness in your eyes
I'm forced to fake, a smile, a laugh
Every day of my life
My heart can't possibly break
When it wasn't even whole to start with


jag tänker på dig varje dag, även om jag inte vill. Du bara dyker upp där man minst anar det. Jag vill inte tänka på det eftersom jag hatar dig nåt enormt! Du har förstört mitt liv, jag vill inte bli jämförd med dig. Jag vill inte ha det så... Ibland önskar jag att jag inte lärde känna dig, jag önskar att du var för omogen för att få barn så att du lämnade mamma efter ni fått mig. Det är pga dig som alla blir helt till sig så fort dom råkar fråga mig om vad du jobbar med och vart du bor. DU HAR FÖRSTÖRT EVERYTHING!!!

mår som man förtjänar!!

jag mår som jag förtjänar efter denna helg. jag kan tyvärr inte förklara med ord vad som hänt, alltså har det hänt alldeles för mycket!!!
eller, jag kanske kan säga att jag ramlade flera hundra gånger i fredags så nu har jag en massa blåmärken över hela kroppen.. Skrapade oxå upp armbågen.. Jag var alldeles waisted!! Vaknade med baksmälla igår, gick ut iaf.. Så idag är jag totalt borta...
Dessutom snackade jag med J i fredags, och han sa att han ville som jag ( om han inte sa det pga av att han drack under kvällen). det hände för mycket!
Träffade dessutom Måns! Var tre år sen jag träffade honom senast, men kul att ses igen=)


nu kommer jag...

Var ute med min minsta lillebror igår. Han sparkade sig fram på sin sparkcykel medan jag gick bredvid. Plötsligt ber han mig att stanna för att han skall visa hur stor fart han kan få.

Kim: - Mickis, nu kommer jag få orgasm!
Jag: - Vad sa du??
Kim: - Nu kommer jag i full fart!
Jag: - HAHAHAHHA! trodde du sa nåt helt annat!

Jag hade alltså fått för mig att han sade att han skulle få en orgasm, snacka om att jag lyssnade med röven då. Dessutom är han bara åtta år, så han vet inte vad en orgasm är;)

RSS 2.0