Blandat

Nu har jag & älsklingen varit ifrån varandra i tre dagar. För mig känns det som en evighet...! För någon dag sedan ringde han mig & sade att han kommer ner några dagar efter midsommar, snacka om att jag blev överlycklig! Har redan börjat räkna ner dagarna:-)
Han kommer ju även ner v.29, snacka om att få men för livet då...
Anyway, idag fyller en av mina småbröder år. Lucas blir 11år, helt sjukt! Vart har tiden tagit vägen?:-o
Ikväll är det även tjejruset. Skall bli så himla skönt att äntligen springa/gå det, som jag längtat! Min mormor & hennes syrra raggade folk som bara den i slutet av mars bara för att dom ville ha en matkasse efter man sprungit/gått tjejruset. Dom lyckades ragga ihop sex pers, vilket är minimum för att få en matkasse.
Fullspäckad dag!? Jaa, tydligen!:-)

Kommentarer
Postat av: Mikael

Heej!

Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

2012-07-15 @ 20:16:38
URL: http://forum.modekampanj.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0