haha, otroligt roligt

Jag hade så otroligt roligt på sista lektionen tillsammans med Annici, Sanna & Louise. Vi satt & skrattade åt våra otroligt roliga & bra historier som vi hade fiskat ihop till våra bilder. hahaha,
Hela klassen hade fått börja måla en rund ring på mitten av ett vitt papper. Sedan skulle vi skicka runt det till alla i klassen, så att man fick måla en sak på varje papper typ. Sen i slutet blev man indelade i grupper om fyra för att fiska ihop en historia till dessa bilder. haha, våra var sjukt bra! Fast det var bara vi som skrattade åt dem typ, dom andra i klassen är riktiga torrisar;) hahah


Kommentarer
Postat av: neli

ja det va på tiden. jävla förkylning haha. men nu är det bra hihi =) hahaha, ja om det ändå gick att göra så med näsan. det hade vart något haha =) rolig du är hihi!



hoppas att det är bättre med dig också ♥

i helgen gjorde jag inte så mycket.. kommer inte ihåg haha. va hemma och tog det lugnt med killen =) va ska du hitta på denna helgen då? =)

kramar söt

2011-01-13 @ 18:33:32
URL: http://simplyneli.blogg.se/
Postat av: sanna

SV: HAAHAAHHAHAHHAAHA i love våra berättelser , våra var fna bäst ! Vi har bäst humor helt enkelt :P . alla andra kan ha sämst humor :P.

2011-01-13 @ 19:05:21
URL: http://sannahhansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0