coctail & dreams

the jacket:  Under Gulfkriget 1991 blir Jack Starks (Adrien Brody) skjuten i huvudet och drabbas av minnesförlust. När han sedan kommer hem till Vermont och hittas avsvimmad på en brottsplats bredvid en skjuten polis och med en pistol i handen blir han dömd för mord. Han blir inlagd på en sluten avdelning på ett mentalsjukhus. Där bestämmer sig Dr. Thomas Becker (Kris Kristofferson) för att testa en kontroversiell behandling. Pumpad med droger och iklädd en tvångströja läggs Jack i ett bårhus-skåp. Därinne upplever Jack att han får en glimt av framtiden, bland annat får han veta att han kommer att dö efter fyra dagar på mentalsjukhuset.
denna film är riktigt bra men den är samtidigt väldigt komplicerad. Det gäller att vara fokuserad under hela filmen annars fattar man ingenting.

Coctail: Brian Flanagan (Tom Cruise) åker till New York för att bli börsmäklare. Det är svårare än han från början trodde och han börjar arbeta i en bar för att förtjäna sitt uppehälle. När man arbetar i bar händer dock mycket och han träffar där Jordan (Elisabeth Shue).

Jag verkligen gillar denna film! Den är en av mina favoriter!! Man får även se en ung Tom Cruise:) hah, Filmen utspelar sig i New York samt på Jamaica där han träffar sitt livskärlek: Jordan

Dessa två filmer rekommenderar jag starkt till er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0