vi drar till fjällen, fest hela kvällen...

Klockan 16.00 är det dags att åka skidor med lärarna. Dom vill SE oss på ett par skidor innan vi drar till Fjällen. Det känns verkligen inte bra.. Börjar bli riktigt nervös, vi åker ju nu på fredag morgon! Har inte börjat packa ännu eller nåt sånt. Känns inte så lyckat kanske. Får börja packa lite smått ikväll & imorn. Jag måste även komma ihåg att påminna mig om att jag skall köpa KALLES RANDIGA KAVIAR!!!



Day 19- den här månaden

Den här månaden har gått alldeles för snabbt! Vi har redan gått i skolan i TRE hela veckor!!! helt sjukt faktiskt... Det har varit en massa sparande av pengar till fjällen, en massa letande efter passande kläder & en massa annat som man skall ha till resan... Helt ärligt så har jag inte haft nån koll alls... :s


if you wanna get with me then make it fast.

Är i skolan & sitter med min grupp för att diskutera om hur vi kan bjuda in äldre människor på lite kul. Jag kan verkligen inte koncentrera mig nu, sitter & tänker på helt andra saker; kaffe, mr A & lite annat...

Vi hörs sen sötnosar!!

everything reminds me of you...

Jag har inte träffat Katrin sen igår & det är jobbigt. För mig är det en evighet sen vi sist sågs. Jag är van med att vi träffas varje dag & umgås, men nu gör vi inte det längre.. Det känns skitjobbigt! Då måste jag i stället vänta tills kvällen då vi pratar i telefon för att säga det jag har att säga. Jag kan liksom inte säga det då det händer. Jobbigt! Haha, låter jävligt kul oxå. hahah, Vi är som helan & halvan.

På tal om nånting helt annat. Jag fick låna 300:- utav mamma idag till ett par nya BRA vinterskor! Mina förra har jag lyckats gå sönder. Gud vad snygga dom är! Bling Bling ;) hahah
Träffade även Alice, Felix & Robin (välkommen hem grabben!) en stund på stan. Det var riktigt kul att träffa dom igen=) Var ett tag sen.(känns det som...)



ibland vill jag bara ta bort alla festbilder från fb för att dom påminner för mycket om dig...


Day 18- Min favoritfödelsedag

Det var när jag fyllde 19. Det firade jag tillsammans med mina bästa kompisar! Förfest hos mig, sen krogen! Roligare än så kan man inte ha, det var en underbar kväll/natt. Det skulle jag vilja göra om. Hoppas att min 20årsdag blir lika lyckad;)
Det är faktiskt den enda födelsedagen jag kommer ihåg...


fjällen...

Har haft en två timmars lektion som bara har handlat om fjällen. Vi har då gått igenom om vad vi skall ha med oss, hur själva huset ser ut som vi skall bo i & en massa annat. Det är nu jag märker hur stressad & nervös jag är inför resan. Jag är så otroligt rädd  att jag skall ramla & få hjärnskakning again... I don't want to.
Måste börja packa lite smått eller skriva ner allt jag skall ha med mig åtminstone...

Är även rätt irriterad på blogg.se pga att man inte kan lägga upp musik-.-'

jävla blogg!!!1

FUCK!!!!!!

det går inte att lägga in videoklipp på bloggen. VARFÖR INTE!!!!!????? Jag blir f*n tokig snart alltså, jag funderar på att slänga hela datorn i väggen.. Eller..? Nja tror inte det.
Då blir dom andra inte så glada

 

Var på stan med Sanna & Julia idag. Vi hade det superkul även om vädret inte riktigt var okej... Gick & kollade i affärer, det suger att man inte har pengar & att man måste spara studiebidraget till Fjällen/Sthlm... Får snart krupp. är krupp ens ett ord??:o
Skall nog lägga mig ett tag & vila...

 


If you want my future forget my past, If you wanna get with me better make it fast

Sitter i skolan & lyssnar på lite nostalgi låtar med Sanna & Julia. Har lyssnat på Spice Girls, Britney Spears, Hansson, Aqua & en massa annat smått & gott. Haha, så otroligt kul, då sitter man & tänker tillbaka till det goa 90-talet;)


Day 17- mitt favoritminne

Det var i somras då jag & Katrin drog till GBG & stannade där i tre dagar. Det var så otroligt roligt. Vi gick på stan, shoppade, fikade, gick på Liseberg & drog på krogen. Med andra ord var det tre underbara dagar! Det är inget jag kommer glömma.



sunday morning

Vaknade rätt tidigt så satte igång en film; the jacket. Somnade till den(inte alls ovanligt!!) vaknade då & då, men somnade om igen. Såklart vaknade jag i slutet av filmen...

Nu, snart, skall jag med mamma & lämna av Lucas & Kim på kalas för att sedan ta en promenad tillsammans. Väldigt mysigt!


let me feel I don't care if I break down. Let me fall even if I hit the ground.

Wasn't I supposed to be someone
To face the things that I've been running from

Let me feel
I don't care if I break down
Let me fall
Even if I hit the ground
And if I cry a little, die a little
At least I know I lived
Just a little

I've become much too good
At being vincible
I'm an expert at play it safe
And keep it cool



så otroligt vacker text!


And if I cry a little, die a little at least I know I've lived




I'm in love♥

Day 16- Min första kyss

Min första kyss var när jag gick trean har jag för mig. Det var med en kille jag tyckte väldigt mycket om då & som jag umgicks med väldigt mycket på den tiden. Det var en snabb kyss med tanke på att det var mycket folk kring oss & vi ville inte att folk skulle få för sig en massa. Det var inte speciellt romantiskt eller så, men ändå. För mig var det de.

Day 15- mina drömmar

Jag har en massa drömmar som jag vill skall komma i uppfyllelse.

Min största dröm är att bli musiker & bara jobba med musik och en massa härliga människor. Om jag inte lyckas bli musiker så vill jag bli boendeassistent & hjälpa de äldre.

Jag har ju även drömmar om att hitta den rätta & skaffa en massa 100 barn tillsammans med honom. Men det får vänta i några år, först skall jag skaffa en karriär;)


where do you go when the stars go blue?

Where do you go when you're lonely
Where do you go when you're blue
Where do you go when you're lonely
I'll follow you




what if I told you, your tears haven't been ignored.

Börjar halv elva- tolv. Sen slutar jag, onödig dag egentligen men vad tusan. Man måste ju gå i skolan om man inte vill få indraget studiebidrag. Skall träffa Alice efter skolan & då blir det solning! Fan vad otroligt skönt!!! Då blir man brun å vackar;) haha


Sen blir det väl att gå på stan en stund för att sedan dra sig hemåt I guess:)

Day 14- Vad hade jag på mig idag?

Ännu ett sånt där otroligt tråååkigt inlägg. Jag avskyr "vad hade du på dig idag?"-frågor...

Jag har kläder på mig idag som vilken annan vanlig människa. Byxor, strumpor, linne, tröja, armband, öronhängen, ring & glasses. hahaha!


hey you



det är allt jag har att säga. Tackhej

ain't no sunshine when he's gone

Mamma sitter & gör ett album till mig med bilder på mig & så när jag var liten. Gud vad kul! Är nyfiken, vill ju ha albumet nu:) Jag får väl sitta & hålla tummarna om att jag får den senare ikväll. hah

Det blev ingen utgång igår, nästan inga hade pengar & hp tog inträde. Vi som hade tänkt köra på en nykter utekväll... hah, i stället gick vi till Masters, men det var alldeles för fullt, sen drog vi till Borgen inträde även där. Till slut drog vi till Etage  där dom visade fotboll. Åkte med Katrin hem, var hemma halv tolv-tolv typ. Tidigt att komma hem då:) Men skööönt!


kvällen stavas utgång

Skall alldeles strax gå & möta Alice vid bussen. Sen skall vi ut till Katrin för förfest & umgänge. Sedan in till stan igen för krogen! Blir nyktert ikväll, typ... :) Så gott folk, kvällen stavas ugång!
Måste kila, har mycket att göra innan jag kan gå. See you tomorrow!

Day 13- den här veckan

Den här veckan har gått otroligt fort. Började en ny kurs i måndags: småföretagande A, jag satt som vanligt & gjorde en massa annat. Var ledig i tisdag, no classes during the day. Onsdag hade jag en kort dag- slutade vid tolv. Halv ett var det dags för RK-möte. Torsdag var en lång & dryg dag. Fredag(idag) lediga!! haha,

så har min vecka varit. Inte mycket har hänt, men mycket skall ännu hända. typ...

Alexandra "vackra tjej" Sellin, du får ta & bli frisk nu!!!!!:)♥


haha, otroligt roligt

Jag hade så otroligt roligt på sista lektionen tillsammans med Annici, Sanna & Louise. Vi satt & skrattade åt våra otroligt roliga & bra historier som vi hade fiskat ihop till våra bilder. hahaha,
Hela klassen hade fått börja måla en rund ring på mitten av ett vitt papper. Sedan skulle vi skicka runt det till alla i klassen, så att man fick måla en sak på varje papper typ. Sen i slutet blev man indelade i grupper om fyra för att fiska ihop en historia till dessa bilder. haha, våra var sjukt bra! Fast det var bara vi som skrattade åt dem typ, dom andra i klassen är riktiga torrisar;) hahah


Day 12- i min handväska

Oj, det känns som om vissa dagar har jag mer saker i min väska än andra dagar.
Vad har jag i då...?
Hm... I have:
nagelfil
parfym
deo
tops
läppsyl
smink(foundation, mascara)
mobil
musik
almanacka
pengar
kontokort
penna

tror inte jag har nåt mer i väskan... Det är inte ens intressant för er

 


who knows...

who knows what true loneliness is- not the conventional word but the naked terror? To the lonely themselves is wears a mask. The most miserable outcast hugs some memory or some illusion.

first day in school'

Jag lyckades förvirra min nya lärare genom att bara byta plats- I'm proud of that! det var ett av alla mina mål detta år. eller...?
Jag kom ihåg att berätta min crazy dröm för Alex, vi hade superkul åt det! Glöm in criminal minds- maraton, sweetie;)
Jag höll även på att dö på väg till skolan, det var sjukt halt!!!
Har även pratat med Katrin, fast det gör vi iofs varje dag & vi har alltid lika kul & alltid lika mycket att snacka om:))

Med andra ord, min dag har varit riktigt AWESOME!!!

 


Day 11- mina syskon

Okej, jag har tre småbröder (1 riktig lillebror de andra två är plastsyskon) som är 8,10 & 17år gamla. Dom är så otroligt underbara, så otroligt roliga men även så otroligt jobbiga! Pain in the ass. Ibland bestämmer dom sig för att bilda en grupp & gå emot mig & börja bråka å säga en massa saker. Det är alltid lika kul för att dom minsta bröderna slåss & försöker hoppa på en, medan den äldsta står & gör en massa fula grimaser. HAHAH ganska kul faktiskt! Dom kan även gå mig på nerverna när dom inte lyssnar alls utan gör det dom själva vill. Antar att det är det småsyskon är till för;)

Kim


Lucas


Elias


Day 10- det här hade jag på mig idag

Ett riktigt tråkigt inlägg... VÄLDIGT TRÅKIGT!!!!

Hade på mig ett linne, en långärmad tröja, underkläder, smycken, strumpor & byxor!
hähä, nu skall ja ta nåt litet att äta för att sedan dra till bussen, skall nämligen ut till Katrin!! Hörs när jag kommer hem igen:)


Day 9- min tro

Om jag skall vara 100% ärlig så tror jag inte på nån Gud! Jag tror inte på att det finns högre krafter.  Jag är en ateist I guess, en som inte tror på nån gud eller högre makter. Men, jag tror på ett liv efter livet...








"för att vi slipper föda barn..."

Min lillebror Kim kom med en riktigt klockren kommentar. Jag nästan dog utav skratt då han sa det!

Kim: Om du hade varit en kille, så hade du sagt att det var roligare att vara en kille än att vara en tjej.
Jag: *tittar förvånat på honom* Vadå då?
Kim: *tittar på mig för att sedan viska* För att vi killar slipper föda barn.

 

HAHAHHA, hur kommer en 7-åring ens på den tanken!? Läskigt men jävlgit underhållande i alla fall!


I'll be missing you...


I'll be missing you- Puff daddy feat Faith Evans

en otroligt bra låt! Old, but I love it anyway♥


bildresumé från nyår



jag hade det otroligt roligt på nyår! Var med en massa härliga folk, hade en massa att dricka, åt god mat & ostbricka. Sen hade jag även roliga/knasiga/jobbiga telefonsamtal. Men det tillhör ju bara nyår;) Haha, jag/vi höll nästan på att missa alla fyrverkerierna, vi sprang ut på gården prick 00.00. Måste erkänna att jag missade dom, jag såg inte dom, hörde bara en massa fyrverkerier, antar att mitt huvud inte hängde med för fem öre! hähä, sen på lördagsmorgonen var min högra hjärnhalva så gott som död. Fråga Felix, he knows;)

Day 8- ett ögonblick

Shit det finns så många ögonblick jag alltid kommer att minnas; när jag, Alice & Katrin drog till Sthlm, när Katrin & jag drog till Göteborg, första gången på krogen, då jag & Katrin fick kontakten igen, när jag & M bråkade, när jag åkte till Turkland. Som sagt det finns alldeles för många underbara ögonblick jag alltid kommer att minnas. 

Men det "häftigaste" ögonblicket var nog ändå när mamma & pappa gick skilda vägar efter flera dåliga år tillsammans. När dom kom med den "dåliga" nyheten om att dom skulle flytta isär var jag en riktigt glad tjej på ca 7år. Det var min största önskan jag hade då; att dom skulle flytta isär. Till slut hände det äntligen! Jag kan lova att jag gick med ett leende på läpparna ett bra tag!


Ett annat ögonblick ( yes, jag måste berätta detta med!!!!) var när jag & Katrin blev vänner igen! Vi har varit vänner sen vi var 6-7år & nu är vi alltså 19år!!! Hon ringde upp mig en dag & sa att hon ville träffas & reda ut allting som hänt mellan oss, så vi bestämmer träff en dag då vi slutat skolan ungefär samtidigt. Vi pratar ut om allting & börjar sedan träffas mer & mer. Sen dess har vi varit med varann nästan varje dag! Vi pratar även i telefon varje dag, flera gånger om dagen! Mitt livs bästa ögonblick ever! vi pratar om precis allting!


I must stick with you forever'


Tyler Hilton- Use somebody (cover)


Pussycat dolls- Stick with you

slänger upp två bra låtar som jag aldrig kommer att sluta älska!

Halsen mår bättre, tacka medicinen för det! Har mest legat i sängen idag förutom då jag tog en promenad med mamma & Kim. Mamma hade oturen att halka omkull & slå i huvudet + resterande av kroppen. Stackars henne!!

På fredag är det fest, det lutar emot att jag är frisk till dess, but I will not be drinking;) En nykter kväll för mig faktiskt! På måndag börjar då skolan igen, fy f*n vad jag hatar det
Meeeeen jag måste klara hålla ut, tar studenten om fem månader!!! HELT FUCKING AWEEEEESOME!


Day 7- min bästa vän

Min bästa vän är Katrin men jag måste säga att jag har två bästa kompisar; Katrin & Alice!
Vi pratar om precis allting, är jag ledsen ringer jag dom & är dom ledsna/sura så ringer dom mig. Vi finns för varann 24/7. Vi har även samma humor, samma klädsmak, samma musikstil(typ;)) & en massa annat.
Dom är de bästa människorna jag vet! Jag skulle inte vara den personen jag är idag om det inte hade varit för dem!!!

I LOVE YOU SO MUCH!♥


Day 6- min dag

Min dag har varit riktigt tråkig... Vaknade klockan tio av att jag hade superont i vänstra sidan av halsen. (typ halsmandlarna!!!!) satt & funderade på om jag skulle be doktorn rycka ur dom eller ej. höh
Sen hörde sig den bästa tjejen av sig KATRIN. Sen delade Alex med sig utav en länk från grabbarna i criminal minds. Så nu längtar jag till ikväll!!!

Har mest av allt spenderat dagen i sängen, skall nu ladda upp bilderna från i helgen:))

 

 


RSS 2.0