beautiful day

har spenderat dagen ute! Man får passa på när det nästan är 15grader ute! Mamma grillade kycklingspett & korv så det åt vi till potatissallad. Otroligt gott! Sen cyklade vi till en lekpark. (minns inte namnet nu bara...) det enda jag minns från den lekplatsen var när vi skulle åka skidor där i tvåan och jag vågade inte! Men ett år senare åker jag nerför mycket mycket större backar än den backen som finns där:o hahha, hur vågade jag åka nerför större backar egentligen??

Kommentarer
Postat av: annlo :)

svar: hah aja det ligger juh en sanning i det du säger ;) minns inte riktigt allt men eric slutade med sina droger men han (kommer inte på namnet för tillfället) som säljer leker med erics känslor typ eller ngt, typ att dom är vänner och grejer. Ben hotade han som sålde droger, typ att han skulel hålla sig borta från serena och hennes familj. sen så trodde blair att hon och dan var riktigt vänner innerst inne och dom två bråkade också om ett jobb, haha ja det hände en del men minns inte mer än så typ :) höhö hoppas du fatta ngt iallafall ;)

2011-04-17 @ 21:07:58
URL: http://annloyouknow.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Mikkis! Du gör mig så otroligt glad! Bara för att du är så fin och snäll ska jag lägga ut en bild på håret. Men kom inte sen och säg att jag inte varnade dig, snygging! ;) ♥

2011-04-17 @ 21:36:06
URL: http://alexandrasellin.blogg.se/
Postat av: sanna

tallunden ;)

2011-04-18 @ 13:58:13
URL: http://sannahhansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0